oprava prednych el.okien B

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
justy

oprava prednych el.okien B

Příspěvek od justy »

Zdravim vas mal uz niekto tu čest a opravoval okna na B. Pri zatvarani sa mi okno nakloni dopredu a v rohu mi ostava tak pol cm špara ktora pri vyššej rychlosti vydava dost nepriemne zvuky.
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: oprava prednych el.okien B

Příspěvek od stavitel1 »

tak ja pozorujem niekedy že tiež my okno nejde moc rovnoale nakonec sa vyrovna možno by pomohlo namazať tie listy v čom chodi to okno ale nevie možno je to kravina :roll:
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
justy

Příspěvek od justy »

ja to mam rozobrate ale na vodiacej liste su umiestnene umele dorazi ale tie maju prilis velku volu
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Taky to mám vychozené a zatím to neřeším.Před dovřením okno srovnám rukou a zavřu.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

stavitel1 píše:tak ja pozorujem niekedy že tiež my okno nejde moc rovnoale nakonec sa vyrovna možno by pomohlo namazať tie listy v čom chodi to okno ale nevie možno je to kravina :roll:
namazanim nic nepokazis, mne neslo zavriet lave predne, a N+K to premastili a uz chodi v poriadku.
kazde okno ma v listach urcitu volu, kvoi tepelnej roztaznosti a spine. takze moze sa zdat ze pri stahovani a vytahovani sa kusok zaknise a pritlaci akoby na 1 stranu viac.

PS: namazat listy, nie seba :!:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

sherpa píše:
stavitel1 píše:tak ja pozorujem niekedy že tiež my okno nejde moc rovnoale nakonec sa vyrovna možno by pomohlo namazať tie listy v čom chodi to okno ale nevie možno je to kravina :roll:
namazanim nic nepokazis, mne neslo zavriet lave predne, a N+K to premastili a uz chodi v poriadku.
kazde okno ma v listach urcitu volu, kvoi tepelnej roztaznosti a spine. takze moze sa zdat ze pri stahovani a vytahovani sa kusok zaknise a pritlaci akoby na 1 stranu viac.

PS: namazat listy, nie seba :!:
Před dovřením bouchnu loktem do tapecu a je vyřešeno :mrgreen: :mrgreen:
justy

Příspěvek od justy »

takže ten problem mam za sebou všetko vyčistene namastene plastove deflektory vyhodene a okna sa zatvaruju ako nove mam pocit ze za všetku mojou prac u možu prave deflektory :oops: ktore podstatne zužili priestor medzi tesnenim a sklom
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Taky mě to čeká u dveří spolujezdce. :cry:
collins

Příspěvek od collins »

Me to taky blblo a dneska me uz nevyjelo nahoru asi to vypadlo uplne motorek bezi zitra to rozhodim a uvidim co se tam stalo
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“