Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?
-
Lukáš
Re: Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?
Až do nedávna jsem si myslel, že nejlepší auto na blbnutí v terénu je Samurai. No, před čtrnácti dny si kamoš dovezl Citroen AX 4x4. To je nářez.
Normálně dvoukolka, mechanicky připínaný pohon zadku natvrdo bez mezidifu. Kardan schovanej v rouře. Hmotnost 600 kg. 20 cm sněhu, 45° stoupání - žádnej problém, a to má holý gumy. To auto snad umí lézt po zdi.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
to je nejak samodoma prerabka alebo sa daco take normalne vyrabalo? 
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- farmář
- Moderátor
hele já nedám dopustit na Corollu kombi 1,6i 4x4 co jsem kdysi měl...podobně magorské auto. Ale mělo mezinápravák s uzávěrou a stálej pohon. I bez slipu vzadu to auto hrnulo hromady sněhu...samo že ne mokrého.... paráda.
Jinak Opel je sračka, je to tak, Toyoty taky, jak se ptal a myslím že úmyslně Slaava, snad 75tka měla naposledy pevnou přední nápravu
a každému vřele doporučuju Trolla a tak podobně
...ne, neříkám, bydlet někde v divočině pořídím nějakou Toyotu nebo Defa, ale na 30 cm na silnici a 40 k víkendovce.....zase jsem se rozjel. Děsné téma
Jo a jestli je Froncek SUV tak jsem na Opla hrdej
...teda na ISUZU!
Jinak Opel je sračka, je to tak, Toyoty taky, jak se ptal a myslím že úmyslně Slaava, snad 75tka měla naposledy pevnou přední nápravu
...ne, neříkám, bydlet někde v divočině pořídím nějakou Toyotu nebo Defa, ale na 30 cm na silnici a 40 k víkendovce.....zase jsem se rozjel. Děsné téma
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
black forest
- Začínající diskutér
Zdravím. Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce po nášlapy(které nemá)ve sněhu čtyři kola sena po 3 q do maštale s 5 ti pytli ovsa v kufru?Vy to máte možná na blbnutí,ale pro mě je to nejlepší volba.Nejsem tady už poslední nadšenec fronter? Ahoj ForestLukáš píše:Až do nedávna jsem si myslel, že nejlepší auto na blbnutí v terénu je Samurai. No, před čtrnácti dny si kamoš dovezl Citroen AX 4x4. To je nářez.Normálně dvoukolka, mechanicky připínaný pohon zadku natvrdo bez mezidifu. Kardan schovanej v rouře. Hmotnost 600 kg. 20 cm sněhu, 45° stoupání - žádnej problém, a to má holý gumy. To auto snad umí lézt po zdi.
- farmář
- Moderátor
nejsi,ale my už těm ostatním nic nevyvracíme, nemá to smysl
nám stačí že víme co máme a jsme s tím sakra spokojení. A ti, co by si tu "sračku" od Opla "nikdy" nekoupili,nechť ve své víře vydrží

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
kdež vy máte prosím tě v Kolíně nějakej kopec ?black forest píše: Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce....
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- RAV9
- Začínající diskutér
Ked tak citam tieto prispevky vo vsetkych forach, tak nikto ani nevie (alebo nechce) poriadne zadefinovat CO JE TO OFFROAD a preto tu budu taketo diskusie vzdy.farmář píše: Jinak Opel je sračka, je to tak, Toyoty taky, jak se ptal a myslím že úmyslně Slaava, snad 75tka měla naposledy pevnou přední nápravua každému vřele doporučuju Trolla a tak podobně
...
ma to mat ram? tuhe napravy? to su len dohady... pekny priklad je Jeep Cherokee, to auto nema ani poriadny ram (iba pomocny), ani tuhe napravy... kto kedy povedal ze to neni off?
je to iba o znacke. Mame Opel a ten je proste nahofno
Land Rover Discovery 2
-
black forest
- Začínající diskutér
Kolíne,Kolíne stojíš v pěkné rovině ,ale my Železnohorci to máme už do kopce!Janeš Petr píše:kdež vy máte prosím tě v Kolíně nějakej kopec ?black forest píše: Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce....
-
black forest
- Začínající diskutér
Amen !farmář píše:nejsi,ale my už těm ostatním nic nevyvracíme, nemá to smyslnám stačí že víme co máme a jsme s tím sakra spokojení. A ti, co by si tu "sračku" od Opla "nikdy" nekoupili,nechť ve své víře vydrží
![]()
- Žanek
- Super diskutér
Frontera je SUV a sračka . Proto mám už druhou.
Jinak bych ji ani nekupoval kdyby to byl OFFROAD. 
-
Lukáš
Je to original fabrique in France.*pt* píše:to je nejak samodoma prerabka alebo sa daco take normalne vyrabalo?
Máš pravdu, máme to auto pouze na blbnutí. Užitnou hodnotou se s Fronterou nemůže rovnat. A můj příspěvek nebyl myšlen jako kritika Frontery.black forest píše:Zdravím. Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce po nášlapy(které nemá)ve sněhu čtyři kola sena po 3 q do maštale s 5 ti pytli ovsa v kufru?Vy to máte možná na blbnutí,ale pro mě je to nejlepší volba.Nejsem tady už poslední nadšenec fronter? Ahoj Forest
- farmář
- Moderátor
co by ne, Frontera není pupek světa, Samuraj je šílená koza, blbli jsme aj se Subaru Justy, to bych do té nákupní tašky nikdy neřekl, co dokázala 
-
Lukáš
Ale Campo by mohlo být.farmář píše:co by ne, Frontera není pupek světa
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
Kurva už toho mám dost!Frontera je na piču tak je všichni prodejte zrušte forum kupte si fačka a jedte to naprat do lesa do prvního stromu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tel- +420 608701329 NON STOP
- Janeš Petr
- Moderátor