B, 3.2i rv.03 - NESTARTUJE !!!

Vše o benzínových motorech (2.0, 2.2, 2.4, 3.2)
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: započul som tu dobre slovo KOBERČEK ?

Příspěvek od rescuer »

*pt* píše:Michal mne by sa jeden hodil :wink:
..mysli na mňa, keď ten zbytok budeš odvážať do šrotu :lol:
myslím na tebe, a varuju předem, nejezdi do čech, tvé palivové čerpadlo je ohroženo!!!! :twisted: :mrgreen:
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: B, 3.2i rv.03 - NESTARTUJE !!!

Příspěvek od rescuer »

takže pánové, po proběhlých testech, bylo zjištěno že nám nejde palivo... takže buď čerpadlo, nebo dráty. Pokračování na rampě...
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

Jo tak palivovy cerpadlo ja resim uz mesic. Prvni (original) postupne odeslo, moturek toci ale nedava tlak. Druhy, z Feldy, fungovalo dobre do chvile nez jsem sjel z rampy, potom uplne stejny problem. Treti, z Omegy (naprosto shodne s originalem) vydrzelo trochu dele, asi tyden, a prestalo cerpat uplne! Pritom moturek porad bezi jak novej. Zacinam mit pocit, ze mi do nadrze nekdo leje kyselinu.
No vyresil sem to jednoduse, koupil sem si Feldu 8) Nadrz z Hondy mam ted sundanou, cerpadlo vytazeny, tak se ji pokusim co nejlip vycistit, na vrakaci sezenu cerpadlo a bude nasledovat dalsi pokus :?
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Peugeot 406 Break 3.0 24V, r. 98, automat
Mitsubishi L200 2.5TD
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

sowwwa píše:Jo tak palivovy cerpadlo ja resim uz mesic. Prvni (original) postupne odeslo, moturek toci ale nedava tlak. Druhy, z Feldy, fungovalo dobre do chvile nez jsem sjel z rampy, potom uplne stejny problem. Treti, z Omegy (naprosto shodne s originalem) vydrzelo trochu dele, asi tyden, a prestalo cerpat uplne! Pritom moturek porad bezi jak novej. Zacinam mit pocit, ze mi do nadrze nekdo leje kyselinu.
No vyresil sem to jednoduse, koupil sem si Feldu 8) Nadrz z Hondy mam ted sundanou, cerpadlo vytazeny, tak se ji pokusim co nejlip vycistit, na vrakaci sezenu cerpadlo a bude nasledovat dalsi pokus :?
Nj, horší je že se tady bez rampy k nádrži nedostanu, a spíš než čerpadlo bych viděl utrhlý, nebo uhnilý drát... nebo prostě upadlej...
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

Nj, horší je že se tady bez rampy k nádrži nedostanu, a spíš než čerpadlo bych viděl utrhlý, nebo uhnilý drát... nebo prostě upadlej...
I na zemi se da opravit vpodstate cokoliv. Kdyz neni rampa, musi stacit zvedak a cihly. Ja zjistil, ze k vyndani nadrze na svym aute nepotrebuju ani zvedak, staci odsroubovat a vytahnout normalne po zemi, mista je tam dost. Az opravim (teda JESTLI NEKDY opravim) to cerpadlo, ceka me jeste spojka, tu budu delat taky na zemi, protoze si moc nedokazu predstavit jak drzim prevodovku nad hlavou :mrgreen: BTW, docela me vydesila cena spojkovyho setu na 3.2i .. neco kolem 18000 :shock:
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Mitsubishi L200 2.5TD
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

sowwwa píše:
I na zemi se da opravit vpodstate cokoliv. Kdyz neni rampa, musi stacit zvedak a cihly. Ja zjistil, ze k vyndani nadrze na svym aute nepotrebuju ani zvedak, staci odsroubovat a vytahnout normalne po zemi, mista je tam dost. Az opravim (teda JESTLI NEKDY opravim) to cerpadlo, ceka me jeste spojka, tu budu delat taky na zemi, protoze si moc nedokazu predstavit jak drzim prevodovku nad hlavou :mrgreen: BTW, docela me vydesila cena spojkovyho setu na 3.2i .. neco kolem 18000 :shock:

no jo... spojka je drahá sranda :-D mě spíš trápí čespadlo teď...
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

rescuer píše:
sowwwa píše:Jo tak palivovy cerpadlo ja resim uz mesic. Prvni (original) postupne odeslo, moturek toci ale nedava tlak. Druhy, z Feldy, fungovalo dobre do chvile nez jsem sjel z rampy, potom uplne stejny problem. Treti, z Omegy (naprosto shodne s originalem) vydrzelo trochu dele, asi tyden, a prestalo cerpat uplne! Pritom moturek porad bezi jak novej. Zacinam mit pocit, ze mi do nadrze nekdo leje kyselinu.
nechceš si udělat v kufru malou úhlednou díru s víčkem ? nebudeš první a je to strašná pomoc
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Janeš Petr píše:
rescuer píše:
nechceš si udělat v kufru malou úhlednou díru s víčkem ? nebudeš první a je to strašná pomoc
To mám teď chápat jako další rejpnutí? ebo to byla výjmečně opravdu rada? :-) pokud rada, tak to zkus trošku rozvést...
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

rescuer píše:To mám teď chápat jako další rejpnutí? ebo to byla výjmečně opravdu rada? :-) pokud rada, tak to zkus trošku rozvést...
http://offroad-frontera.com/html/techni ... padlo.html

.. ale je to pro Acko, nevim jak to vypada u tebe
Mitsubishi L200 2.5TD
*pt*
Pokročilý diskutér

cerpadlo z 2,2 DTi

Příspěvek od *pt* »

rescuer píše:
*pt* píše:Michal mne by sa jeden hodil :wink:
..mysli na mňa, keď ten zbytok budeš odvážať do šrotu :lol:
myslím na tebe, a varuju předem, nejezdi do čech, tvé palivové čerpadlo je ohroženo!!!! :twisted: :mrgreen:
jasneee,
hoď tam nejaké z dieslu, to vydrží na veky :lol: :lol: :lol:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

sowwwa píše:
rescuer píše:To mám teď chápat jako další rejpnutí? ebo to byla výjmečně opravdu rada? :-) pokud rada, tak to zkus trošku rozvést...
http://offroad-frontera.com/html/techni ... padlo.html

.. ale je to pro Acko, nevim jak to vypada u tebe
no musí si strčit metr nad nádrž a trochu to doměřit ale je to k nezaplacení, zvlášť někde na cestě. já rejpu jen někdy :mrgreen:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

sowwwa píše: BTW, docela me vydesila cena spojkovyho setu na 3.2i .. neco kolem 18000 :shock:
Jestli chceš potěšit, tak mě stála výměna spojksetu i s prací 21.000,- Nešla mi už ani zařadit zpátečka bez většího násilí. Byla to po výměně výfukového systému a Lambdasondy jedna z hlavních věcí, co jsem musel na voze po koupi hned řešit. Od té doby je moje 2.4i zlatíčko spolehlivé. 8)
Ale k tématu :!: :arrow: :
TO. Rescuer: Nemůžou bejt k čerpadlu uhnilý dráty, když nebožák sowa tvrdí, že motůrek běží. :roll: . Jinak na víku v kufru k přístupu na čerpadlo taky uvažuji. ne že by nefachalo, ale neukazuje rafika jak má. Ukazuje asi tak 1/2 skutečného stavu. Řídím se ujetými km a "hladovou" kontrolkou :idea:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

Milda píše:Jestli chceš potěšit, tak mě stála výměna spojksetu i s prací 21.000,- Nešla mi už ani zařadit zpátečka bez většího násilí. Byla to po výměně výfukového systému a Lambdasondy jedna z hlavních věcí, co jsem musel na voze po koupi hned řešit. Od té doby je moje 2.4i zlatíčko spolehlivé. 8)
Tak to je docela dost. Podle katalogu by set na 2.4 od Sachsu mel byt kolem 10k. Ja porad spoleham na to ze me tam pujde set z Montereye, protoze Honda Passport jaksi v zadnym katalogu neexistuje.
Milda píše:TO. Rescuer: Nemůžou bejt k čerpadlu uhnilý dráty, když nebožák sowa tvrdí, že motůrek běží. :roll:
Nojo ale moturek bezi na mym aute, nevim jestli bezi Rescuerovi :wink:
Mitsubishi L200 2.5TD
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Rescuere, ty jsi notorickej dodavatel závad, na kterých pracuješ vlastně sám. Kdyby ses vysral na ten plyn,bylo by ti líp! :roll: nj, teď máš v té své elektrárně drátů ještě víc, cívky co vypínají a zapínají plyn, ještě k tomu postupně pro válce po jedné vteřině,že? Tam když se ti něco vysere, jsi opravdu poslední, pokud to neumíš na místě proměřit. Terénní auto má být co nejjednoduší,aby se jen tak něco neuklepalo. A že se to klepe. El. závady jsou o multimetru, diagnostice....s tíhle ti na netu poradí málokdo a max tematické okruhy, které tě notně musely napadnout samotného... :wink: držím palce, protože ty toho najezdíš sakra málo, koukám.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Ne, já fakt nechci benzínový auto... jsem jenom prostej pobíječ much a na mě je to moc složitý zařízení.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „Benzinové motory“