tlumice zadni na béčko
-
honzík
- Pokročilý diskutér
tlumice zadni na béčko
Mate nekdo potuchy jaky typ tlumiců na zadek by se hodil na fronteru b-cko 2000 2,2 benzin???
Budu zvedat o cca 6 cm a nechce se mi prevarovat drzaky ve spodní casti - nekdy jezdim fakt dost nalozenej ( az 800 kg ) a nerad bych nekde neco podcenil a urval.
Staci mi napisat nejaky odkaz nebo neco a dobra by byla aspon orienatacní delka ( nebo je mam vymontovat a pricíst tech 6 cm ?? )
Diky za pomoc
h.
Budu zvedat o cca 6 cm a nechce se mi prevarovat drzaky ve spodní casti - nekdy jezdim fakt dost nalozenej ( az 800 kg ) a nerad bych nekde neco podcenil a urval.
Staci mi napisat nejaky odkaz nebo neco a dobra by byla aspon orienatacní delka ( nebo je mam vymontovat a pricíst tech 6 cm ?? )
Diky za pomoc
h.
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Jak jsme se spolu bavili. Je to o tom mít někde známé, třeba u Auto Štangl, který tě pustí do skladu a budeš mít možnost porovnávat tlumič z frontery s ostatnímy. Najít nějaký delší a zjistit na jaké je auto a zda bude odpovídat váhově. Bohužel žádný katalog neukazuje váhy ani zdvihy.
Někdo tu popisoval nějaký nástavec na spodní uchycení tlumiče, když nechceš vařit. Nebo počkej jak se to osvěčí u mě.
To navaření by neměl být probém.
Někdo tu popisoval nějaký nástavec na spodní uchycení tlumiče, když nechceš vařit. Nebo počkej jak se to osvěčí u mě.
To navaření by neměl být probém.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
h.
Hmmm,tak to mam asi smolika - pac podobnym znamym nedisponuji......
Ciste teoreticky - nemas nekoho kdo by byl ochotny se k tomu propůjcit???
Ne ze bych neveril tomu navareni - ale neverim spis osbe ze tam nenalozim nejakou tu tunu
navíc................
diky
h.
Ciste teoreticky - nemas nekoho kdo by byl ochotny se k tomu propůjcit???
Ne ze bych neveril tomu navareni - ale neverim spis osbe ze tam nenalozim nejakou tu tunu
diky
h.
-
Brytt cz
- Začínající diskutér