DO sem tam nefunguje
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
DO sem tam nefunguje
se mi stala vec dneska zase:
prijedu domu, zapichnu to mezi auta na parkovisti a zamknout na DO nejde. kontrolka na DO klicence blika ale nic. rucne na central zamknout jede, i pojistka zamku jede. ale DO ne. tak jsem kouknul okolo ale nic podozrive nevidim. hodil jsme na volant zamek {desna hruza}
pro sichr. pak jsem sel o hodinu pryc. DO zase nechytalo. dojedu do centra, a DO pri zamykani znova funguje. tak isto pri odomykani. a taky pri prijezdu domu na to samy parkoviste, ale uz jiny misto. par metru vedle. DO fungovalo. tak nevim jestli tam mel nekdo nekale umysly a rusicku nebo co...je to bronx sakra.
ale sem tam se stane ze na prvy zmacknuti DO nereaguje ve dverich i kdyz stojim 1m vedle. tak mozna slaba baterie nebo co? nebo si tak moc stinim moji stihlou postavou a hrubymi hnaty?
a taky jsme uz slysel nazor ze spinaci skrinka dobiji pres klic baterii DO v klici...ale moc tomu neverim.
a jeste otazka: u Becka je standardne ve vybave Limited imobilizer? tedy mam ho i ja? a jak to poznam ze ho mam, da se to nejak nedestruktivne overit?
diky moc za info.
prijedu domu, zapichnu to mezi auta na parkovisti a zamknout na DO nejde. kontrolka na DO klicence blika ale nic. rucne na central zamknout jede, i pojistka zamku jede. ale DO ne. tak jsem kouknul okolo ale nic podozrive nevidim. hodil jsme na volant zamek {desna hruza}
ale sem tam se stane ze na prvy zmacknuti DO nereaguje ve dverich i kdyz stojim 1m vedle. tak mozna slaba baterie nebo co? nebo si tak moc stinim moji stihlou postavou a hrubymi hnaty?
a taky jsme uz slysel nazor ze spinaci skrinka dobiji pres klic baterii DO v klici...ale moc tomu neverim.
diky moc za info.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: DO sem tam nefunguje
Asi bude slabá baterka.Mě DO funguje i na 10m
Já myslím,že tam ibobil.je. Rozeber klíček měla by tam být taková malá kostička.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kdyz rozeberu klicek, teda nako uvolnim ty plastovy kryty...neposkodim tym vnitro klice...nerad bych prisel o jediny klic kery mam k faru. je to bezpecne?
v principu na DO jsem si rychle zvykl, ale jinak mi staci i central. na formanovi nebylo nic takove...takze upgrade je tak ci tak zachovany.
v principu na DO jsem si rychle zvykl, ale jinak mi staci i central. na formanovi nebylo nic takove...takze upgrade je tak ci tak zachovany.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
- RAV9
- Začínající diskutér
ahojky,
ja som to riesil pred mesiacom, robilo mi to to iste, a ked to zvladol taky antitalent ako ja....
- kluc na opacnej strane ako su tlacitka ma klip, povolit so skrutkovacom, rozpojit puzdro na 2 polovice
- dostanes sa k baterke, vymenit, DO bude ale resetovane
- vojdi do auta, zavri dvere, zastrc kluc do 1-tky
- teraz stlac zamykanie na kluci, ked nejde, zamkni auto (tlacitko na dveriach) a skus odomknut...
...a teraz by si to mal mat zladene...
tadydadydaaa
ja som to riesil pred mesiacom, robilo mi to to iste, a ked to zvladol taky antitalent ako ja....
- kluc na opacnej strane ako su tlacitka ma klip, povolit so skrutkovacom, rozpojit puzdro na 2 polovice
- dostanes sa k baterke, vymenit, DO bude ale resetovane
- vojdi do auta, zavri dvere, zastrc kluc do 1-tky
- teraz stlac zamykanie na kluci, ked nejde, zamkni auto (tlacitko na dveriach) a skus odomknut...
...a teraz by si to mal mat zladene...
tadydadydaaa
Land Rover Discovery 2
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tady to máš�ozebrané �e to jednoduché.P�ud vyměníš�a��u musí se to�nova sladit jak píše RAV9��tachment=1]Klíč.....JPG��tachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Žanek
- Super diskutér
Je to na 99,9999999999999999% baterka nebo jen zaoxidovaný kontakt v klíčku. Rozdělal jsem to pootočil baterkou a funguje ovladač bez problémů na 20 metrů. POkud máš alarm tak jedno zmáčknutí je zamčeno a druhý zmáčknutí zamykání se zapne alerm. Aspoň tak mě to vysvětlovali.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jo diky.....ale ted to uz funguje docela fajn, dneska na 7 metru to slo v pohode. zatim nebudu rozoberat.
a kdyz nemas alarm, tak to druhe zamknuti je poistka proti vyhackovani zamku na vsech dverach. {dela to mensi hluk to cvaknuti}
a kdyz nemas alarm, tak to druhe zamknuti je poistka proti vyhackovani zamku na vsech dverach. {dela to mensi hluk to cvaknuti}
- myslivec
- Super diskutér
Co se týče DO, stává se mi pravidelně v Brně na dvou místech, že to prostě zamknout dálkáčem nejde. Jinak pět až deset metrů pohoda. Mám pocit, že je to jinýma radiovýma vlnama, které ruší přenos klíček auto. Zkoušel jsem na těch místech i druhý klíček a bylo to stejné
Výměna baterie je jednoduchá a pokud se udělá rychle, není potřeba synchronizovat, myšlemo tak, že navytáhnu baterku a jdu ji koupit a půl dne je klíček bez energie

Výměna baterie je jednoduchá a pokud se udělá rychle, není potřeba synchronizovat, myšlemo tak, že navytáhnu baterku a jdu ji koupit a půl dne je klíček bez energie
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nefunguje DO, tak je to většinou způsobeno rušením.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nebo moc silno fouka vitr a vodnese ten signal pryc, presne jako u mobilu
na vesnici funguje DO vytecne, ve meste je to horsi....vsude same kably v zemi, mobily, WIFIny a pod p.........a pak si ani auto neodemknes
na vesnici funguje DO vytecne, ve meste je to horsi....vsude same kably v zemi, mobily, WIFIny a pod p.........a pak si ani auto neodemknes
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Odemkneš - klíčem - nesherpa píše:.........a pak si ani auto neodemknes![]()
Ale nenastartuješ
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jasne klicem.
ale predtim silne vnuceni si myslenky ze klic se bude dat otocit, ze vsechny kontrolky nabliknou, a pak zhasnou, ze motor pojede rovnomerne...bible na pokracovani....
ale predtim silne vnuceni si myslenky ze klic se bude dat otocit, ze vsechny kontrolky nabliknou, a pak zhasnou, ze motor pojede rovnomerne...bible na pokracovani....
- myslivec
- Super diskutér
No jo, jenomže pokud zamkneš dvakrát, tedy aktivuješ superzámek, který odpojí táhla, tak můžeš do auta akorát oknemMilda píše:Odemkneš - klíčem - nesherpa píše:.........a pak si ani auto neodemknes![]()
Nebo máš otvírání na přiblížení čipu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nenastartuješ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()