RUMUNSKO 18. - 27.7.2008
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Re: RUMUNSKO 18. - 27.7.2008
Podle mě žád�j brutál �trém, �e slušnej �f to joooosherpa píše:inspirace....najdene na webe, fakt extrem foto.....chyba uz jenom ta dacia![]()
http://www.offroad.sk/index.php?option= ... &Itemid=69
-
kout.jk
- Super diskutér
Tak k tomu připojení do výpravy, nejspíš pojedu na D1 přes Strakonice na Prahu,takže po D1 pojedu už od Prahy, takže se můžem srazit někde těsně za prahou na D1,např první pumpa za překladištěm Kauflandu,nebo u Ferarri,se domluv s Bolkem a dejte mi vědět, kde na mě budete čekat, a v 7 ráno tam budu čekat, jináč ty Levice jsou schůdné, tam je to celkem jedno kde přelezem do H,můžem přes Levice a pak přechod Šahy jako loni a pak to vzít na Myškolec a na Satu Mare a jsem v Rumunu
, jinak z Levic na Satu Mare je to nějakých cca 434 km,a po překročení hranice H-ROM by jsme ještě ujeli cca 60-80 km do vnitrozemí (no spíš tedy pod Ukrajinu
) a tam se bude bydlet,ale jedem pijánko, žádný nervy a rvát se nadoraz, až tam pohodovkou dojedem, tak tam budem a budem si užívat bahna,terénu a Rumuna
[/quote]
čau Vojto, tak víc než na 7:00 bych to viděl,abyste na tý pumpě byli spíž na osmou- v 7:10 se teprv odjíždí ze Střelničný.Nevim kterou pumpu přesně myslíš, tak přesně nemůžu zjistit čas, kdy tam přijedu, ale plus minus osmá to asi bude. JInak, kdyby se Bolkovi nechtělo jet přes celou Prahu, tak může dát spicha až na tý tvoji pumpě. Co Bolku? A co další?
čau Vojto, tak víc než na 7:00 bych to viděl,abyste na tý pumpě byli spíž na osmou- v 7:10 se teprv odjíždí ze Střelničný.Nevim kterou pumpu přesně myslíš, tak přesně nemůžu zjistit čas, kdy tam přijedu, ale plus minus osmá to asi bude. JInak, kdyby se Bolkovi nechtělo jet přes celou Prahu, tak může dát spicha až na tý tvoji pumpě. Co Bolku? A co další?
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
tak si tak plánuju cestu a nahoru bych si zbytečně zajel, takže pojedu Strakonice, Písek, Tábor, Humpolec, takže na D1 najedu na km 90, a na 96 tým je pumpa OMW, takže budu v 8 ráno čekat na OMW na km 96 !!!
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No, co se mě s Dankem týče, tak jsme se domluvili, že pojedeme přes Slovensko - pro nás to je lepší, než jet na jih a pak přes H po dalnici. Původně jsme tedy chtěli přes Košice (jeli jsme tak minule zpátky), ale podle GPS je lepší jet na Zvolen - Lučenec - R. Sobota a tam tím přechodem do H na Miskolc. No a otamaď buď na Debrecen nebo vrchem přes Nyíregyháza. Takže záleží na vaší trase, my pojedeme s největší pravděpodobností, jak jsem psal a tak kde se protneme, tak se potkáme. Pokud tedy pojedete přes Levice, tak můžete přes Velký Krtíš na Lučenec, ale záleží na vás - buď se srazíme na SK nebo nejpozději v H.
(Výhodou naší trasy je skutečnost, že se elegantně můžeme vyhnout dálnici v H, a ten kousek přežít po okreskách. Přes Šahy je ten kus v H přece jenom větší a tam se dálnici asi rozumně vyhnout nedá).
(Výhodou naší trasy je skutečnost, že se elegantně můžeme vyhnout dálnici v H, a ten kousek přežít po okreskách. Přes Šahy je ten kus v H přece jenom větší a tam se dálnici asi rozumně vyhnout nedá).
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
-
čelda
- Začínající diskutér
Tak jsem měl telefén s Pavlem a pokud se nedomluvíme jinak,tak on vyrazí z České Skalice,já z Pardubic potkáme se cca asi někde u Vysokého Mýta a budeme po státovkách mazat na Brno.D1 se úplně vyhnem a tak se s Vámi Vojto,Kubo,Bolku potkáme někde za Brnem,abychom nemuseli kvůli pár metrům kupovat dálniční nálepku(raději to prochlastáme)Jen nám někdo pískněte,kde by to bylo asi nejpříhodnější pro další směr cesty na slovač.Kolik berete plechovek moku na osobu/den?Kdo bere vlek? 
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
-
kout.jk
- Super diskutér
Spich s Vojtou
U Humpolce podle gps budu nejdřív v půl devátý, tak ať tam se Zděnkou nemusíte vypít moc kafí. Zbytek výpravy se říďte, že z 96km D1 budem vyjíždět plus minus v 8:45.
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jakube; je mi to jedno, kde se srazíme. Zajížďka pro Tebe do práce není problém. My pojedem po D1 oba.
Vojto; jestli to bude jako v loni, že jsem čekal 3 hod na Vás na 138km, tak Kubo, žádná křeč. Stejně na Vojtu budem čekat.(Zas potká nějakou nehodu, uvidíš)
K trase; Jestli Vám to tedy nevadí, tak pojedem přes Levice na Košice - Slovenské nové Mesto a tudy do H.. Odtud to je pár metrů na Rumuna u Ukrajinské strany. Přemek s Dagim by se mohli přidat v Košicích. Jde jen o to Přemku, odkud přijedete do Košic. Jestli pojedete před Prešov (vrchem (doporučuji - lepší cesta)) tak se můžem srazit u Tesca. dej vědět.
Humanitárka; Mluvil jsem s tím chlapíkem a zatím žádný náklad není. Kdyby se mu něco naskytlo dá mi vědět. Tak,že zatím plán zní jako by žádnej náklad nebyl.
Čeldo a Pavle; v případě, že pojedem přes Levice pojedeme Hodonínem, můžete tedy jet Svitavy a v Brně, buď na D2 a u Břeclavi na Hodonín,(spolu), nebo můžete jet z Brna (Slatina) přímo na Hodonín. Záleží na Vás. My s Kubou pojedem po D2. Na Slovači nebude známka taková rána do kešeně jako v H..
Vojto; jestli to bude jako v loni, že jsem čekal 3 hod na Vás na 138km, tak Kubo, žádná křeč. Stejně na Vojtu budem čekat.(Zas potká nějakou nehodu, uvidíš)
K trase; Jestli Vám to tedy nevadí, tak pojedem přes Levice na Košice - Slovenské nové Mesto a tudy do H.. Odtud to je pár metrů na Rumuna u Ukrajinské strany. Přemek s Dagim by se mohli přidat v Košicích. Jde jen o to Přemku, odkud přijedete do Košic. Jestli pojedete před Prešov (vrchem (doporučuji - lepší cesta)) tak se můžem srazit u Tesca. dej vědět.
Humanitárka; Mluvil jsem s tím chlapíkem a zatím žádný náklad není. Kdyby se mu něco naskytlo dá mi vědět. Tak,že zatím plán zní jako by žádnej náklad nebyl.
Čeldo a Pavle; v případě, že pojedem přes Levice pojedeme Hodonínem, můžete tedy jet Svitavy a v Brně, buď na D2 a u Břeclavi na Hodonín,(spolu), nebo můžete jet z Brna (Slatina) přímo na Hodonín. Záleží na Vás. My s Kubou pojedem po D2. Na Slovači nebude známka taková rána do kešeně jako v H..
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jde vložit do fóra prezentace pps. Díky za radu
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Pro zůčastněné v Dobroměřicích bych poprosil o zvýšenou bdělost při prohlížení foto č. 2 !!!B53 píše:Tady to je;
http://picasaweb.google.cz/Jantar53/DobromIce14608
jinak co se cesty týče, na Rimafskou Neděli nebo na ty Košice, jsem cestu také zvažoval, je mi to jedno kudy pojedem, hlavně už aby jsme tam byli
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No, jak jsem psal, podle GPS mi vychazí trasa Rimavska Sobota -> Rimavske Janovice -> Rimavska Seč -> h.p. Abovce-Banvére no a pak na Miskolc. Pak záleží, kterým přechodem do Rumunska - buď nahoře trasou Miskolc -> Nyiregyhaza -> Mateszalka -> Csenger -> Satu Mare, nebo dole trasou Miskolc -> Debrecen -> Valea lui Mihai -> Carei -> Satu Mare. Moc jsem nepochopil, jak to přesně myslel Bolek, ale každopádně pokuď myslel z Košic na Miskolc, tak je to zbytečná zajížďka - teda konkrétně pro vás, pokud pojedete spodem trasou Levice - Krtíš - Lučenec. Ale jak psal - nám osobně je jedno, jestli pojedeme po slovensku vrchem přes Prešov, nebo (podle GPS navrhovanou tresou) spodem přes Zvolen. Takže se domluvte, jak budeme pokračovat ze slovenska a jelikož jedete přes SK, my si naši trasu upravime a na SK se k vam připojíme. Fajn by bylo i napsat, v kolik hodin teda přibližně kde budete....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
-
kout.jk
- Super diskutér
premek_k píše: Fajn by bylo i napsat, v kolik hodin teda přibližně kde budete....
zhruba v 8:45 se bude odjíždět z toho 96KM D1 a jelikož to dál jak za Brnem neznám,ale vím, že se jede přes Levice tak dál si podle GPS určete spichy a místa sami
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přemku; Tu variantu přes Prešov jsem navrhoval v případě, že by jsme všichni jeli do H.. přes Slovenské Nové Mesto. Tahle tvá varianta je dobrá a držel bych se tohoto návrhu. My přijedem do Lučence po sinici č.75. Navrhuji, sejdeme se na první benzínce na silnici č. 50 /E58. Na CB budu na 33 kanále takže se domluvíme. Předpokládám, že tam budem kolem 13:30 - 14:00.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Asi bych volil tu cestu přes Rim. Sobotu, Miškolec, Nyireghaza,Satu Mare, ten čas jak píše Bolek vzpadá akurátně 
- pavel.s
- Začínající diskutér
Satu mare je dost na severu,ale možná lepší než zase tu štreku přez HU.Čeldo máme dvě možnosti buď Hodonín kde se sejdem s partou ze západu nebo Žilina tam by sme se asi mohli někde potkat s kucíííííí přemcíí.Na km to je skoro stejný.
Ten měnič napětí má 200w na nářadí je to málo leda na pájku to stačí.
Ten měnič napětí má 200w na nářadí je to málo leda na pájku to stačí.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD