Zvýšené sání "Šnorchl"
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Elektrika pod vodou
Myslíš jako zaizolování elektriky před zaplavením vodou?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Když jsme jezdili závody se suzukou, tak jsme měli také vytažené sání a projížděli jsme tankové brody. Taky jsem byl překvapen, že vše funguje i pod vodou u benzína. A to jsme měli ponořený celý motor, přístrojovku a volant. Vše co se týče elektriky počínaje rozdělovačem, fajifkama na svíčky, cívky a všeho co by voda mohla rozhodit jsme prostříkaly tekutou vazelínou ve spreji. A vono to fungovalo. A k tomu ještě pořádně přetěsněná ŘJ motoru a vytažené ovzdušnění všech agregátů na co nejvyšší místo.

- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Niva
To víš, Niva je dělaná na Sibiř - tam sou brody zamrzlýHugo píše:tak to som prekvapeny....
mne pravidelne na lade nive uprostred brodu sdochol motor koli zapalovaniu.
to potom drzim prsty :D
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
elektrika pod vodou
mna velmi zaujima ako je to s baterkou? predsa aj keby sommal sanie az nad strechu ,ked ju ponorim do vody tak sa musi vyskratovat, to je jedno ci jeto benzinak alebo diesel, nie?Hugo píše:ked to budes mat tak posli ako si dopadol...
na jednu vec som ale zvedavy. ako to chces riesit s elektrikou ?
u dieslov to nieje problem ale benzinak je na nej zavisly.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Petr Nespor
- Diskuzní Nováček
sání
Ahoj, jo to je on. Univerzální snorchl české výroby. Objednal sem ho,přišel,vyřízl jsem díru do blatníku v místě kam vycházela a on tam nosník od podběhu. Tak sem to trochu upravil (majzlík a kladivo) aby se tam vešlo plastové koleno a dál to vede hadicí až k filtrboxu kde jsem místo originál vývodu vlepil zase koleno. Vše funguje jak má,i spotřeba je v normě. Kdo má zájem fotky pošlu mejlem.frontik píše:čau to máš ten šnorchel co se dá koupiv na webech za těch 7000.- jaká byla montáž? jak si spokojen? udělej i nějaké fota z motorové části ať vím jak si to vyřešil tam.Petr II píše:dofám že to bude fungovat http://foto.tiscali.cz/myalbums.php?albid=24443 .Hledej ježdění .
nebo mi fota pošli na mail. diky
2.5TDS
- Slaava
- Moderátor
Re: elektrika pod vodou
Vona voda zas tak nevede.*pt* píše:mna velmi zaujima ako je to s baterkou? predsa aj keby sommal sanie az nad strechu ,ked ju ponorim do vody tak sa musi vyskratovat, to je jedno ci jeto benzinak alebo diesel, nie?Hugo píše:ked to budes mat tak posli ako si dopadol...
na jednu vec som ale zvedavy. ako to chces riesit s elektrikou ?
u dieslov to nieje problem ale benzinak je na nej zavisly.
-
frontik
Re: sání
to Petr Nespor.
Kdo má zájem fotky pošlu mejlem.
jo ja bych zajem mel pac ho tam tedka taky budu montovat
posli na rea_m_design@seznam.cz predem diky
Kdo má zájem fotky pošlu mejlem.
jo ja bych zajem mel pac ho tam tedka taky budu montovat
posli na rea_m_design@seznam.cz predem diky
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Také bych poprosi o foto dík. Brytt@seznam.cz
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Yoou posli aj mne
hugo@jmg.sk
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době přiložím polínko na toto téma. Přestože neplánuji montáž zvýšeného sání ( šnorchlu), tak mě vemi zaujal klip na SUPER.cz, kde projeli otevřeným offroadem vodu (skorobahno) tak hlubokou,že jim nad hladinou koukaly jen hlavy a vršíček šnorchlu! Velmi působivé. Rád bych to sem nějak vložil jako odkaz,ale neumím to
Tak kdo by to chtěl poslat jako *.wm soubor, ať hodí meila. Je to fakt brutální a nechápu pak, jak dělají ošetření elektroinstalace. 
Naposledy upravil(a) Milda dne 07 bře 2008 21:41, celkem upraveno 1 x.