Zadní (páté) dveře
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zadní (páté) dveře
Vzhledem k mé nezaviněné havárii (psal jsem o tom tady) se sháním po pátých dveřích. Bylo mi řečeno, že prej u těch pátých dveří je jedno jakým směrem se otvírají, že stačí jen předělat panty. Víte o tom někdo něco bližšího? Je tomu opravdu tak, tzn. jsou ty dveře k tomu nějak nachystaný?
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsem toto téma založil, tak ještě jeden dotaz. Někde sem o tom už četl - možná ve staré diskuzi, ale teď to nemůžu najít. Jak je to s otvíráním těch dveří? Vím že u starších áček jdou otevírat dolů. U novějších pak do strany. V mém případě, pokud šáhnu na kliku a chci dveře otevřít (stojím tedy čelem ke dveřím), tak je budu otevírat doleva. Mají nějaký áčka otevírání i doprava?
Důďa
-
Rosta
Martin Dudík píše:Když už jsem toto téma založil, tak ještě jeden dotaz. Někde sem o tom už četl - možná ve staré diskuzi, ale teď to nemůžu najít. Jak je to s otvíráním těch dveří? Vím že u starších áček jdou otevírat dolů. U novějších pak do strany. V mém případě, pokud šáhnu na kliku a chci dveře otevřít (stojím tedy čelem ke dveřím), tak je budu otevírat doleva. Mají nějaký áčka otevírání i doprava?
...mozna anglicani. Ale nejsem si jistej
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Autoklempíř
Klasické řešení :DMartin Dudík píše:Tak už nescháním dveře, našel jsem autoklempíře.
-
Nacelnik
pate dvere
Nedavno jsem potkal Becko 3 dver a fakt dvere do prava - presne jako Land Rover FreeLander - to byla vec ktera mne ucine odradila - kdyz zastavim u chodniku obihat s materialem dvere
- Slaava
- Moderátor
Re: pate dvere
Myslím, že sem to taky viděl tady v ČB - byl jsem z toho nějak zmatenej, že sem nevěděl, jestli sem v ČB nebo v GB.Nacelnik píše:Nedavno jsem potkal Becko 3 dver a fakt dvere do prava - presne jako Land Rover FreeLander - to byla vec ktera mne ucine odradila - kdyz zastavim u chodniku obihat s materialem dvere
-
Návštěvník
-
*pt*
- Pokročilý diskutér