německý obchodník ...

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
punta300D
Diskuzní Nováček

německý obchodník ...

Příspěvek od punta300D »

Jezdím dost často do Německa a dneska jsem projížděl Marienbergem. Je tam jeden chlap, co kšeftuje s autama na vývoz a viděl jsem tam Fronteru r. v. 1993. Obsah 3000, v naftě. Tím obsahem si ale nejsem jist, moc neumím německy. Auto teda nic moc, bez sedaček a ještě za to chce 2 000€. Tak jsem si řek, že to bude asi nějaký blázen, protože to auto nemělo dokonce ani platné papíry! V pátek tam jedu znova, tak se vám to tady pokusím vyfotit, aby jste i vy viděli, jací můžou být lidi blbí....Pochybuju, že mu to někdo koupí....a to v létě, si představte, mi ten vrak nabízel za 1 500€. Asi tu krizi v Německu berou opačně, jak u nás, tam se zdražuje... :mrgreen:
farmář
Moderátor

Re: německý obchodník ...

Příspěvek od farmář »

hm jedině 3,1TD a nediv se že je bez papírů,když tam ten motor nemá co dělat! :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
saile1

Příspěvek od saile1 »

ahoj mel bych dotaz mozna to nekdo vite,ja si nejsem jisty. chci si dovest fronteru z nemecka ale nejsem si jistej jestli sni budu po koupi moc dojet po vlastni ose. kupoval bych ji v bazaru.dostanu vsechny papiry na prevoz nebo ji budu muset odtahnout na plataku?radsi bych sni jel po vlastni ose.
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

saile1 píše:ahoj mel bych dotaz mozna to nekdo vite,ja si nejsem jisty. chci si dovest fronteru z nemecka ale nejsem si jistej jestli sni budu po koupi moc dojet po vlastni ose. kupoval bych ji v bazaru.dostanu vsechny papiry na prevoz nebo ji budu muset odtahnout na plataku?radsi bych sni jel po vlastni ose.

Ked chces ist po vlastnek ose tak musis si kupit prevozne spz+poistenie. Vsetko vybavys na jednom mieste. Je to registracny urad vozidiel.(nie policia) Komplet to vyjde asi 130 euro na dva tyzdne platnosti. Takze ked to nemas daleko tak ja by som to radsej nalozil n prives :wink:
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Ahoj nevim jak to chodi jinde ale nedavno mi znami řikal že pokud chci dovest auto tak musi mit všechny doklady a musi souhlasit vin čisla a pokud chci jet po ose tak by to měl vyřidit bazar a když to neděla tak se musi jit na dopravní uřad v obci a cena je 40eur spiš asi jak kde .Taky mam vyhidlou Fronteru ale zvažuji jestli seto v dnešni době oplati tahat pokud člověk nepospicha tak chvili počkat a najde i unas zatu cenu ale to je jen muj nazor
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Musí mít taky platnou technickou !
saile1

Příspěvek od saile1 »

takze kolit to asi teda bude. jde o to ze bych jel tam a s autem zase zpet. takze jeden den. kolik stoji prevozni znacky plus pojisteni? mate stim nekdo osobni zkusenosti.
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Jestli se nepletu tak jak dostaneš převozni značky tak uš jeto pojišteni vtom ale to se dozviš aš na mistě v bazaru pokud dělaj převozovi papiry ale jednoduši by bylo to naložit a odvist
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

saile1 píše:takze kolit to asi teda bude. jde o to ze bych jel tam a s autem zase zpet. takze jeden den. kolik stoji prevozni znacky plus pojisteni? mate stim nekdo osobni zkusenosti.
Pokud není auto odhlášený dopředu tak počítej spíš 2 dny.
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

a bez COC certifikatu by som tiez neodchadzal :!:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
saile1

Příspěvek od saile1 »

bez jakeho coc certifikatu? dekuji za rady ale porad ste tu nikdo nenapsal kolik stoji ty prevozove znacky a pojisteni.
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

saile1 píše:bez jakeho coc certifikatu? dekuji za rady ale porad ste tu nikdo nenapsal kolik stoji ty prevozove znacky a pojisteni.
lebo vsetko tu uz niekde bolo napisane..
cena je od cca 50-100 Euro, podla poctu dni (3-30 days)..znacky , poistenie je uz v ich cene :roll:
COC je certifikat konformity a vydava ho vyrobca/importer ... bez neho ti auto neprihlasia, lebo z neho vypisuju novy TP ... precitaj si net, ja tam toho na forach kvantum
mfg

*pt*

Lexus NX200t
saile1

Příspěvek od saile1 »

diky to jsem chtel vedet. protoze mi dobraci co dovazeji auta ze prj zprostredkuji a za znacky a pojisteni zaplatim 200-250 eur coz se mi zdalo trochu dost hodne penez.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“