Poradíte ktere auto

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradíte ktere auto

Příspěvek od Milda »

punta300D píše:Ahoj kluci,
auto na blbnutí sice chci ale ne za každou cenu to nej nej nej, abych machroval, že na to moje nikdo nemá. Srazy podle mě jsou od toho, aby si člověk zařádil a pokecal, co a jak a ne aby jsme se tam předháněli, jak je kdo našlapaný a kolik nacpal do úprav. Každý nemá ty možnosti, aby si svého miláčka upravil na super káru....Nechci se ale nikoho dotknout .
Vidím, že si to pochopil naprosto správně :)
A k tomu Campu, jelikož ho nemám, ale znám, tak jak píše ve svém profilu na SKYPE Bolek-B53: "Campo není Šemík, ale dělník!"
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

U Samce chtějí hrozný prachy i za totálně rezavý šroty.
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Tak to vidím, že stejně bude rozhonutí na mě. Jen bych chtěl upřesnit. Montyho bych sice na blbnutí asi vzít mohl, ale kdyby se něco vysralo, sehnat na něj náhradní díly je fakt fuška a když, tak ta cena mi vyrazí díru do hlavy. Mám v něm už alternátor z Peugeota, tak bych z něj nerad měl křížence, ještě by mi mohli sebrat označení OPel :mrgreen:
To druhý auto je sice myšleno do terénu, ale taky bych ho chtěl na různý špinavý práce, dost toho najezdím. Hlavně aby ty díly na něj byly lépe k sehnání a za ucházející ceny. Jinak by mě to asi už fakt zrujnovalo :lol: Jde hlavně o rám, aby byl v pořádku, ostatní, jako je plechařina si udělám sám ( laminát to jistí ). :twisted:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ahááá, já myslel, že sháníš vyloženě nějakýho mrňouse - malý a v terénu obratný,tak v tomhle případě asi to Campo není od věci, nebo nějakýho toho Tropíka, bo postarší Pajero - to jsou docela držáci, a za ty peníze cos psal.... cca 40 kolíků, se nechá sehnat,zkus mrknout do bazaru na http://www.offroadforum.cz
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Tak mam zalusk na Opel Frontera 2,4i chce zato 44 900 tak uvidim
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

vypadá sakra dobře.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

je na S-auto. jen na velké blbnutí je to stejně moc dlouhé, jak to campo
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

A ktora frontera nevypada dobre??? :mrgreen:
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

vlado007 píše:A ktora frontera nevypada dobre??? :mrgreen:
Hujerovo.Moc na Fronteru žere :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

farmář píše:
vlado007 píše:A ktora frontera nevypada dobre??? :mrgreen:
Hujerovo.Moc na Fronteru žere :mrgreen:
A má málo hranatý světla :mrgreen:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

punta300D píše:Tak to vidím, že stejně bude rozhonutí na mě. Jen bych chtěl upřesnit. Montyho bych sice na blbnutí asi vzít mohl, ale kdyby se něco vysralo, sehnat na něj náhradní díly je fakt fuška a když, tak ta cena mi vyrazí díru do hlavy. Mám v něm už alternátor z Peugeota, tak bych z něj nerad měl křížence, ještě by mi mohli sebrat označení OPel :mrgreen:
To druhý auto je sice myšleno do terénu, ale taky bych ho chtěl na různý špinavý práce, dost toho najezdím. Hlavně aby ty díly na něj byly lépe k sehnání a za ucházející ceny. Jinak by mě to asi už fakt zrujnovalo :lol: Jde hlavně o rám, aby byl v pořádku, ostatní, jako je plechařina si udělám sám ( laminát to jistí ). :twisted:
Tak to bych viděl na Sportku. Když máš Montéra, tak už budeš znát základní věci, který jsou zhusta podobný. Ceny jsou slušný, v porovnání se Samcema je stav výrazně lepší. Co ty na to, amigo?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“