Zvedání Frontery, sada IronMan, kontakt na repasi pružin

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Odpovědět
Žanek
Super diskutér

Re: Zvedání Frontery, sada IronMan, kontakt na repasi pružin

Příspěvek od Žanek »

Můžete mě vysvětlit proč se pořád držíte síly plocháče 8 mm ? Prodloužený třmeny na rozteč děr 180 mm jsem dělal z plocháče 12x50 mm a nebylo potřeba dávat doprostřed žádné výztuhy. Štefty měly závity z obou stran a není potřeba nic vařit. Potom je možné jenom vyměnit plocháče s jinou roztečí děr pokud navyhovuje zvednutí auta.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Šířka materiálu není ničím daná, ten nákres je jenom takovej orientační. Měl sem tyhle štefty udělaný tuším z desítky, šrouby bez vaření a uprostřed sem měl prošroubovanou kostičku jako výztuhu - na montáž ideál. Ukradli mi je ze sklepa ještě s jednou hlavou na 2,3TD dřív než sem je tam dal.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Můžete mě vysvětlit proč se pořád držíte síly plocháče 8 mm ? Prodloužený třmeny na rozteč děr 180 mm jsem dělal z plocháče 12x50 mm a nebylo potřeba dávat doprostřed žádné výztuhy. Štefty měly závity z obou stran a není potřeba nic vařit. Potom je možné jenom vyměnit plocháče s jinou roztečí děr pokud navyhovuje zvednutí auta.
Takhle nějak vypadaly ty moje třmeny: viewtopic.php?f=23&t=1153
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

Jan Sekanina píše:Můžete mě vysvětlit proč se pořád držíte síly plocháče 8 mm ? Prodloužený třmeny na rozteč děr 180 mm jsem dělal z plocháče 12x50 mm a nebylo potřeba dávat doprostřed žádné výztuhy. Štefty měly závity z obou stran a není potřeba nic vařit. Potom je možné jenom vyměnit plocháče s jinou roztečí děr pokud navyhovuje zvednutí auta.
Nojo, cim silnejsi, tim lepsi. Ale ja zrovna nic silnejsiho nesehnal, tech 8 bylo maximum.

Jinak, resili jste nejak to vypodlozeni dorazu? Ja ne a na listovkach uz se to asi projevilo. Tu pravou mam uz ohnutou obracene, teda jeji zadni konec je ohnutej dolu. Sice uz byla nacata predtim, ale ted je jeste vic, sedim v aute nasikmo :evil:
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Peugeot 406 Break 3.0 24V, r. 98, automat
Mitsubishi L200 2.5TD
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Dával jsem pod doraz jekl 50x50.
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“