Nulty zraz Fronter na Slovensku ?
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nulty zraz Fronter na Slovensku ?
naberes si snehu do kufru a v litomerku pak porozsypas po ulicich, tamni deti budou mit radost. a tym padom mas hned 3 zelene pozitivni puntiky u toho nahore.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jasná věc, přiberš jednu Frontrku do vleku (tedy mou) do tandemu a bude to mezinárodní účastMilda píše:Velmi vám fandím a věřím, že se vám to povede. Pokud by sa dal sraz v NR uskutočnit v zimnom období po Novom roku - január/február - možno by som aj ja dorazil.No ale ked iba na jeden deň, tak bych musel tú cestu využit aj volako jinak.
![]()
![]()
![]()
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jako na lano nebo na podval?
hele modrasi...snih v Tatrach uz mame takze sraz muze bejt co nevidet....tak hod sebou at dojedes na vlastnim terenaciku. jedno jaky ale terenni.
hele modrasi...snih v Tatrach uz mame takze sraz muze bejt co nevidet....tak hod sebou at dojedes na vlastnim terenaciku. jedno jaky ale terenni.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: 27.9. bude na kolinanoch velka akcia
daj o tom trochu viac info. aj by som dobehol pozrieteskimo píše:ozaj teraz 27.9. bude na kolinanoch velka akcia ktoru usporiadavame a bude tam dost techniky takze to dude poorane dost a bude to pre verejnost a dokonca tam bude premavat z nitri aj autobus
![]()
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no jasné daj viac info a pridem aj ja bude sa tam dať pojazdiť ?? sice prišiel by som až o 16,30 tak napíš do kedy by to bolo 
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
- eskimo
- Začínající diskutér
takze viac info tato akcia sa vola ,,mi sa vam ukazeme" a bude sato konat v sobotu 27.9.2008 na kolinanskom vrchu je to z nitry smer zlate moravce odbocka bude oznacena kopec vidiet z cesty je to pod nasou zastitou teda OSSR a vojenska technika pre deti sutaze moznost povozit sa na technike (ked to pojde takto s pocasim dalej tak to budu bahenne kupele)mnozstvo zbrani a dobrej nalady a super teren pre off-road 
astra 1,7cdti
- eskimo
- Začínající diskutér
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
a časovo od kolkej do kolkej to bude trvat ?lebo ja by som prisiel ale až o tej spomynanej cca 16,30 hod a kto sa ešte prida??
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
-
Jozef Dzurilla
Bolo by to super, je to dobrý priestor*pt* píše:no myslel som ze by nebolo zle na tom tankodrome za NR, myslim ze sa to vola Kolinany ... teda ak Eskimo vybavi povolenie u sudruha nacelnika
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Kolinany 27.9.
ja tiez vazne rozmyslam ...ak mi do toho nic necakaneee nepride som tam
zavolam aj bratranca , ten tam volakedy jazdil na vojne s pasovym nosicom rakiet, do teraz na to casto spomina , aky to bol adrenalin
zavolam aj bratranca , ten tam volakedy jazdil na vojne s pasovym nosicom rakiet, do teraz na to casto spomina , aky to bol adrenalin
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Tak co chalani, kedy sa stretneme?????
Jinak nějakej kolega s Velkého Krtiša mne potkal na križovatke velmi malé a koukal na mne jak na martana, má stejnou fronu jak já jen nemá polepy na sklech
, v Martině je také stejná jako moje a to jsme se tam viděli několikrát, jinak stříbrná sportka béřko
Jinak nějakej kolega s Velkého Krtiša mne potkal na križovatke velmi malé a koukal na mne jak na martana, má stejnou fronu jak já jen nemá polepy na sklech
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Jozef vítej, ani ses nám tu nějak nepředstavil - no však to napravíš - a něco společného se světovým hokejovým golmanem ze 70.let? No povídejJozef Dzurilla píše: Bolo by to super, je to dobrý priestor ...
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- pato
- Pokročilý diskutér
Na ten zraz v oktobri rátajte aj so mnou.Paťo-Divoch
- vlado007
- Extra diskutér
Je to este za dlho, ale ked mi do toho nic neocakavane nedojde, tak idem aj ja hosi ked mozem 
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
- SVK_Dodo
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
eskimo píše:takze viac info tato akcia sa vola ,,mi sa vam ukazeme" a bude sato konat v sobotu 27.9.2008 na kolinanskom vrchu je to z nitry smer zlate moravce odbocka bude oznacena kopec vidiet z cesty je to pod nasou zastitou teda OSSR a vojenska technika pre deti sutaze moznost povozit sa na technike (ked to pojde takto s pocasim dalej tak to budu bahenne kupele)mnozstvo zbrani a dobrej nalady a super teren pre off-road
Zdravim pani,
tiez by som rad prisiel pozriet, ale napis od kolkej do kolkej sa kona vasa vojenska akcia, ci vobec stiham prist.
A v tom oktobri by som prisiel kuknut asi tiez. Ale zajazdit si po terene s mojimi letnymi pneu (skoro zavodne hladke) si asi netrufnem.
Opel Frontera B, 2000, 3.2 V6 151 kW automat