Vyřízení havárie v pojišťovně
-
black forest
- Začínající diskutér
Re: Se zármutkem v srdci oznamujeme
Nooo,hezkýýýý. Já měl hnutý "jenom" rameno , ohnutou těhlici , pár plechů a skel a byla z toho totálka. Rozpočtem je to nesmysl.Lenka píše:
-
Lenka
- Začínající diskutér
Škoda, že jsem to nenafotila, jak 2 Toyoty zapřažený za sebou vytahujou Fronteru. Jedna byla Landcruiser a druhá je taková už historická, hranatá, ani to nemá označení, ale nebýt jí, tak to zůstalo stát na fleku. Ještěže máme za sousedy chopper klan s tažnýma řetězama, plaťákama atp. Manžel je v práci a já bych jim s tím asi nepomohla. Vůbec nemám ponětí, kolik bychom za ten zbytek mohli chtít. Ostatně jsem zvědavá, na kolik to ocení pojišťovna. Zajímavý bude, že cena vozu před havárií určitě bude nízká, ale zbytková vraku vysoká, aby museli zaplatit co nejmíň.

Lenka....Frontera B 04 2.2 DTi, Olympus, černá, Pneu Matador SibirSnow 245/70/16
- Slaava
- Moderátor
Pokud bude cena "vraku" zajímavá, tak bych měl eventuelně zájemce - nespěchá na to, vono stejně než to domluvíte s pojišťovnou, tak to pár měsíců bude trvatLenka píše:...vůbec nemám ponětí, kolik bychom za ten zbytek mohli chtít. Ostatně jsem zvědavá, na kolik to ocení pojišťovna...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Lenka
- Začínající diskutér
No vzhledem k tomu právnímu zastoupení a námi využívanému půjčenému vozu, za něž musí ČPP platit denně 1000,- Kč by to prý dle jejich zkušeností nemělo být tak dlouhé.... Určitě dám vědět. Chudák Renault, pokaždé když ho řídím, tak jsem otrávená. A když potkám někoho v terénním vozidle, říkám si, ty se člověče máš, že máš.... 
Lenka....Frontera B 04 2.2 DTi, Olympus, černá, Pneu Matador SibirSnow 245/70/16
-
black forest
- Začínající diskutér
A proto jsme na tomhle webu kolegové i když je to někdy pěkně posraným na vrch!!! Bude líp !!Lenka píše:No vzhledem k tomu právnímu zastoupení a námi využívanému půjčenému vozu, za něž musí ČPP platit denně 1000,- Kč by to prý dle jejich zkušeností nemělo být tak dlouhé.... Určitě dám vědět. Chudák Renault, pokaždé když ho řídím, tak jsem otrávená. A když potkám někoho v terénním vozidle, říkám si, ty se člověče máš, že máš....
-
Lenka
- Začínající diskutér
Volal nám pojišťovák, jakou máme představu o ceně vozu. Řekli jsme, že trváme na černé a taková se tu teď 99 nesežene, že v SRN na netu nejlevnější 8000,- Eur a to nekecám, v tý výbavě co jsme měli a s origoš rámem a nášlapama. Plus dovezení. No to jsem zvědavá. A je pravda, ještěže mám tohle fórum v době bídné, kde spřízněné duše se ráčí nalézati!
- farmář
- Moderátor
Leni držíme asi všichni palce.Bacha na jeho jednání,je úmyslně vedené jako nepřátelské vyjednávání, tuhle jsem to měl v psychologii a řeknu ti , tihle zmetci se na to úmyslně školí. Ty zmetky si rád obhájím, já dostal peníze po roce od nehody a moc to nebylo.... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pripajam safarmář píše:Leni držíme asi všichni palce.
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
-
Lenka
- Začínající diskutér
Děkujeme za přeshraniční, ale vlastně rodinnou podporu!

- václav
- Pokročilý diskutér
Ahojda Leni poslal jsem ti SZ , četla jsi ji ?????????????????????????????? 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
-
Lenka
- Začínající diskutér
Takže je to tady. Slavná pojišťovna nám poslala papír, že náš vůz vyhodnotila na 170 tisíc. Vrak prý má hodnotu 20 (a to v motoru je hafo dobrých dílů, vč.půl roku starého čerpadla za 35 litrů). Takže nám pošlou 150 a buď jim ten zbytek za dvácu prodáme, nebo si máme kupce shánět sami. Fór je v tom, že v současné době se v ČR taková stejná černá Frontera nenachází a v Německu vyjde nejlevnější ve stejné výbavě jako jsme měli na 200 plus dovoz, přihlášení a zatmavení oken. Opravdu bomba. Prachy ještě nedorazily, ale již zítra máme odevzdat Renaulta. Fakt super. Nejradši bych jela tomu blbovi co to do nás práskl rozbít hubu. Za stejné auto jako jsme měli, abychom ještě dopláceli. Ať žije česká legislativa a zku.... pojišťovny.

- pato
- Pokročilý diskutér
Všetky pojišťovny su na hovno.Ryžuju velke prachy na poistkach ale ked k niečomu príde vedia ako na človeka.Tak je to aj u nás na Slovači.Darmo sme neboli Československo.Paťo-Divoch
- vlado007
- Extra diskutér
Ja som dopadol horsie nedavno. Jedna zenska mi nacuvala z autom do skutra. Skuter je na sracku KO.Skuter ma hodnotu cca 45tis. A poistovna mi poslala 7500sk.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
na skuter sa blbo davaju ramy ze?
ja myslim ze bud fest ramy vsade alebo OTcko.
inak po buracke clovek moze byt rad ak nie je stratovy 100% ale iba par %.
ja myslim ze bud fest ramy vsade alebo OTcko.
inak po buracke clovek moze byt rad ak nie je stratovy 100% ale iba par %.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- vlado007
- Extra diskutér
Je videt za si urcite este neriesil poistnu udalost. Ten co ti sposobi skodu je na tom najlepsie. On iba nahlasi na poistovnu co sa stalo a ma pokoj. A ty ako pokodeny mas tahanice na pol roka. A strata je urcite nie par percent 
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met.