mřížky zadních světel
-
Luboš K.
mřížky zadních světel
Zdravím.Na stránkách jsem našel zmínku o mřížkách zadních světel na O Frontera A.Byl tam odkaz na mail,ale na dotazy nereagují.Námáte někdo jedny navíc,nebo jinou adresu výrobce.
Našel jsem je v D§W katalogu,ale za neskutečnou harpunu.
Díky a čauky Luboš K.
Našel jsem je v D§W katalogu,ale za neskutečnou harpunu.
Díky a čauky Luboš K.
-
Luboš K.
Zdravím,já je našel v D§W katalogo z roku 1998 a na jejich webové stránky jsem se nedostal (http://www.dw-online.de,opsáno ze zadní strany katalogu).Mam jen malej obrázek a cena byla 435 DM.Už jsem mluvil s klukama z dílny a říkali,že mi je udělaj k Ježíšku pod stromeček.Zeptám se jestli by udělali dvoje.
Zatím čauky Luboš K.
Zatím čauky Luboš K.
-
Luboš K.
Jejda,jejda to nějakejch zájemců.To asi budu mít na Ježíška pro manželku.Loni dostala novej volant do Fronterky.
Až je kluci udělaj tak je nafotím a vymyslíme nějakou cenu.
Ještě bych chtěl vymyslet a udělat zahrádku na střechu.Mam tam orig.hagusy a na nich příčníky.Jsou od sebe 87 cm.Vezl jsem z pily 5 metrová prkna a byla to docela prča.Chtěl bych ji udělat přes celou střechu (ve stylu "expediční") a dopředu dát světla.
Přední rám už se stříká,tak až to navěsím na auto pšlu nějakou fotečku,abych se pochlubyl.
Zatím čauky Luboš K.
Až je kluci udělaj tak je nafotím a vymyslíme nějakou cenu.
Ještě bych chtěl vymyslet a udělat zahrádku na střechu.Mam tam orig.hagusy a na nich příčníky.Jsou od sebe 87 cm.Vezl jsem z pily 5 metrová prkna a byla to docela prča.Chtěl bych ji udělat přes celou střechu (ve stylu "expediční") a dopředu dát světla.
Přední rám už se stříká,tak až to navěsím na auto pšlu nějakou fotečku,abych se pochlubyl.
Zatím čauky Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
Leštěnkové řešení
Tak jak to dopadlo? My lačně čekáme. Pro zvýšení napětí přiládám leštěnkové řešení z Béčka:Luboš K. píše:...Až je kluci udělaj tak je nafotím a vymyslíme nějakou cenu...

-
Luboš K.
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Bčko světýlka
Slávo prosím kde jsi vzal ty fotky z Bčka máš nějaký link kde by se to dalo sehnat ? čí aspon link kde jsi sehnal fotku zkusím ukecet je.
děkuju
děkuju
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
- Slaava
- Moderátor
Dekly na světla
Tak to jsme oba zvolili stejnej přístup :DLuboš K. píše:Já čekal jak se s tím popasuješ ty.To výš ručičkám se nechce dělat.
Řešil jsem "důležitější" věci,ale vedu to v patrnosti.
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
aha, už možná vým, je to příplatková verze na Isuzu Rodeo vid ?
( takže v evropě nesehnatelná
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
- Slaava
- Moderátor
Re: Bčko světýlka
Narazil jsem na to na CarDomain v sekci IsuzuRodeo na http://www.cardomain.com/MakeModel/Isuzu/Rodeo - který to bylo auto ti ale neřeknu, podruhý bych to už asi nenašel. Obávám se, že se na tebe vyserou, páč to je nejspíš Rodeo z USA.DJ.Tom píše:Slávo prosím kde jsi vzal ty fotky z Bčka máš nějaký link kde by se to dalo sehnat ? čí aspon link kde jsi sehnal fotku zkusím ukecet je.
děkuju
-
Luboš K.