Izolační hadice kabeláže ke startéru

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
George 3D
Začínající diskutér

Izolační hadice kabeláže ke startéru

Příspěvek od George 3D »

Tak jsem se vám pustil do demontáže startéru na Fronteře 2,5 TDS s takovou vervou až se mi podařilo poškodit takovou ohebnou stříbrnou hadici kterou vede kabeláž ke startéru a čidlu tlaku oleje. Takže by bylo záhodno jí vyměnit za novou, ale otázka dne zní kde jí koupit, protože v autodílech mi nabízeli jen flexitrubky k sání a vejfuku což jsou hadice moc velkejch rozměrů a cen a pro změnu v krámě pro elektrikáře mi nabídli flexi chráničku odpovídajícího průměru, ale naprosto neodpovídajícího materiálu, tedy plastu. Ne že bych byl od púřírody k plastu zaujatej, ale blízká přítomnost vejfukovýho potrubí a turba by s ním udělala asi brzo krátkej proces.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Re: Izolační hadice kabeláže ke startéru

Příspěvek od Milda »

Zkus se poptat ve velkoobchodních elektroskladech po kovových chráničkách. Je to s vnitřní impregnovanou papírovou izolací a venkovní plášť je motaný hliníkovou profilovanou ohebnou fólií. Dělají se v různých průměrech. To samé je na Fronterách na palivových hadičkách v motorovém prostoru vedle výfukového paroží.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
ASTRA F
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Izolační hadice kabeláže ke startéru

Příspěvek od ASTRA F »

elektrikáři té trubce či hadici říkají " kopexka "
Ferda Mravenec
ASTRA F 1.4i
Frontera SPORT 2.0i (A)
ICQ 258 332 332
Odpovědět