Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009 6.června (júna)

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět

Zúčastníte se jarního srazu 2009 v Ředhošti?

Zcela určitě se zařídím - počítejte se mnou
19
22%
Velmi pravděpodobně - budu-li pojízdný
20
24%
Budu se snažit přizpůsobit termínu a přijet
31
36%
Přijedu alespoň jako spolujezdec
4
5%
Rád bych, ale nemohu - budu mimo ČR/SR
2
2%
Rád bych přijel - ale na jiný sraz
1
1%
Nemohu přijet, budu zaneprázdněn prací
5
6%
Nemám zájem zúčastnit se srazu v Ředhošti
1
1%
Na srazy nejezdím, ač vlastním offroad
2
2%

Celkem hlasů: 85

ASTRA F
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009

Příspěvek od ASTRA F »

:cry: šáde, daleko :cry:
Ferda Mravenec
ASTRA F 1.4i
Frontera SPORT 2.0i (A)
ICQ 258 332 332
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

punta300D píše:...jak je to tady s těma členskýma poplatkama.....Měl bych taky zájem přispět, jen nevím kolik a kam :lol: ...
Nejsou žádné členské poplatky, ale dobrovolný příspěvek na vedení, rozšiřování a udržování tohoto super(we)bu :mrgreen:
Více se dočteš zde
:arrow: viewtopic.php?f=9&t=1263&start=0
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

Mildo,to je super nápad,sraz frontera lidiček na našem foru.To vypadá na sraz s velkým S a tak si mě na 99% zahrň předběžně do seznamu.Buduse těšit na upřesnění informací.
drive

Příspěvek od drive »

Milda píše:
Dnes (snad za pár hodin)se dozvím, kdy jsou ještě volné termíny v areálu.
jj....sliby chyby....to známe :!: .........a včera už nebylo niiiiiiiicccc, tak třeba dnes
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Včerejší pokec se zástupcem provozovatele areálu byl oproti mému očekávání jen předběžný a čistě orientační. Možný volný termín je pravděpodobný až v první půli června. Takže asi nebude moc jarní. Přesně se dozvím dnes, protože za chvilku odjíždím na místo činu pořídit nějakou sérií fotek a budu i vědět další info. Trochu mě zneklidňuje výše pronájmu za areál, ale snad nás bude víc a nebudem se bát vlka nic. Takže čekejte večer další info zde. Těší mě, že už se někteří z vás řadí do řady. 8)
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
Vendazatec

Příspěvek od Vendazatec »

uvidíme jakej bude termín, přizpůsobím si k tomu dovolenou v Italii s dětma a dorazim...takže moje učast víc než pravděpodobná!JInak představovat se nemá cenu...moje frontera tady forem už proběhla díky Mildovi(můj pantáta) :mrgreen: PUNTO a Ty dej nějak vědět, mužeme jet společně a ted do akce ještě třeba pojezdit tady u mě v potoku,ju?
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

Vendazatec píše:... díky Mildovi(můj pantáta) :mrgreen:
mám v tom nějakej guláš. jsi švagr, syn nebo zeť ? . jinak tě taky zdravím :wink: do té ankety jsem ještě nic nepsal. není to zrovna za rohem, i termín ještě poměrně vzdálený ale jestli se z toho vyklube opravdu sraz fronter, tím nemyslím pět aut a míň, třeba by se to dalo spojit s nějakou krátkou dovolenkou v okolí
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

Janeš Petr píše:
mám v tom nějakej guláš. jsi švagr, syn nebo zeť ? . jinak tě taky zdravím :wink: do té ankety jsem ještě nic nepsal. není to zrovna za rohem, i termín ještě poměrně vzdálený ale jestli se z toho vyklube opravdu sraz fronter, tím nemyslím pět aut a míň, třeba by se to dalo spojit s nějakou krátkou dovolenkou v okolí
Nevymlouvej se a už sito naplánuj dnes,ať se pak nevymlouváš,že ti do toho něco vlezlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak pojedeme z vysočiny já,Michal Rescue a kdoby měl zájem a vlastní fronteru,může se přidat a pojedeme v koloně,Trasu upřesníme těsně před termínem,tak že kdo bude chtít,může písnout a přidat se.Už teď se těšíme Mildo.
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

kresta píše:Taky to mám hroznou dálku 32 km :mrgreen: tak dorazím a zkusím ukecat souseda aby vytáhnul Bčko z garáže a trošku ho protáhnl v terénu :grin:
To jo,taková dálka ,to aby jsi vyjel už týden před termínem,aby jsi to stihnul. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Tak se mnou teda taky počítejte na 100%, pokud mi teda do toho nevlaze něco důležitého. Chtěl bych si do té doby sehnat ještě jedno auto, třeba fronteru, se kterou bych mohl blbnout. Ono kdyby se mi Monty porouchal, byl bych asi v rici :mrgreen: , není totiž zrovna na nějaké moc velké blbnutí. A pokud seženu, přemýšlel jsem, že bychom přijeli s tátou oběma autama. Takže za mě bychom byli dva :grin:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Janeš Petr píše:
mám v tom nějakej guláš. jsi švagr, syn nebo zeť ? ....jestli se z toho vyklube opravdu sraz fronter, tím nemyslím pět aut a míň, třeba by se to dalo spojit s nějakou krátkou dovolenkou v okolí
Omlouvám se za dezinformaci - Venca je samozřejmě můj zeťák a né švára, jak píšu blbě v tématu vo víčku. Sorry :!:
A jestli jsem to nezdůraznil. Předpokládám, že na SRAZU by se mělo sjet v hrubém odhadu 20-40vozů. Ale může být i k 50ti. Čím víc, tím lepší show... Záleží na propagaci a informaci těm, kteří sem moc nechodí číst. ( Že, Petře F. :wink: ? )
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

pri 50 ti to uz bude chtit normalne regulaci, semafory a mozna zopar prislusniku s BW palickami a pistalkami. :wink:
ja chci prijit, uz jsem zahlasoval.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

kout.jk píše::mrgreen: Trať v Ředhošti neslibuje nějaký extrem, takže naše "neoffroady" by to měli zdolat pomalu i na sjetých gumách bez předku :wink:
Tak Kubí, na tebe se extra těším jak nám to tam všem předvedeš a vyjedeš jen na zadek to, co já tam dnes pěšky nevyškrábal ani po čtyřech :lol:
Pro velice přibližný náhled o trati, vám potrati přikládám pár fotek z mé dnešní audience v areálu. Nikdy v životě jsem tam nebyl, ani dříve. :mrgreen: Můj subjekt-názor je ten, že si tam dokáže najít ten "svůj maxi-svah" asi každý fronterák, ať už bude mít káru upravenou, nazvedanou nebo ve standardním břichoplazném provedení jako já. Na dnešní zmrzlé kamenitojílovité zemi, pocukrované několika cm sněhu, jsem vyjel kromě jednoho krpálu vše. Ten jeden jsem si netrouf pokoušet, bo jsem tam byl úplně sám a neriskuji. Tak jsem ho aspoň slanil shora na 1.st s 4L.

Trať je typická svými 4mi docela dlouhými svahy, s měnící se strmostí a zvlněným povrchem. Takže na tlemiče fajnová věc. Při větší vrstvě sněhu by se to dalo použít jako sjezdovky. Zatáček je tam požehnaně a z toho 2klopené. V areálu není triálová úprava (jámy s vodou nebo bahnem), takže za sucha se nemusí nikdo bát, že by si auto nějak zvlášť zasvinil nebo uchlastal. Po dohodě je možné vybraný svah zlít vodou a pod kopcem by pak asi bylo trochu jílovité kaše. Po dešti či za deště bude trať asi náročnější.
Takže zde některé dnešní - ještě mokré fotky z alba "Ředhošť v zimě"
Z tratě 1.jpg
Z tratě 2.jpg
Z tratě 3.jpg
A tady komplet celé album zimní poezie z tratě.
:arrow: http://fotoalba.centrum.cz/~$10144999~c ... 26page%3D1
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Tyto fotky budou časem nahrazeny záběry bez sněhu a s Fronterami v akci. Já tu dnes pojížděl sám a nebylo proto možné vyfotit Froňku ve svahu. Slítla by dolu, ještě než bych otevřel dveře. Ale doufám, že se někdo z bližších fandů a fanynek přijedou podívat a pojezdit si tu ještě před vlastním srazem. Pak to budou ty pravé prezentační fotky. "Tréninkové poježdění" v areálu Ředhošť je domluveno kdykoliv mimo akce areálu. Stačí mi zavolat, zařídím a jedem.
Z tratě 4.jpg
Z tratě 5.jpg
Z tratě 6.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

nevypadá to špatně :wink:
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“