Anketka

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
*pt*
Pokročilý diskutér

Anketka

Příspěvek od *pt* »

Zacnem trochu zosirsia...
Totizto moja prva osobna skusenost s Fronterou bola pri stopovani. Este ako student som toho nastopoval celkom dost.
A raz sa mi postastil "ulovok" : z NR do KE mi zastala Fronterka;-) mohlo to byt tak v `98-`99. Bolo to nove B-cko,
s prednym nahonom priraditelnym za jazdy, co si chlapik (mimochodom - cestou sa predstavil ako Martin Obsitnik, vtedy hrac 1.FC Kosice:D)
vyskusal hned za N. Banou, kde zacinaju tie klukate cesticky. Musim povedat,
ze pri vyhlade a vykone motora (zial objem si uz nepamatam :( ) aky mu ta Frontera poskytovala nebol problem predbehnut kohokolvek a to s prehladom!
Vtedy som si asi prvykrat povedal : „Mat tak raz take auto!“
Ale kam tym smerujem:
Hovorilo sa , a velakrat sa mi to potrvrdilo, ze offroad ti NIKDY nezastane! Vraj to suviselo s tym,
ze velke offroad auto si zvacsa zaobstarava typ individualistu, ktory proste ignoruje na ceste vsetko okrem seba.
Ako je to teda , co je na tom pravdy , offroadaci? :o Zobrali by ste stopara?

(Sam za seba som si povedal, ze ak raz budem mat tiez take auto, urcite ten stop niekomu „splatim“ ;-)
PS: Ktovie ako by to dopadlo , keby v tedy zastal taky Patrol, alebo ML-ko :D
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Stopaři

Příspěvek od Slaava »

U mě je stop vcelku pasé, většinou totiž jedeme ve dvou a vzadu mám zaklopený sedačky a binec jak v tanku (jízdní kola, lyže, bagáž). Stopaře jsem bral zatím jenom dvakrát:

- Poprvé za mnou přišel na pakrovišti chlapík, který mě prosil, jestli "je" nevezmu k vlaku, že "jim" ujel autobus. Z "nich" se nakonec vyklubala čtyřčlená rodina, která se naskládala na zadní sedačky. Řepa.
- Podruhé to byla žena, která prosila u rigólu o stop. Vzali jsme ji s kámošem, když jsme jeli na sud. Ochotně sem vyhrabal a složil zadní sedačku... a až poté jsem zjistil, že je vožralá jak prase. Celou cestu držkovala, že se nepřipoutá a že v obci můžu jet klidně stošedesát, že tady policajti nejsou. Normálně nikoho nesvezu, pokud se nepřipoutá, ji bych ale s klidem vykopnul z jedoucího auta. Nakonec z ní vylezlo, že ji sebrali papíry, protože permanentně jezdí vožralá. Řepa.

Takže řepa! :?
Tom77

Příspěvek od Tom77 »

No aj ja som blbec dobrak raz zastavil tak asi 50 rocnej zene v totalnom lejaku,ale ona mi spadla do auta naliata jako keby kravu predala.Momente som vystupil, a pekne som ju vytiahol von na ten dazd.Ja nepotrebujem aby mi poblila auto ,alebo na druhy den ma hladala, kde je ten sofer co mi ukradol peniaze(ktore prepila) Odvtedy som bral len vojakov.A tych uz budem brat teraz tazko,nie je akych :lol:
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

autostop

Příspěvek od Hugo »

no to ja beriem stoparov dost casto, lebo sam som kedysy stopoval a zatial som bol na tom celkom v poho. len raz sa mi stalo ze som stopara vyhodil z auta lebo bol naliaty.
*pt*
Pokročilý diskutér

uhorkova sezona

Příspěvek od *pt* »

nikto iny ziadne zazitky? :shock:

zacali prazdniny - uhorkova sezona , tak som sa rozhodol oprasit par starych prispevkov na ozivenie :mrgreen: :mrgreen:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Anketka

Příspěvek od sherpa »

ja som jazdil z BB do Tatier pocas skoly.. a sem tam stopom...ale ziadny offroad nezastal. ale raz som sa viezol aviou co viezla drevo cez Donly...a to bol zazitok....prvy v kolone :) na 1-2 ke... hehe.... a ten vyhlad dopredu!
co sa tyka stopovania...tak beriem iba kamosov..ked ich zbadam moknut na zastavke....inak nikoho.
a do frontery to bude este prisnejsie.....utriet najprv boty a az potom nastupit :!: :mrgreen:

ale mozno si to rozmyslim ak bude velmi fesna stoparka a celkom sama ale zase neee kurva :)
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Beru, jednoho , dva ne, vyjímka potvrzuje pravidlo, ale většinou mám vzadu bordel a nikoho nehodlám hlídat, fiskars kudla, pilníky atd jsou zbraně tam nikoho nakládat nehodlám, nebudu to mít v krku.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

sherpa píše: do frontery to bude este prisnejsie.....utriet najprv boty a az potom nastupit :!: :mrgreen:

ale mozno si to rozmyslim ak bude velmi fesna stoparka a celkom sama :)
hele sherpa a mne svezeš???? botičky si očistím,taky nemám ráda, když mi nosí hnůj a slámu a hororlezci bláto a písek do Yariska... :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

jednou jsem vzal při cestě do H. Králové za deště holku s báglem .... nabral jsem jí v Třeboni a chtěla vzít do Hlinska. hoši,ona si zula ty bagančata ,co snad nezula za celé prazdniny,dala si v Liazce suvereně nohy na palubku,a já se jen těšil,až jí ve Ždírci vysypu a dojdu si na pumpu koupit voňavej stromeček. tak smradlavý nohy jsem v životě necejtil... modrásku,to nebylo myšlený na tebe,jen jsi psala rychlejc
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

tebe svezu jasne. kdyz budes mit neco peknyho na sebe...tak si te jiste hned vsimnu u krajnice. :mrgreen:

ale moc si nedokazu predstavit jak si takovi otrhanci horolezci treba 4 ks k tebe ladujou ty bagly a s kolenama pod bradou se tisknou uvnitr te male budky :) :?: :lol:

minule jsme po 3 mesicich povysaval formana...a to bylo piskoviste a strkovej lom v jednom. palm beach..jenom palmy chybeli tak jsem to nahradil aslepon vonadlem :grin:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

nooo, ty hororlezce vozím ve Fordíkovi, combíkovi...ale je fakt, že i Yarisek už zvládl uvést plnou horolezeckou výbavu a bivak pro 5 lidí...Yarisek to zvládl, já jako řidička neeee..... když mi hulákaliiii do uší SLNKO NEVYCHADZAJ? CHCEM BYŤ S ŇOU? S MOJOU LÁSKOU NEZVEZTNOU...mojí nej písničku od Metalindy....lili do sebe jedno pívo za druhým a ještě mne plácali po ramenách, jak jsem dobrá blonďatá řidička, už jsem to nevydržela a vysypala je u dálnice... to by jste nevěřili, jak takoví mužní chlapi změkli... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: horolezecky taxik> piskovej yarisko

Příspěvek od sherpa »

vozis horolezce ze slovenska? jooo tak ta pisnicka je fakt super..ale ozrani to nevyspivaj :) tak to pak tak konci.
meknout se sice muze ale ne na pro nas dulezitych mistech...... :lol:
a kdyz te placali jenom po ramenech tak to byli jeste moc strizlivi :lol: , vetsinou se pak plynule prechazi na jine zenske partie
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

Janeš Petr píše:dala si v Liazce suvereně nohy na palubku,a já se jen těšil,až jí ve Ždírci vysypu a dojdu si na pumpu koupit voňavej stromeček. tak smradlavý nohy jsem v životě necejtil...

:grin: :grin: :grin:
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“