Petr "Holub" z Havlíčkova Brodu - zatím adept bez vozu
-
holub
Petr "Holub" z Havlíčkova Brodu - zatím adept bez vozu
Nazdar,auto ještě nemám ale časem snad bude asi ta FRONTERA sport,vim že to neni buchví jaká kára,ale ja se o to snad dokažu postarat,tank jako je třeba Patrol je na mě už trochu moc.Jinak moje offroad láska je zatim aspon kolo a kopání překážek z hlíny
takže asi takovej mladej blbeček pro zkušený fotry tady :D Jinak ted maturuju (aspon doufam) na spš strojnický.
Zhruba bych si to představoval nějak takhle,snad mě majitel nezabije že to sem dávám:

Samozřejmě mi de hlavně o tom mit něco na hrani do garaže,jako asi všem tady,ne jen si honit triko co mam za super káru.Myslim že je to do docela i moje zavislost pořad něco dělat,brousit,svařet řezat
Ale je to o prachách to je jasný,takže to ještě nějakej čas potrvá.
A kolo :

No to je tak k mimu profilu asi tak všecko,doufam že se ozve hodně pěknejch holek ted
Zhruba bych si to představoval nějak takhle,snad mě majitel nezabije že to sem dávám:

Samozřejmě mi de hlavně o tom mit něco na hrani do garaže,jako asi všem tady,ne jen si honit triko co mam za super káru.Myslim že je to do docela i moje zavislost pořad něco dělat,brousit,svařet řezat
A kolo :

No to je tak k mimu profilu asi tak všecko,doufam že se ozve hodně pěknejch holek ted
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Re: Novy člen,Petr Havlíčkův Brod
Zdárek kolegáčku
Tak až ji budeš mít tak se přijeď podívat na Lipnici - jsem tam skoro pořád.
Nebo až budeš schánět tak se poptej u mě - asi budu prodávat tu svojí .
Měj se a nezab se na těch dvou kolech .......
h.
Tak až ji budeš mít tak se přijeď podívat na Lipnici - jsem tam skoro pořád.
Nebo až budeš schánět tak se poptej u mě - asi budu prodávat tu svojí .
Měj se a nezab se na těch dvou kolech .......
h.
-
holub
Máš někde fotky ? s popisu to vypadá že jí máš pěkně udělanouhonzík píše:Zdárek kolegáčku![]()
Tak až ji bud....
h.
- farmář
- Moderátor
tak A krátké koupíš snadno, to bych neviděl jako problém, to je cena slušného kola
Bčková je cena profi závodního kola
Strojáááárna
to se šikne. Ale kovat kramle tady nebudeš muset, neboj.
Strojáááárna
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
A novej motor, to bude dobrej kaufholub píše:Máš někde fotky ? s popisu to vypadá že jí máš pěkně udělanouhonzík píše:Zdárek kolegáčku![]()
Tak až ji bud....
h.
- myslivec
- Super diskutér
Sakryš, ta slověna vypadá dobře, ale to nebude někoho tadyholub píše:
-
honzík
- Pokročilý diskutér
O víkendu jsem v práglu ale zítra večer jedu na vysočinku a budu tam celej čtvrtek i pátek
A s froňou budu i v brode - cca mezi 8 a 12 hod.
Jestli chces tak se ozvi a někde dáme spicha a kus řeči.
Nebo zajeď na kole na lipnici snih už je jen místy ( cca 40 cm )
s fotkama je to horší - jsem lenoch a když na ní dělám tak nefotím a když na ní nedělám tak vymýšlím co ještě vychytat nebo kudy jí protáhnout ..........
h.
A s froňou budu i v brode - cca mezi 8 a 12 hod.
Jestli chces tak se ozvi a někde dáme spicha a kus řeči.
Nebo zajeď na kole na lipnici snih už je jen místy ( cca 40 cm )
s fotkama je to horší - jsem lenoch a když na ní dělám tak nefotím a když na ní nedělám tak vymýšlím co ještě vychytat nebo kudy jí protáhnout ..........
h.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
jedna by byla..............
- myslivec
- Super diskutér
Ten nárazníček by asi samostatně nebyl, že?honzík píše:jedna by byla..............
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Ještě mám ten kterej tam byl původně - a jestli se auto neprodá jako komplet tak jak je atk udělám výprodej kusu jednotlive
h.
h.
- myslivec
- Super diskutér
Tady není žádný libimseti.cz, ženský tady nějaký jsou, ale v poslední době se nijak neprojevujíholub píše:
- myslivec
- Super diskutér
Nahoď cenu za celé auto, pleasehonzík píše:Ještě mám ten kterej tam byl původně - a jestli se auto neprodá jako komplet tak jak je atk udělám výprodej kusu jednotlive
![]()
![]()
h.
- Slaava
- Moderátor
Nazdar pane, konečně někdo, kdo trochu lítá na kole. Já jezdím jenom tak rekreačně XC, na nějaký dirty bych neměl koule a už ani věk. Vodkaď seš? Až budeš vybírat povoz, tak se tu domluv a někdo ti určitě pomůže to prohlídnout aby si nekoupil nějakou mrdku. Jo a hodně štěstí u matury, každej strojař se počítá!holub píše:...moje offroad láska je zatim aspon kolo a kopání překážek z hlínytakže asi takovej mladej blbeček pro zkušený fotry tady :D Jinak ted maturuju (aspon doufam) na spš strojnický...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Slaava
- Moderátor
Ta je docela mazlená... i když ty kola na tom vypadaj malý. No vono na léto určitě přitvrdíš. Moc hezkej pevnosťáček. Chválíme Honzíka.honzík píše:jedna by byla..............
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- myslivec
- Super diskutér
A co nadpis admineSlaava píše:Vodkaď seš?holub píše:...moje offroad láska je zatim aspon kolo a kopání překážek z hlínytakže asi takovej mladej blbeček pro zkušený fotry tady :D Jinak ted maturuju (aspon doufam) na spš strojnický...