přední pásy
- Tom
- Diskuzní Nováček
přední pásy
Blbě se mě navýjejí přední pásy. Dá se s tím něco dělat? Jak se k nim dostanu?
- farmář
- Moderátor
Re: přední pásy
mě taky. Dá, máš unavený pero. Pokud je máš pod plastem tak po jeho sundání, hádám, je zasazenej do gumy dveří, co? 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Tom
- Diskuzní Nováček
No asi jo, já se radši ptám, něž abych urval nějaký caplíky a pak mi to nedželo.
- farmář
- Moderátor
pokud je někde záslepka, bude pod ní asi cvak nebo šroub, to dá rozum.A když nebudeš nic rvát násilím, nic nepoděláš, neboj 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
týýýýý vole tak to bych nechtelfarmář píše:mě taky. Dá, máš unavený pero. Pokud je máš pod plastem tak po jeho sundání, hádám, je zasazenej do gumy dveří, co?
tel- +420 608701329 NON STOP
- farmář
- Moderátor
nj Lasky,je to nahovno, když máš unavený pero,pak to máš furt nahoře....se ti nedivím , je to vopruz, každou chvíli si to přibouchneš do dveří.... 
-
Lukáš
Pás většinou nenavíjí protože je špinavej nebo je zasviněnej horní průvlak (kolíbka na sloupku karoserie). Pás celej vytáhnout a pořádně vydrhnout technickým benzínem nebo něčím podobným. Průvlak to samý, shrnout pás ke straně a umýt třecí plochu v průvlaku. Zatím mi to vždycky pomohlo.
-
justy
tak pas som mal rozobraty a ked mi vypadlo z neho pero tak som myslel ze ma trafi slak ale po niekolkych stovkach nadavok som ho tam dostal natocil az skoro prasklo vsetko precistil a prd to pomohlo
stale ho pribuchnem do dveri a mam chut ho odrezat hajzla