Prosím o radu - Frontera B 1999

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Luboš Jindra

Prosím o radu - Frontera B 1999

Příspěvek od Luboš Jindra »

Zdravím všechny "Fronteráky". Obracím se na vás s jednou malou prosbou o radu. Chystám se v nejbližší době koupit Fronteru B, 1999, 2.2 (100Kw). Vzhledem k tomu, že jsem ješte v minulosti žádnou čtyřkolku nevlastnil a nejsem, jak se říká, nijak technický typ, potřeboval bych v této věci trochu poradit. Jde o to, že já svým laickým pohledem nedokážu při testu auta posoudit, zda je auto v pořádku, zda je OK náhon 4x4, redukce, diferák, motor, spojka apod. Rady a tipy na těchto stránkách jsem četl (musím uznat, že to je výborně zpracováno), přesto si na posouzení vozidla netroufám a radši bych uvítal posouzení odborníkem. Z těchto důvodů bych se vás chtěl zeptat, zda neznáte někoho z Prahy či jeho okolí (auto stojí v Pze), kdo Fronterám rozumí a za odpovídající odměnu by se na to auto podíval a testnul ho. Nebo lépe, zda neznáte nějaký autoservis, kde mají s Fronterami zkušenosti a kam by se dala případně na kontrolu zavést (také samozřejmě v Pze nebo okolí).

Díky moc za případnou pomoc, pokud o někom budete vědět, napište mi prosím sem (nebo na adresu lubos_jindra@yahoo.com) kontakt. Moc by mi to pomohlo.
Ještě jednou díky moc, přeju všem pěkné léto!!

Luboš
Brytt cz
Začínající diskutér

Příspěvek od Brytt cz »

Vlastním tu samou Fronteru jakou chceš kupovat. Většinu věcí si zatím dělám sám.Pracuji v autoservise a mám možnost pokud budeš potřebovat dostat jí na hever atd.Bydlím v Praze a servis je v Úvalech u Prahy. Pokud ti to vyhovuje napiš mi na: Brytt@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“