Co by bolo najlepšie obuť?
-
bomagnus
Co by bolo najlepšie obuť?
Rano 2km lesna cesta kamenista potom 2km polna cesta potom 7km normalna cesta. Večer to iste v spetnom poradí. Leto 2000 km chorvatsko a spet s privesom plus jazdy po kamenistých cestách chorvatska. Zima les pole neupravene Leto horučavy.
Existuje vôbec nejaká pneumatika čo by to všetko univerzálne zvládla?
Poradte
Existuje vôbec nejaká pneumatika čo by to všetko univerzálne zvládla?
Poradte
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Slaava
- Moderátor
Re: Co by bolo najlepšie obuť?
Nazdar kolego. Myslím, že tohle by bez problémů měla dát každá AT guma, pro větší prostupnost v terénu bych možná zvolil trochu větší průměr. No a aby člověk zas tak moc neotravoval místní traktoristy a nedusil ručku, tak by byla ideální zadní uzávěrka. Hezký fotky.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
bomagnus
teraz tam mam Matadory 235 70 R16 Nordiky ale na tom poli nič moc. A ta uzavierka by bodla Hlavne ked prebehne po krasnej kolaji LKT a som v prdeli. A letne som už na jesen dal psovi na hranie.
takže spekulujem rozmyslam a mam s toho celkom slušny chaos.
- Slaava
- Moderátor
Nejsou "Nordiky" zimní silniční gumy? Lidi si hodně chválí Matador Izzarda (nebo jak se to píše), tak zkus pouvažovat nad nima. Já sem zastánce špalků, tak já bych na to dal něco jako 32x11,5" (nevím, jakej rozměr by to byl v EU značení). Jinak jako uzávěrku zadku si můžeš dopřát místní repliku Aussie Locker, dělá to tu jeden maník a moc to nestojí. Pak by si vyzrál na brázdy od LKT.bomagnus píše:teraz tam mam Matadory 235 70 R16 Nordiky ale na tom poli nič moc. A ta uzavierka by bodla Hlavne ked prebehne po krasnej kolaji LKT a som v prdeli. A letne som už na jesen dal psovi na hranie.takže spekulujem rozmyslam a mam s toho celkom slušny chaos.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- RAV9
- Začínající diskutér
Slaava ma pravdu, AT gumy su presne robene na takyto kombinovany: blato, sneh, asfalt, sracky atd.
Inak tie Izzardy mam na plane kupit aj ja.. videl som 15" niekde za asi 65 € (skoro zadara
) inak zase som lenivy hladat... profil 75 je 30" alebo 31"?
Inak tie Izzardy mam na plane kupit aj ja.. videl som 15" niekde za asi 65 € (skoro zadara
Land Rover Discovery 2
- Slaava
- Moderátor
No to já právě taky - nechce se mi to přepočítávat na ty šestnáctky ráfky.RAV9 píše:...inak zase som lenivy hladat... profil 75 je 30" alebo 31"?
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nazdar ja mam tie nordicy teraz obute čo sa tyka blata nic moc je to zimna guma niet sa čo divit a na leto mam izzardy trochu zodrane ale su a čo za tika porovnania tak tie izardy sa dost šmykaju aj na morkej ceste niet ešte na snehu nemaju ziadne lamely ja osobne by som voli asi bf good.. tie AT čo vyrabaju tie maju aj zopar lamiel tak predpokladam že by sa tak nešmikali inak ti izzardy su pohoda bol som s nimi aj v chorvacku a vobec nehucia na dialnici 
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
- RAV9
- Začínající diskutér
co s tim rafky? neni to jen 75 x 2,54? aha, tam ma byt "/" takze mi to zaokruhlene vychadza na tie 30"...Slaava píše:No to já právě taky - nechce se mi to přepočítávat na ty šestnáctky ráfky.RAV9 píše:...inak zase som lenivy hladat... profil 75 je 30" alebo 31"?
inak planujem tiez 15", neco ako mas ty
Land Rover Discovery 2
- pavel.s
- Začínající diskutér
No já tam mám Dunlop Grand Track a jsem s nima spokojenej,je to právě taková univerzální guma jakou potřebuješ.Lehčí terén,silnice a ani na sněhu mě nezklamaly.Zatím jsem teda neměl možnost to porovnat s jinejma,jsou to mí první na Sportce.A taky se mě zdá že moc neubejvaj.Tak hodně štěstí při výběru.
Mě by zajímala ta uzávěrka Slávo,kdo a za kolik to dělá?
Mě by zajímala ta uzávěrka Slávo,kdo a za kolik to dělá?
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
- farmář
- Moderátor
vzhledem k tomu, že origo ajusu nedáš, neznaj naše dify, byl tu odkaz a dokonce už sem chodil i ten chlapík co je dělá v kopii upravený pro jakýkoliv dif. Tedy upraví je do jakéhokoliv. Myslím, že chtěl 12 nebo 14 tis??? čert ví, vše se mění, pohledej. Ani já ani Slaava nemáme na čele napsáno Seznam nebo Google, i když občas řvu Yahoo ale to s tím nemá fakt nic společného
Ale je to tady na tomhle webu a vsadímse,že za 20sec to dáš
Ale je to tady na tomhle webu a vsadímse,že za 20sec to dáš
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- václav
- Pokročilý diskutér
Nejlepší gumy jsou gumový pási. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- farmář
- Moderátor
souhlas. Pás je bezesrandy to nejlepší.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
- farmář
- Moderátor
jo pásy. Už nejsou tak drahé, vozidlo má prd zatížení na podložku takže se nepropadá a neničí, taky díky tomu moc neubejvaj. Záběr šílenej, minimální prokluz!!! nové traktory třeba: díky proměnlivému napínání za jízdy(hydraulika) se přizpůsobují snadno povrchu, skvěle táhnou i brzdí, rychlosti jsou tady omezeny jinak běžně není problém80-90 i více!!! já bych to bral, náhodou.