Demontáž čalounění u Béčka

Vše co se týká interiéru vozidla
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Ja to tam mam to čidlo pohybu,na stredných stlpikoch medzi dverami.Na jednom je kontrolka ked zamknem na dva krát tak sa rozbliká na červeno na druhom je gombík a tým sa to dá asi odstavit ako píšete ked tam je napríklad pes a mam A-čko.Ale nikdy sa mi alarm nepodarilo spustiť.Pato-Divoch
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž čalounění u Béčka

Příspěvek od Nimrod »

Článek:
http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... terab.html
vesmir píše:Ahoj lidi,
potřeboval jsem se dostat na centrál u řidiče. Tak jsem musel sundat čalounění ve dveřích. Třeba tohle někomu pomže:

http://webak.upce.cz/~hajek/vesmir/soub ... ouneni.zip

Postupem času asi přibude návod na sundání palubovky, výměna lamel v diffu... prostě mám tam pár much.

Vyjádřete se k těm kabelům na konci. Nevím k čemu je ten s označením 3. Je to snímač dálky? nevíte kde by snímač mohl u Béčka být?

Jo heslo je: opel
PeterSO
Diskuzní Nováček

Příspěvek od PeterSO »

Zdravim vas ten subor neako neviem stiahnut neviete my s tym neako pomvoct, potreboval by som rozobrat dvere vodica lebo xcem skontrolovat elektriku okna ale nexcem neakoposkodit calounenie, Dakujem
Frontera B - 2001 2,2 DTI 16V
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

PeterSO píše:Zdravim vas ten subor neako neviem stiahnut neviete my s tym neako pomvoct, potreboval by som rozobrat dvere vodica lebo xcem skontrolovat elektriku okna ale nexcem neakoposkodit calounenie, Dakujem
Z Vesmírovo souboru udělal Nimrod ten článek na předcházejícím odkazu.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „INTERIÉR“