RUMUNSKO 18. - 27.7.2008
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Re: RUMUNSKO 18. - 27.7.2008
pravda - ja měl taky strach že bude málo benzínu
ale i přesto jsem si náhradní kanystr nebral a doufal že mě někdo odtahne v případě nouze
Ale tankoval jsem jen před vjezdem do hor a potom jednou když jsem odvážel na stopa svoje spolujezdce.
Auto - i když se jezdilo skoro pořád redukce nebo 1 a 2 - skoro ,,nežralo" a to jsme je moc nešetřili - teda já určitě !!!
h.
ale i přesto jsem si náhradní kanystr nebral a doufal že mě někdo odtahne v případě nouze
Ale tankoval jsem jen před vjezdem do hor a potom jednou když jsem odvážel na stopa svoje spolujezdce.
Auto - i když se jezdilo skoro pořád redukce nebo 1 a 2 - skoro ,,nežralo" a to jsme je moc nešetřili - teda já určitě !!!
h.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
kout.jk píše:plán moc pěknej, ale nějak mě děsí naplánovaný dotankování jenom dvakrát. BUď to Klouďák naplánoval hezky blízko u sebe, nebo mu to tolik nežere, nebo má mega nádrž. Já mám představu a obavu, že budu muset tankovat tak dvakrát denně.
No, abych řekl pravdu, Patrol nechutenstvím netrpí
- pavel.s
- Začínající diskutér
Benzin nebyl problém,tankoval jsem v horách jednou jako honzík a v pohodě,jěště jsem táh sebou dvacítku a zase jsem ji dovez domů.Plán vypadá dobře,ale koukám že semnou už nějak nepočítáte,člověk se na chvíly odmlčí a už je mimo.Taky se snažím si ten termín zajistit,ale zatím můžu účast potvrdit tak na 80%.Doufám že to vyjde a 4 auta to už jde ne?
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
pavel.s píše:Benzin nebyl problém,tankoval jsem v horách jednou jako honzík a v pohodě,jěště jsem táh sebou dvacítku a zase jsem ji dovez domů.Plán vypadá dobře,ale koukám že semnou už nějak nepočítáte,člověk se na chvíly odmlčí a už je mimo.Taky se snažím si ten termín zajistit,ale zatím můžu účast potvrdit tak na 80%.Doufám že to vyjde a 4 auta to už jde ne?
Klíííííd
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No nazdááár Pavlíku. Už jsem myslel, že tě ty ženské zničily...
Jinak se to tedy začíná vrbit na dobrou akci, uvidíme, co ten Danek dneska v práci vyřídí s tím termínem dovči...
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- pavel.s
- Začínající diskutér
Nazdar kucíííííí to sem rád že jěště nejsem vodepsanej.Přémo jěště mě nedostaly ale....teď mám babu který se dělá v autě špatně tak pojede radši se svým ex přítelem do lázní to mám vyhlídky co,asi ji zakopu.
Těch 20% je voříšek,mám zakázku u firmy kde maj zrovna celozávodku a chtěj něco opravovat a do budoucna tam má bejt dost práce když to někomu přenechám tak mě vyfoukne i ty další práce,tak babo raď
Přémo neber tolik vody jěště teď ji mám ve sklepě radši víc piva.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
-
kout.jk
- Super diskutér
čau Pavle, já jen, že by to bylo supr kdybys jel 
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak kucííí přemcííí jsou asi ready. Dan to dnes ošéfoval v práci a podle výrazu, se kterým mi to sděloval usuzuji, že se těší.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
premek_k píše:Tak kucííí přemcííí jsou asi ready. Dan to dnes ošéfoval v práci a podle výrazu, se kterým mi to sděloval usuzuji, že se těší.
Tk to bude si myslím letos very gúúúút sestavička
Jináč nějak jsem mluvil s Čeldou, asi by se udělalo něco jako loni sraz ve středu,u Kouťáka, ale k tomu ať si hošani písnou svý
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe, od kdy jsou Louny ve středu ?? Když tady svítá, tak tam teprve chodí spát !!! Daleko jak cyp.vojtech.kloud píše:Jináč nějak jsem mluvil s Čeldou, asi by se udělalo něco jako loni sraz ve středu,u Kouťáka, ale k tomu ať si hošani písnou svý
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
premek_k píše:Ty voe, od kdy jsou Louny ve středu ?? Když tady svítá, tak tam teprve chodí spát !!! Daleko jak cyp.vojtech.kloud píše:Jináč nějak jsem mluvil s Čeldou, asi by se udělalo něco jako loni sraz ve středu,u Kouťáka, ale k tomu ať si hošani písnou svý
Klííííd
-
čelda
- Začínající diskutér
Tak pánové začíná se mi ta účast líbit. Zpočátku to vážně vypadalo na smutnou dvojici dvou fronter valících se po rumunských kopcích a teď to dostává konečně ty správné grády
Doufám,že
si to Pavle nenecháš ujít kvůli pár mrzkým korunám(jen o prachách přeci ten život není)Jinak ten sraz u kouťáka by měl teoreticky proběhnout 14.-15.6.tedy jest-li nebude kouťák pomáhat a chránit,ale myslím,že už si to nějak ošéfuje.Určitě bychom to spojili s nějakým grilovaným masíčkem a degustací něčeho dobrého(musíme přece ty naše játra a ledviny před rumunem trošku prubnout)Co se týče dojezdových vzdáleností ke kouťákovi,tak jsme brali střed ČR Prahu a je fakt,že chudák Přéma to má asi nejdál,ale do Rumuna to má zase o kousek blíž
Alespoň si pořádně dobiješ baterku.
Toliko asi k tomuto informačnímu setkání bližší otázky hoď sem,nebo přímo na kouťáka.Blátu zdar....
P.S.Ty kostičky už mě vážně serou-3x jsem to přepisoval
si to Pavle nenecháš ujít kvůli pár mrzkým korunám(jen o prachách přeci ten život není)Jinak ten sraz u kouťáka by měl teoreticky proběhnout 14.-15.6.tedy jest-li nebude kouťák pomáhat a chránit,ale myslím,že už si to nějak ošéfuje.Určitě bychom to spojili s nějakým grilovaným masíčkem a degustací něčeho dobrého(musíme přece ty naše játra a ledviny před rumunem trošku prubnout)Co se týče dojezdových vzdáleností ke kouťákovi,tak jsme brali střed ČR Prahu a je fakt,že chudák Přéma to má asi nejdál,ale do Rumuna to má zase o kousek blíž
Toliko asi k tomuto informačnímu setkání bližší otázky hoď sem,nebo přímo na kouťáka.Blátu zdar....
P.S.Ty kostičky už mě vážně serou-3x jsem to přepisoval
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
-
kout.jk
- Super diskutér
Takže všichni účastníci zájezdu jsou zvaní (a nejen oni) na akci ke mě domu na víkend 14.-15.6. Evě z toho začínaj šedivět vlasy, že vám všem nebudu schopen nabídnout spaní, jako ve **** hotelu, ale doufám, že jste všichni terénem zocelení a chápaví, že pochopíte, že stavba stojí čas a peníze a omluvíte mou neschopnost to do toho víkendu stihnout dodělat
(spaní zajištěno minimálně na úrovni Horažďovický hasičárny). A jak psal čelda, tak Louny jsou od Prahy(střed ČR ) kousek a navíc co třeba navíc najede ke mě Přemek , tak tolik stejně já pak zas ujedu do Rumunska a zpět. Takže navíc v konečném počtu km nenajede nikdo o mnoho víc. Takže se těšim na pařbu v podloubí 
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
honzík píše:pravda - ja měl taky strach že bude málo benzínu
ale i přesto jsem si náhradní kanystr nebral a doufal že mě někdo odtahne v případě nouze![]()
h.
A co ty Hans??? Ty letos s Rumunem nepočítáš??? Když už máš dodělanej vozejk???.... Vyzkoušet tu přední émerickou wocel f terénu???
-
honzík
- Pokročilý diskutér
ty kráááso,jak to tady čtu tak si uslintávám na klávesnici a slzy mi kapou až k zemi..........
Jedou oblíbení lidičkové a ty bych teda zase rád viděl a ty nový poznal,ale ....
Od loňska máme s přítelkyní,Bryttem odsud a jeho manželkou naplánováno Norsko na 3 týdny
a nejsou to ryby - je to taky terén.
Takže já jsem mimo i když bych strašně rád jel a zase někam vyšplhal a hlavně někoho vytahoval navijákem
No jestli se tam neztratíte a neproměníte se v upíry a příští rok se bude zase něco pořádat ( láká mě UK nebo MO ) tak si to zorganizuju líp. Do tý doby by tam mohl bejt i šnorchlík a na 100% bude opancéřování spodku ( to už reším teď )
Takže se lidičkové mějte dobře nebo ještě líp a hezkou jezdivou dovolenou.
h.
Jedou oblíbení lidičkové a ty bych teda zase rád viděl a ty nový poznal,ale ....
Od loňska máme s přítelkyní,Bryttem odsud a jeho manželkou naplánováno Norsko na 3 týdny
a nejsou to ryby - je to taky terén.
Takže já jsem mimo i když bych strašně rád jel a zase někam vyšplhal a hlavně někoho vytahoval navijákem
No jestli se tam neztratíte a neproměníte se v upíry a příští rok se bude zase něco pořádat ( láká mě UK nebo MO ) tak si to zorganizuju líp. Do tý doby by tam mohl bejt i šnorchlík a na 100% bude opancéřování spodku ( to už reším teď )
Takže se lidičkové mějte dobře nebo ještě líp a hezkou jezdivou dovolenou.
h.