Nové právní úpravy
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak odhlásit moto bez?
Myslím, že stačí čestné prohlášení že moto nejezdí, techničáky se stratily SPZtky zrezivěly ve stodole z motorkama a mělo by to jít zrušit.Pavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
jejich SPZ,nemám ani techničáky,ani šrot takže co s tím soukmenovci fronteráci?Byli mi řečeno že je nej.nahlásit krádež.
Nechávám to na Vás,nápady se jistě sejdou.Díky.Pavel.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Žanek
- Super diskutér
- Žanek
- Super diskutér
Nejlepší je zavolat si na evidenci vozidel kam patříš a zeptat se tam. Kupodivu to funguje. I pro takový případy musí mít řešení.Pavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
jejich SPZ,nemám ani techničáky,ani šrot takže co s tím soukmenovci fronteráci?Byli mi řečeno že je nej.nahlásit krádež.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, určitě to není dobrá cestaPavel Mirtl píše: Mám na sebe napsaný dvě motorky...znám pouze jejich SPZ,nemám ani techničáky,ani šrot ...
Bylo mi řečeno že je nej. == nahlásit krádež
Konej, jak radí Jan S.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- farmář
- Moderátor
mne jednou vyzvala kanc.pojistitelů, protože magor auto nedohlásil, jestli se cítím jako vlastník předmětného vozidla.Řekl jsemže nikoliv,poslali formulář a ten jsem vyplnil a bylo po ptákách.Pavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
Asi by to měli zrušit na základě pís. prohlášení o ukončení provozu vozidla. Poplatečky ale kurvy vyberou určo všemožné. Ikdyž, ty kopii TP ani SPZ nechceš,jen to chceš zlikvidovat. Ideál tam bude zajít, dřív se chodilo s velkou čokoládou nebo bonbonierou, úplatek je věc předat, není když si sám vezmeš jeden bonbon a nabídneš zbytek
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
jj protože pokud nahlásíš zczení a oni něco najdou,budou nasr. žes je vodil za nos a odsereš to. Navíc je jim to dneska jasný, když po novém roce jdeš nahlásit ztrátu dvou křápů...a že ti jeden ukradli v 78mém a druhej předloniMilda píše:Pavle, určitě to není dobrá cestaPavel Mirtl píše: Mám na sebe napsaný dvě motorky...znám pouze jejich SPZ,nemám ani techničáky,ani šrot ...
Bylo mi řečeno že je nej. == nahlásit krádež![]()
Musel bys to vzít na evidenční odd. nejdříve přez služebnu PČR
![]()
Konej, jak radí Jan S.![]()
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Průběžně děkuji za rady.Pavel.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak odhlásit to co nemáš
Kdysi jsme chtěli na evidenčním získat nový OTP k vlečňáku, který se zesnulému pantátovi kamsi ztratil a nebyl k nalezení. Já chtěl přívěs nechat napsat na sebe a řádně platit pov.poj., technickou, a tak vše zlegalizovat.farmář píše:jj protože pokud nahlásíš zczení a oni něco najdou,budou nasr. žes je vodil za nos a odsereš to. Navíc je jim to dneska jasný, když po novém roce jdeš nahlásit ztrátu dvou křápů...a že ti jeden ukradli v 78mém a druhej předloniMilda píše:Pavle, určitě to není dobrá cestaPavel Mirtl píše: Mám na sebe napsaný dvě motorky...znám pouze jejich SPZ,nemám ani techničáky,ani šrot ...
Bylo mi řečeno že je nej. == nahlásit krádež![]()
Musel bys to vzít na evidenční odd. nejdříve přez služebnu PČR
![]()
Konej, jak radí Jan S.![]()
![]()
Velký TP jsme měli.
Zkusili jsme vymyšlenou "Plnou moc" k vydání duplikátu OTP, jakože je tatík už starý a k podání žádosti se nemůže ze zdrav.důvodů dostavit. Potom jsem chtěl teprve zrealizovat převod na sebe.
Na přepážce nás baba s plnou močí vyrazila, že z ní děláme krávu, že už je pan otec půl roku v Pánu. Jo a ještě něco za náma řvala na chodbě, že jsme se pokusili o podvod vůči správnímu úřadu
Prostě v principu jdou ouřady dneska dost blbě vočůrat. Jsou propojeny databází s MěÚ a bůhvíkam ještě. Snad i na živnostenskej. Takže raději vše legálněji. To čest-prohlášení je dobrá a schůdná volba.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
- václav
- Pokročilý diskutér
Re: Nové právní úpravy
Stímhle tím mě pěkně serou, mám doma 7 motorek ( naštěstí na papírech jen tři ) na dvou z nich nejezdím už léta a na té jedné se svezu tak čtyřikrát do roka a to ještě jen v létě. Tak proč mám platit když nejezdím ??? Ať vodřou ty co na povinný ručení serou a jezděj jakoby se nechumelilo. Když někoho takovýho čapnou tak ať mu napálej pořádnou pokutu aby si to příště rozmyslel. Takhle to je i s veteránama někdo to výtáhne dvakrát za rok a tak si to mohl zaplatit jen na určitý termín. Těď bude platit celý rok. Chodit dávat čísla do depozitu se mi taky nevyplatí ..... 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- farmář
- Moderátor
Re: Nové právní úpravy
Peťo,nemáš navíc jedny noty na pětitunu??nebo šesku, vony jsou stejný :D
- Janeš Petr
- Moderátor
-
George 3D
- Začínající diskutér
Před rokem jsem takhle pomáhal známýmu odhlásit dávno nejezdícího pionýra. Stačilo čestný prohlášení že vozidlo zaniklo před rokem 2003. Našel jsem to někde na netu, na rady ouřadů bych se moc nespoléhal, sami kolkrát neví co mají chtít.Pavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Dnes mi bylo řečeno:obč.práv.řízení zpoplatněné,flastr 1000,-kč,ozvou se mi na telefon,ve frontě jsem čekal 4 hodiny,výpis z evidenční karty 1 vozidlo 50,-kč,mám jich 5/musíš nechat vypsat vše aby jsi měl jistotu že tam není nic ladem/,výpis o neplacení pov.ručení.K tomu pravděpodobně část.doplatek pov.ruč.za leden.Jó za bordel se halt platí.Tak to jen průběžně,dám vědět jak to dopadloPavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Žanek
- Super diskutér
Budeš to mít jednou pro vždy z krku . Lepší než běhat po policajtech a vymýšlet si bludy.Pavel Mirtl píše:Dnes mi bylo řečeno:obč.práv.řízení zpoplatněné,flastr 1000,-kč,ozvou se mi na telefon,ve frontě jsem čekal 4 hodiny,výpis z evidenční karty 1 vozidlo 50,-kč,mám jich 5/musíš nechat vypsat vše aby jsi měl jistotu že tam není nic ladem/,výpis o neplacení pov.ručení.K tomu pravděpodobně část.doplatek pov.ruč.za leden.Jó za bordel se halt platí.Tak to jen průběžně,dám vědět jak to dopadloPavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze
Naposledy upravil(a) Žanek dne 06 led 2009 18:27, celkem upraveno 1 x.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Jasně,taky to tak beru,je to muj bordel,alespoň bude klid žééééééé?????????Žanek píše:Budeš to mít jednou pro vždy z krku . Lepší než běhat po policajtech a vymýšlet si bludy.Pavel Mirtl píše:Dnes mi bylo řečeno:obč.práv.řízení zpoplatněné,flastr 1000,-kč,ozvou se mi na telefon,ve frontě jsem čekal 4 hodiny,výpis z evidenční karty 1 vozidlo 50,-kč,mám jich 5/musíš nechat vypsat vše aby jsi měl jistotu že tam není nic ladem/,výpis o neplacení pov.ručení.K tomu pravděpodobně část.doplatek pov.ruč.za leden.Jó za bordel se halt platí.Tak to jen průběžně,dám vědět jak to dopadloPavel Mirtl píše:Ahoj Všem.Musím dát do pořádku starý resty.Mám na sebe napsaný dvě motorky z dávných dob.Znám pouze