Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Lukáš

Re: Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?

Příspěvek od Lukáš »

Až do nedávna jsem si myslel, že nejlepší auto na blbnutí v terénu je Samurai. No, před čtrnácti dny si kamoš dovezl Citroen AX 4x4. To je nářez. :twisted: Normálně dvoukolka, mechanicky připínaný pohon zadku natvrdo bez mezidifu. Kardan schovanej v rouře. Hmotnost 600 kg. 20 cm sněhu, 45° stoupání - žádnej problém, a to má holý gumy. To auto snad umí lézt po zdi.
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

to je nejak samodoma prerabka alebo sa daco take normalne vyrabalo? :shock:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

hele já nedám dopustit na Corollu kombi 1,6i 4x4 co jsem kdysi měl...podobně magorské auto. Ale mělo mezinápravák s uzávěrou a stálej pohon. I bez slipu vzadu to auto hrnulo hromady sněhu...samo že ne mokrého.... paráda.
Jinak Opel je sračka, je to tak, Toyoty taky, jak se ptal a myslím že úmyslně Slaava, snad 75tka měla naposledy pevnou přední nápravu :twisted: a každému vřele doporučuju Trolla a tak podobně :mrgreen:
...ne, neříkám, bydlet někde v divočině pořídím nějakou Toyotu nebo Defa, ale na 30 cm na silnici a 40 k víkendovce.....zase jsem se rozjel. Děsné téma :lol: Jo a jestli je Froncek SUV tak jsem na Opla hrdej :wink: ...teda na ISUZU!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
black forest
Začínající diskutér

Příspěvek od black forest »

Lukáš píše:Až do nedávna jsem si myslel, že nejlepší auto na blbnutí v terénu je Samurai. No, před čtrnácti dny si kamoš dovezl Citroen AX 4x4. To je nářez. :twisted: Normálně dvoukolka, mechanicky připínaný pohon zadku natvrdo bez mezidifu. Kardan schovanej v rouře. Hmotnost 600 kg. 20 cm sněhu, 45° stoupání - žádnej problém, a to má holý gumy. To auto snad umí lézt po zdi.
Zdravím. Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce po nášlapy(které nemá)ve sněhu čtyři kola sena po 3 q do maštale s 5 ti pytli ovsa v kufru?Vy to máte možná na blbnutí,ale pro mě je to nejlepší volba.Nejsem tady už poslední nadšenec fronter? Ahoj Forest
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nejsi,ale my už těm ostatním nic nevyvracíme, nemá to smysl :wink: nám stačí že víme co máme a jsme s tím sakra spokojení. A ti, co by si tu "sračku" od Opla "nikdy" nekoupili,nechť ve své víře vydrží :idea: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

black forest píše: Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce....
kdež vy máte prosím tě v Kolíně nějakej kopec ? :lol:
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

farmář píše: Jinak Opel je sračka, je to tak, Toyoty taky, jak se ptal a myslím že úmyslně Slaava, snad 75tka měla naposledy pevnou přední nápravu :twisted: a každému vřele doporučuju Trolla a tak podobně :mrgreen: ...
Ked tak citam tieto prispevky vo vsetkych forach, tak nikto ani nevie (alebo nechce) poriadne zadefinovat CO JE TO OFFROAD a preto tu budu taketo diskusie vzdy.

ma to mat ram? tuhe napravy? to su len dohady... pekny priklad je Jeep Cherokee, to auto nema ani poriadny ram (iba pomocny), ani tuhe napravy... kto kedy povedal ze to neni off?

je to iba o znacke. Mame Opel a ten je proste nahofno :lol: keby sme mali Isuzu tak setci daju pokoj, lebo ani poriadne nevedia co to je.
Land Rover Discovery 2
black forest
Začínající diskutér

Janeš Petr píše:
black forest píše: Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce....
kdež vy máte prosím tě v Kolíně nějakej kopec ? :lol:
Kolíne,Kolíne stojíš v pěkné rovině ,ale my Železnohorci to máme už do kopce! :mrgreen: :mrgreen:
black forest
Začínající diskutér

farmář píše:nejsi,ale my už těm ostatním nic nevyvracíme, nemá to smysl :wink: nám stačí že víme co máme a jsme s tím sakra spokojení. A ti, co by si tu "sračku" od Opla "nikdy" nekoupili,nechť ve své víře vydrží :idea: :lol:
Amen ! :mrgreen:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Frontera je SUV a sračka . Proto mám už druhou. :mrgreen: Jinak bych ji ani nekupoval kdyby to byl OFFROAD. :roll:
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

*pt* píše:to je nejak samodoma prerabka alebo sa daco take normalne vyrabalo? :shock:
Je to original fabrique in France.
black forest píše:Zdravím. Myslíte,že by AXko dovezlo na dvouosáku do kopce po nášlapy(které nemá)ve sněhu čtyři kola sena po 3 q do maštale s 5 ti pytli ovsa v kufru?Vy to máte možná na blbnutí,ale pro mě je to nejlepší volba.Nejsem tady už poslední nadšenec fronter? Ahoj Forest
Máš pravdu, máme to auto pouze na blbnutí. Užitnou hodnotou se s Fronterou nemůže rovnat. A můj příspěvek nebyl myšlen jako kritika Frontery.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

co by ne, Frontera není pupek světa, Samuraj je šílená koza, blbli jsme aj se Subaru Justy, to bych do té nákupní tašky nikdy neřekl, co dokázala :mrgreen:
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

farmář píše:co by ne, Frontera není pupek světa :mrgreen:
Ale Campo by mohlo být. :wink: A vůbec Campo je nejlepší offroad na světě a kdo tvrdí něco jiného, ten tomu vůbec nerozumí. :mrgreen: :mrgreen:
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

Kurva už toho mám dost!Frontera je na piču tak je všichni prodejte zrušte forum kupte si fačka a jedte to naprat do lesa do prvního stromu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
tel- +420 608701329 NON STOP
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“