Poradte mu...
- farmář
- Moderátor
Re: Poradte mu...
pro něj byl ideál krátka 2.0i nebo 2,4i, protože tam by neměl problémy žádné ani se startem ani s padáním ropy a filtrem atd. Nevím co se jim nezdá,ale 2,3TD startuje úplně normálně, semotamo si klepne hlasitěji v zimě ale to je než se natlakují hydroštěly...takže jako všechny hydroštely. Ani mi tam ještě nepotvrdili registraci.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Zdar kluci,
co se týče tady toho klubu Frontera, můžu ze své zkušenosti říct, že je tady opravdu dobrá parta chlapů. Poradit je jednoduchá věc, ale člověk si stejně musí vybrat podle svého. Koupil jsem si Opel Monterey. Každý na to jen nadává a odrazuje mě od toho, ale byl jsem před 14 dny v Drážďanecha tam bylo - 25 stupňů. A i přes to jsem neměl sebemenší problém s nastartováním. Vlastně do dnešní doby ( mám ho asi rok ) mi dobře slouží bez problémů.
Takže ať si vybere podle toho, co se mu líbí, podle dostupnosti náhradních dílů a vlastního uvážení. Protože každý máme jiný vkus a na jednom autě, abychom mu poradili, se stejně neshodnem
co se týče tady toho klubu Frontera, můžu ze své zkušenosti říct, že je tady opravdu dobrá parta chlapů. Poradit je jednoduchá věc, ale člověk si stejně musí vybrat podle svého. Koupil jsem si Opel Monterey. Každý na to jen nadává a odrazuje mě od toho, ale byl jsem před 14 dny v Drážďanecha tam bylo - 25 stupňů. A i přes to jsem neměl sebemenší problém s nastartováním. Vlastně do dnešní doby ( mám ho asi rok ) mi dobře slouží bez problémů.
Takže ať si vybere podle toho, co se mu líbí, podle dostupnosti náhradních dílů a vlastního uvážení. Protože každý máme jiný vkus a na jednom autě, abychom mu poradili, se stejně neshodnem
- farmář
- Moderátor
koukám že si zas cintám na pentli, takže jedno dementi....( tonení oslovení ale ehm oprava mého výroku)
: 2,3TD hydroštely nemá, tedy ne ten původní, nemá je náhodou ten motor z Omegy? Takže je to ideální motor, starej dehet kde se může srát máloco. Sláva mu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
ale shodneme, každé auto je na něco jiného, každé podle jiné kapsy.... a všude u těchto aut hraje prim pravidelný servis. Takže i staré 2,3TD je výtečné auto, které můžeš na rozdíl od kompem řízených motorů a elektroinstace opravovat doma v garáži. Pravidlo výprav do vesmíru říká:čím více se toho může posrat, tím větší je šance, že se to taky posere.No a není takové překvapení,že to platí i tady na zemi.

-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Tak musím s tebou, Farmáři, na 100% souhlasit. Každý si stejně koupíme auto podle toho, jaké má kdo finanční možnosti. A co se týče starších aut, dá se říct, že jsem jejich zastánce právě k vůli tomu, co jsi psal...
Mám sice Montyho a s ním to není, co se týče oprav, jednoduché. Ale kupoval jsem ho, jako úplný laik a začátečník. Hleděl jsem na jeho vzhled a až doma po nějakém čase jsem zjistil, co obnáší jeho opravy. Ale co nadělám, je to můj brouk a brzy bude mít bratříčka, který už bude skromější a ne tak náročný
Mám sice Montyho a s ním to není, co se týče oprav, jednoduché. Ale kupoval jsem ho, jako úplný laik a začátečník. Hleděl jsem na jeho vzhled a až doma po nějakém čase jsem zjistil, co obnáší jeho opravy. Ale co nadělám, je to můj brouk a brzy bude mít bratříčka, který už bude skromější a ne tak náročný
- farmář
- Moderátor
monty je náhodou dobré auto, akorát ti s ním málo lidí helpne, no. Asi jako s Campem. 
- Slaava
- Moderátor
Klasický šíření fám. Někdo něco plácne a když to plácne dost důrazně, tak je to všeobecná pravda. "Měl jsem Punto a přechozí majitel tam vozil jezevce a hrozně to páchlo po jezevci" = FIJAT PUNTO SI NIKDY NEKUPUJTE, PROTOŽE INTERIÉR ZAPÁCHÁ PO JEZEVCÍCH!!!stavitel1 píše:moderatori prosim o zmazanie temy chlapika ukecali ze frona v zime nestartuje takze to tu stratilo zmisel diki
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
Kůrva ještě žes mi to řekl, zítra jsem si pro něj chtěl jet!