tlumice zadni na béčko

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Odpovědět
honzík
Pokročilý diskutér

tlumice zadni na béčko

Příspěvek od honzík »

Mate nekdo potuchy jaky typ tlumiců na zadek by se hodil na fronteru b-cko 2000 2,2 benzin???

Budu zvedat o cca 6 cm a nechce se mi prevarovat drzaky ve spodní casti - nekdy jezdim fakt dost nalozenej ( az 800 kg ) a nerad bych nekde neco podcenil a urval.

Staci mi napisat nejaky odkaz nebo neco a dobra by byla aspon orienatacní delka ( nebo je mam vymontovat a pricíst tech 6 cm ?? )

Diky za pomoc

h.
Brytt cz
Začínající diskutér

Příspěvek od Brytt cz »

Jak jsme se spolu bavili. Je to o tom mít někde známé, třeba u Auto Štangl, který tě pustí do skladu a budeš mít možnost porovnávat tlumič z frontery s ostatnímy. Najít nějaký delší a zjistit na jaké je auto a zda bude odpovídat váhově. Bohužel žádný katalog neukazuje váhy ani zdvihy.
Někdo tu popisoval nějaký nástavec na spodní uchycení tlumiče, když nechceš vařit. Nebo počkej jak se to osvěčí u mě.
To navaření by neměl být probém. :roll:
honzík
Pokročilý diskutér

h.

Příspěvek od honzík »

Hmmm,tak to mam asi smolika - pac podobnym znamym nedisponuji......

Ciste teoreticky - nemas nekoho kdo by byl ochotny se k tomu propůjcit???

Ne ze bych neveril tomu navareni - ale neverim spis osbe ze tam nenalozim nejakou tu tunu :twisted: navíc................

diky

h.
Brytt cz
Začínající diskutér

Příspěvek od Brytt cz »

Zkoušel jsem to v jedné firmě co sní spolupracujem a nesetkal jsem se s úspěchem :cry: Myslím si, že spodní držák není tak namáhaný, aby se ti při větším zatížení odporoučel. Rozhodnutí je na tobě. :lol:
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“