LETNI SRAZ PETROVICE U KARVINE!!!!16-17 SRPEN 2008

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Bělice přijede

Příspěvek od Milda »

Takže, po dnešním docela ostrém výstupu na dílně, kam jsem svěřil auto, jsem se rozhodl odložit výměnu listovek, bo mi na ně ještě dnes (po 3dnech) nebylo šáhnuto a nestihl bych je už odeslat do Karvinéj a pak nové nasadit. Takže budu snad mít opravené přední brzdy, simerink na difu a manžetu. Snad budu natolik mít autí pojízdné, abych se přijel do Petrovic podívat taky. do IKARUS service sro se podívám za p. Lazarčíkem aspoň osobně. Takže bando - příští pátek večer jsem tam. A v sobotu pojezdíme :wink:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Bělice přijede

Příspěvek od modrasek »

Milda píše:Takže, po dnešním docela ostrém výstupu na dílně, kam jsem svěřil auto, jsem se rozhodl odložit výměnu listovek, bo mi na ně ještě dnes (po 3dnech) nebylo šáhnuto a nestihl bych je už odeslat do Karvinéj a pak nové nasadit. Takže budu snad mít opravené přední brzdy, simerink na difu a manžetu. Snad budu natolik mít autí pojízdné, abych se přijel do Petrovic podívat taky. do IKARUS service sro se podívám za p. Lazarčíkem aspoň osobně. Takže bando - příští pátek večer jsem tam. A v sobotu pojezdíme :wink:
výborně Mildo, chválíííímmm!!! správnej přístup ke srážení Fronter!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Re: LETNI SRAZ PETROVICE U KARVINE!!!!16-17 SRPEN 2008

Příspěvek od Milda »

Jo, Modrásku, když už se srážet, tak na co mít opravenou kastli :?: :!: :roll:
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
l.luky

Příspěvek od l.luky »

Mám nyní mrtvou fronterku,ale doufam že ji dám do hromady.A trošku štěstí mít čas dorazil bych rad poznat třeba pár lidí i poznat kteří mají radi tyhle auta.
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Luky.Pokud to pujde tak urcite doraz!!!!! :grin: Urco nebudes zklamany!!!!! :)
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

na ten zraz sa musím dopredu nahlásiť? (asi odveci otázka ) inak 1x auto a ?x osoba kto ide zo Slovenska ? velmi rád by som sa pripojil aby som nemusel vyťahovať mapu (gps nemám) a blúdiť tam inak mohli by sme ísť celá flotila zo SR bližšie by sme sa dohodli cez týždeň bud po telefóne alebo ...
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

u mna sa rozhodne na poslednu chvilu, kedze cely tyzden budem ako na ihlach..... tak v stvrtok, piatok to padne YES/NO.
ak bude auto fungovat ako ma tak pojdem {z BA}, GPS nemam, vzdy sa stratim, a vzdy potom hladam cestu a vzdy ju najdem :P ale ved jazdenie je o hladani cesty, no nie? :wink: :?:
rad sa pridam do partie, pripadne sa niekto zavesi na mna, to mi nevadi. :grin:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

ja to tiež neviem na 100percent lebo týždeň som nebol v zamestnaní a neviem čo si šéf na mňa vymyslí dúfam že nič vedeť budem zajtra
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

Nazdar hosi. Tak ked mi to praca dovoli tak aj ja by som sa k vam pripojil z BA-ked mozem. Dam este vediet cez tyzden. Inac navigaciu mam takze no problem.Dufam ze to vyjde
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

[quote="stavitel1"]na ten zraz sa musím dopredu nahlá�ť?�asi odveci otázk�) inak 1x auto a ?x osoba kto ide zo Slovenska ? velmi rád b�som sa pripojil aby som nemusel vyťahov� mapu�gps nemám) a b�diť tam� �nak mohli by sme ísť celá f�t�a zo�R bližšie by sme s��hodli cez týždeň bud po te��ne�lebo ...[/quo�]

ja som rozhodnuty, v praci no problem, zastavit ma mozu uz len zdravotne komplkacie ...
ale chcem ist uz v piatok, radsej skor a nenahlit sa ..inak cestu si este trochu pamatam, aj ked ma minule zobrali "do vleku" Kondor s Nimrodom :)
ozaj, co chalosi, idete aj tentokrat? Myslim ze by to bolo neskutocne super a celej akcii by to dodalo ten spravny "punc oficialneho zrazu klubu" ;o)
a co nas Slaaavny moderator fora? ani tentokrat sa nerozhodne vyjst z anonymity internetu? :wink:
Naposledy upravil(a) *pt* dne 10 srp 2008 22:37, celkem upraveno 1 x.
mfg

*pt*

Lexus NX200t
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

*pt* píše:
stavitel1 píše:na ten zraz sa musím dopredu nahlásiť? (asi odveci otázka ) inak 1x auto a ?x osoba kto ide zo Slovenska ? velmi rád by som sa pripojil aby som nemusel vyťahovať mapu (gps nemám) a blúdiť tam inak mohli by sme ísť celá flotila zo SR bližšie by sme sa dohodli cez týždeň bud po telefóne alebo ...
ja som rozhodnuty, v praci no problem, zastavit ma mozu uz len zdravotne komplkacie ...
ale chcem ist uz v piatok, radsej skor a nenahlit sa ..inak cestu si este trochu pamatam, aj ked ma minule zobrali "do vleku" Kondor s Nimrodom :)
ozaj, co chalosi, idete aj tentokrat? Myslim ze by to bolo neskutocne super a celej akcii by to dodalo ten spravny "punc oficialneho zrazu klubu" ;o)
a co nas Slaaavny moderator fora? ani tentokrat nerozhodne vyjst z anonymity internetu? :wink:
hezkýýýýý stavitel1....já tam budu už také v piatok a doufám, že nejen já...bude to sjuper akce.....já sice bez své vlastní frontery ale vím, že se s froňou svezu!!!!
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

Jirko omlouvám se ale jedu služebně mimo ČR - takže bohužel nedorazím.

Hezký víkend.

h.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Jestli dobře koukám na 3.listě v seznamu je Nimrod zapsán :!:
Tak snad aktuální je ten seznam. I když Honzík se nezúčastní, taky je v seznamu. :)
HANS
Diskuzní Nováček
Bydliště: OLOMOUC FRONTERA 2.3TD zatím jen zvedlá a už i o pár čísel širší gumy 265/70/15 TEL.605 28 04 49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANS »

Taky dorazím už v pátek protože jak se znám tak by se mi nechtělo v sobotu ráno vstávat.
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

Ahoj všichni ja a netvor musíme v patek 15.8 do Bratislavy a vracet do Bohumína se budeme z Bratislavskeho letiste ve 21.00hod.Tak pokud by se chtěl někdo přidat tak se ozvěte :wink:
tel- +420 608701329 NON STOP
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“