problem s cerpadlem u motoru 2.4i Acko
- DAN
- Začínající diskutér
problem s cerpadlem u motoru 2.4i Acko
Ahoj, dnes jsem prijel k pumpe natankoval skoro plnou nadrz a to bylo to posledni. Motor nenaskocil. Nejdriv jsem mel pocit na vadny snimac kliky ale pak jsem zjistil, ze nevrci benzinove cerpadlo (primo jsem proklemoval poj.c. 6 nebo to jde i na paliv. rele). Dnes jsem vysapnul nadrz i s jeste asi 30 litry benalu (docela tezka
. Zitra chci vyndat cerpadlo z nadrze a trochu to okouknout. Nemate s cerpadlem nekdo nejakou zkusenost - ono asi opravovat se moc neda, ze ? Jinak vana nadrze asi dost trpi - samej rez a kurty co v ni drzej plastovou nadrz uz asi zrejme davno odrezly. Dik za nejakou radu.
DAN
DAN
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
No na 2.4 po nějaké době opravdu to čerpadlo odchází do kytek a oprava nějak moc výhodná a možná není. To máš ve všem pravdu, takže ho zkus vytáhnout, připojit napřímo a podívat se, zda jede. To je tak asi jediné, jak se ubezpečit, že je to tím.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
- DAN
- Začínající diskutér
cerpadlo KO
Tak a je vymalovano - cerpadlo je KO a na opravu to moc nevypada. Nemate nekdo nejaky typ na vrakac nebo neco podobneho ? Dik
- DAN
- Začínající diskutér
-
Žanek
-
Žanek
Tak dneska jsem se stavil v servisu OPEL abych zjistil jak to s čerpadlem je.Nádrž se prý dá vycucnout až tak, že čerpadlo může makat na sucho a tím ho můžem odepsat a nemusí to být okamžitě ale třeba i pomaloučku.Taky ježdění s málo benzinem není to pravé ořechové a nějakej ten kal z nádrže se taky nacucne i když je tam sítko.Doufám,že to aspoň někomu to čerpadlo zachrání.
- DAN
- Začínající diskutér
Cerpadlo je ponoreno v takovem plastovem valci (vyska cca 15cm), ktery neni zboku ani ze spodu deravy aby do nej vtekal benzin pri mensi vysce hladiny nez je ten valec, takze si porad
nedovedu predstavit jako to cerpadlo sosa benal az ke dnu ?
A prave pri te min. vysce je i cerpadlo stale ponorene coz mi
pripada logicke. Ale mylit se je lidske ..
Jinak sitka jsou dost jemna a po rozebrani byla k memu prekvapeni nadrz uvnitr uplne cista a bez kalu.
nedovedu predstavit jako to cerpadlo sosa benal az ke dnu ?
A prave pri te min. vysce je i cerpadlo stale ponorene coz mi
pripada logicke. Ale mylit se je lidske ..
Jinak sitka jsou dost jemna a po rozebrani byla k memu prekvapeni nadrz uvnitr uplne cista a bez kalu.
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no me se ted o vikendu stalo ze se rafika palivomeru stale hybala a kontrolka rezervy nesvitila a najednou mi to pri jizde do stoupani ktery melo asi 2-3km se zatackama tesne pred vrskem chciplo.Tak ani nevim kolik se do toho vejde na pumpe se mi pak do nadrze vlezlo 85 litru. V papirech je psanych 80 tak nevim :-)Asi budu muset tankovat driv.Ale s tim cerpadlem ste me dostali.To abych si na to daval pozor za takovou blbinu vyhodit kolem deseti litru je docela dost.