nostnost

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
retep

nostnost

Příspěvek od retep »

prosim vas o informaciu - kolko kil mozem nalozit
do kufra? kupujem 2,5 tds r.v. 1998
frontik

nosnost

Příspěvek od frontik »

no ja nedavno vezl v kufru v moji 2,4 necelou tunu
sice to trochu capelo ale dalo se to.
retep

Příspěvek od retep »

to vazne? a co oficialne udaje - nerad by som to znicil
vdaka
Slaava
Moderátor

TP citace

Příspěvek od Slaava »

TP hovoří u mého stroje o nosnosti vozidla 757kg (včetně obsluhy - to jsem já). U novějších Áček to bude možná trochu jinak, fatálnější rozdíly ale neočekávám.
retep

Příspěvek od retep »

dakujem
Rosta

Re: TP citace

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:TP hovoří u mého stroje o nosnosti vozidla 757kg (včetně obsluhy - to jsem já). U novějších Áček to bude možná trochu jinak, fatálnější rozdíly ale neočekávám.
..takze ti zbyde 57 kg na naklad? :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry, musel jsem si rejpnout. Piece
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
Slaava píše:TP hovoří u mého stroje o nosnosti vozidla 757kg (včetně obsluhy - to jsem já). U novějších Áček to bude možná trochu jinak, fatálnější rozdíly ale neočekávám.
..takze ti zbyde 57 kg na naklad? :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry, musel jsem si rejpnout. Piece
...no dovol! Náhodou, když si vezmu lehčí boty a jedu jenom ve slipech, tak odvezu i nákup...
Slaava
Moderátor

Nosnost

Příspěvek od Slaava »

:lol:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Rosta píše:
...no dovol! Náhodou, když si vezmu lehčí boty a jedu jenom ve slipech, tak odvezu i nákup...

...jo tak to bylo dobry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
retep

Příspěvek od retep »

tak uz som ju kupil, no v tych novych sprostych technicakoch tento udaj chyba, ak to niekto vie presnejsie tak pleas...
... alebo sa da niekde stiahnut tech. knizka hoci angl?
/ este si necham vyrobit do predu rampu a potom foto prihodim.../
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“