nová sekce... ?
- MMS
- Začínající diskutér
nová sekce... ?
Tak mě napadlo jestli by se tady na fóru neuživila nejaká nová sekce GALERIE kam by si uživatelé fóra posílali různe fotky. Vím že fotky jsou i na vebovích stránkach... jen mě to napadlo... Jesli je to nepraktickej nápad tak to vemte jako že jsem ještě neobědval a z hladu mé tělo vyblaflo něco ... 
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: nová sekce... ?
ja su ZA,
prikladam 1 fotku> ze srdce Slovenska.....nedaleko Detvy, detvianska Frontera Sportka, krasna svetla modra metla
v Detve maju aj humra H2...vytuneny jako z malibu beach...ale fotku jsem neudelal..byla uz tma.
prikladam 1 fotku> ze srdce Slovenska.....nedaleko Detvy, detvianska Frontera Sportka, krasna svetla modra metla
v Detve maju aj humra H2...vytuneny jako z malibu beach...ale fotku jsem neudelal..byla uz tma.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- gackom
- Začínající diskutér
Jsem taky pro. Proč nemít sekci jenom pro fotografie....?
Když budete chtít prohlížet jenom fotografie aspoň je nebudeme muset hledat v různých sekcích a budeme je mít jenom v jedné.
Toyota LC 95, 3,0TD, rv.96, Ironman +2", 5cm body lift, pevnostní nárazníky, naviják, šnorchl, pneu 285/75 R16 BFGoodrich KM2
- MMS
- Začínající diskutér
Co na to vedení a sněmovna ?
Nimrode...? Kondore...?
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na obsahu fotek. Jestli je to k tématu techniky, třeba výměna předních volnoběžek, nebo "Naši mazlíčci" ( a jiné přítulkyně ), nebo fota z dovolené na Krétěgackom píše:Jsem taky pro. Proč nemít sekci jenom pro fotografie....?![]()
Když budete chtít prohlížet jenom fotografie aspoň je nebudeme muset hledat v různých sekcích a budeme je mít jenom v jedné.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
OPĚTOVNĚ PROSÍM VŠECHNY PŘISPĚVATELE O OPTIMALIZACI FOTOGRAFIÍ PRO POUŽITÍ ZA TÍMTO ÚČELEM, PROTOŽE MĚ UŽ VYSLOVENĚ NEBAVÍ VŠECHNY FOTKY S ROZLIŠENÍM 2000x3000 ZMENŠOVAT, OŘEZÁVAT PRINTSCREENY NEBO DĚLAT VÝŘEZY Z FOTEK, KDE 90% ZÁBĚRU JE PLOT, HNŮJ NEBO OBLOHA. OPTIMÁLNÍ VÝŠKA FOTOGRAFIE JE 340 BODŮ, ŠÍŘKA JE PAK ZÁVISLÁ NA ŠÍŘCE OKNA, OPTIMÁLNĚ JE TO DO 600 BODŮ. PODOBNĚ JAKO U PŘÍSPĚVKŮ, KTERÉ SE PŘISPĚVATELI ROZPADNOU NA "ČTVEREČKY" BUDE PLATIT MOJE JEDNODUCHÝ PRAVIDLO: POKUD PŘISPĚVATEL SVŮJ PŘÍSPĚVEK NEUPRAVÍ, VYSTAVUJE SE REÁLNÉMU RIZIKU, ŽE V PŘÍPADĚ, KDY SE MI TO NEBUDE CHTÍT OPRAVOVAT NEBO PŘÍSPĚVEK NEBUDE MÍT ALESPOŇ ZÁKLADNÍ HODNOTU, BUDE TENTO PŘÍSPĚVEK SMAZÁN. MNOZÍ SI JISTĚ VŠIMLI, ŽE TO DĚLÁM POMĚRNĚ ČASTO. TAKŽE PROSÍM KONTROLUJTE SVOJE ZPRÁVY PO JEJICH VLOŽENÍ (JESTLI SE NEROZPADLY NA ČTVEREČKY) A UPRAVUJTE FOTOGRAFIE. DĚKUJI - ADMINISTRÁTOR.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...hmmm, to Mildo nebude žádný problém, jen tě asi zklamu bo jsem auta na Krétě opravduMilda píše: nebo fota z dovolené na Krétě-
nefotila, natož abych tam potkala Fronteru...ty se tam opravdu v tom množství offůů, co tam
jezdí, nevyskytují. zato Yarisky a Ayga jsou tam velice populární.
Já můžu spíše napsat něco
o auto moto, co je tam zvykem...ale na to by asi byla dobrá jiná rubrika: třebas zkušenosti z cestování po jiných zemích ...možná by to přišlo v době dovolených vhod...
Na Krétě je dost slušně rušná doprava. Zásadně se tam nepoužívají blinkry, jen se troubí,
nesvítí se,až pozdě v noci.A pozor na cyklisty, kola tam jsou zásadně neosvětlená vůbec. Hojně tam používají offroadová auta, je to tam dost nutnost.
A občas jsem zírala, čím vším se dá jezdit, jakým vrakem...Ale opravdu tereňáky jsou tam hodně rozšířené. A jestli někdy pojedete na Krétu, doporučuju si půjčit auto a jezdit. V rekreačních letoviscích to vypadá tak, že vedle marketu je prodej suvenýrů, následuje taverna a hned vedle půjčovna aut a motorek všech typů a tak se to pořád opakuje, suvenýry , taverna, půjčovna. Motorky jsou tam tak používané jako u nás kola. A půjčit si můžete od mopedu po Harley, podle chuti a peněženky. Joooo a zásadně nejezdí s přilbama. Dost často tam vidíte matku, jak má dítě posazené před sebou a jede nakupovat, holčiny Kréťanky na mopedech v rozevlátých průhledných šatečkách, jak se jedou vykoupat (ne k moři, ale k bazénu).
...musím se přiznat, že mne to hodně lákalo si půjčit nějaký jeep. Hodně se tam půjčují rozkošná autíčka Suzuky Jimny cabrio, sice jen v základních barvách - červené a bíle...ale jsou opravdu rozkošná a pro účel cestování po ostrově naprosto dokonalá...
...a musím napsat, že Kréťané jsou hodně pohodoví řidiči, i v té rušné dopravě....oni jsou vlastně pohodoví pořád....
a je tam krááááááásnněěěěěě
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- Žanek
- Super diskutér
Rozkaz moderátore ! Děláš to dobře.Slaava píše:OPĚTOVNĚ PROSÍM VŠECHNY PŘISPĚVATELE O OPTIMALIZACI FOTOGRAFIÍ PRO POUŽITÍ ZA TÍMTO ÚČELEM, PROTOŽE MĚ UŽ VYSLOVENĚ NEBAVÍ VŠECHNY FOTKY S ROZLIŠENÍM 2000x3000 ZMENŠOVAT, OŘEZÁVAT PRINTSCREENY NEBO DĚLAT VÝŘEZY Z FOTEK, KDE 90% ZÁBĚRU JE PLOT, HNŮJ NEBO OBLOHA. OPTIMÁLNÍ VÝŠKA FOTOGRAFIE JE 340 BODŮ, ŠÍŘKA JE PAK ZÁVISLÁ NA ŠÍŘCE OKNA, OPTIMÁLNĚ JE TO DO 600 BODŮ. PODOBNĚ JAKO U PŘÍSPĚVKŮ, KTERÉ SE PŘISPĚVATELI ROZPADNOU NA "ČTVEREČKY" BUDE PLATIT MOJE JEDNODUCHÝ PRAVIDLO: POKUD PŘISPĚVATEL SVŮJ PŘÍSPĚVEK NEUPRAVÍ, VYSTAVUJE SE REÁLNÉMU RIZIKU, ŽE V PŘÍPADĚ, KDY SE MI TO NEBUDE CHTÍT OPRAVOVAT NEBO PŘÍSPĚVEK NEBUDE MÍT ALESPOŇ ZÁKLADNÍ HODNOTU, BUDE TENTO PŘÍSPĚVEK SMAZÁN. MNOZÍ SI JISTĚ VŠIMLI, ŽE TO DĚLÁM POMĚRNĚ ČASTO. TAKŽE PROSÍM KONTROLUJTE SVOJE ZPRÁVY PO JEJICH VLOŽENÍ (JESTLI SE NEROZPADLY NA ČTVEREČKY) A UPRAVUJTE FOTOGRAFIE. DĚKUJI - ADMINISTRÁTOR.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Modrásku...věřím, že tam na Krétě musela být nádherná dovča. jsem rád, že jsi v pořádku z5. Třeba se tam někdy taky podívám zase po 30ti letech k móři. A kdyby tady byla v diskusním fóru rubrička pro zážitky a zkušenosti z dovolených našich kmenových členů a jim blízkých, bylo by to asi wery good. To je pravda, nazvat rubriku jen "nová sekce" je takové, no .....modrasek píše:...hmmm, to Mildo nebude žádný problém, ......Já můžu spíše napsat něcoMilda píše: nebo fota z dovolené na Krétě-
o auto moto, co je tam zvykem...ale na to by asi byla dobrá jiná rubrika: třebas zkušenosti z cestování po jiných zemích ...možná by to přišlo v době dovolených vhod...
"Jak jsem se měl(a) na dovolené a jiná flákání"
Naposledy upravil(a) Milda dne 29 črc 2008 12:34, celkem upraveno 1 x.
- Slaava
- Moderátor
Jo, joJan Sekanina píše:Rozkaz moderátore ! Děláš to dobře.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ja osobne by som bol za fotky typu brodenie(utopenie ),extrémne náklony (do všetkých strán),rochnenie v blate samozrejme všetko s vozidlom a iné kuriózne situácie a s tou velkosťou foto suhlasím ved to nie je až taký problém prehnať fotku cez nejaký fotoshop
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Z dovolené v Tatrách a jiných kopčekoch v Slovenskom Raji
Taky sem vložím jeden odkazík na naše putování po Slovensku. Ač to není z některých záběrů patrné, měly svahy místy velmi strmý sklon a bylo po dešti, takže bahnito. Snad mě admin a moderátor nezahluší...
***http://www.youtube.com/watch?v=bteBzeQjbRM***
Pozn.: Pro otevření vlož do vyhledávače uvedený odkaz bez těch *** !!!
To MMS: Kdy už změníš název tohoto bloku "nová sekce...." ? Ať je už z dálky patrno, oč se tu bude plkat.
Pozn.: Pro otevření vlož do vyhledávače uvedený odkaz bez těch *** !!!
To MMS: Kdy už změníš název tohoto bloku "nová sekce...." ? Ať je už z dálky patrno, oč se tu bude plkat.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pekne videjko Milda, doufam ze jsi jezdil jenom tam kde nebyly chranene rezervace.
nejkrasnejsi jsou ty zabery s oveckama samozrejme.
mala rada> ten strih fotek do videa mas nerovnomerne casovany a moc rychly...chce to zpomalit kousek.
ale jinak> pochvala
pane profesore 
nejkrasnejsi jsou ty zabery s oveckama samozrejme.
mala rada> ten strih fotek do videa mas nerovnomerne casovany a moc rychly...chce to zpomalit kousek.
ale jinak> pochvala
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
- MMS
- Začínající diskutér
já jsem dával návrh na vytvoření nové sekce nebo tématu nebo jak to nazvat kde by se vkládali různé fotografie. Když koukneš třeba na jiné fóra tak tam mají rubriku GALERIE FOTEK nebo FOTOGRAFIE. Ja nevým jak pracné to je vytvořit na vebových stránkách. Název NOVÁ SEKCE byl možná nevhodný možná sem měl napsat něco jiného. Šlo mi o to jestli by tá nová rubrika měla popdporu i u jiných. Nemyslel jsem to tak aby se přímo do tohohle tématu vkládali odkazy na stránky s fotkama nebo přímo fotky. Chtě sem jestli by šlo vytvořit konkrétnou galerii fotek. ... hm... asi jsem nebyl pochopenej. ... neva...
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: modra B sportka + tankujeme v SVK info
a nasel jsem ji na prodej:sherpa píše:ja su ZA,
http://www.natankuj.sk/?go=autobazar&zn ... erat&id=64
tak zeby neco pro modraska?
pro ostatni mam male uzitocne tohle> http://www.natankuj.sk kompletni prehled kde co kolik stoji do nadrze. avsak jenom SVK.