zahmlievanie okien B-cko
- RAV9
- Začínající diskutér
Re: zahmlievanie okien B-cko
takze bolo to vnutornym okruhom
este to trosku zahmlieva, ale to je uz normal...
besides, nemozem si nevsimnut stale bordelu na celnom skle zvnutra (mastnota, prach), ktora sa tam rype zvonku... je to sice drobnost, ale ako by sa dalo toho zbavit? co tak natiahnut aspon nejaku latku cez potrubie? ako najlepsie by sa to dalo realizovat? nechce sa mi to totiz teraz v zime rozrabat a zistovat ako na to ked uz to mozno niekto mate...
besides, nemozem si nevsimnut stale bordelu na celnom skle zvnutra (mastnota, prach), ktora sa tam rype zvonku... je to sice drobnost, ale ako by sa dalo toho zbavit? co tak natiahnut aspon nejaku latku cez potrubie? ako najlepsie by sa to dalo realizovat? nechce sa mi to totiz teraz v zime rozrabat a zistovat ako na to ked uz to mozno niekto mate...
Land Rover Discovery 2
- Janeš Petr
- Moderátor
myslím, že na tu mastnotu jsou nejlepší ty pěnové čističe ve spreji. jestli ti to topení opravdu neteče ( pak je to sklo jak mlíko za tejden ) ,stačí to dvakrát do roka umejt a je to dobrý. žádnej hadr přes potrubí ti na to nepomůže, jen si zvedneš odpor vzduchu z venku a začne se ti to zas mlžit 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Etě jen dobrá rada proti mlžení, zapnout klimatizaci ta odvlhčí vzduch co jde na sklo a tedy se nemá čím zamlžit.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A hce to občas vyčistit okruh.
- RAV9
- Začínající diskutér
o tom som nieco pocul, vraj sa na to pouziva nejaky dezinfekcny spray... mal si na mysli toto? da sa to kupit aj normalne? este som sa na to nepytal..Nimrod píše:A hce to občas vyčistit okruh.
Land Rover Discovery 2