RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
kout.jk
Super diskutér

Re: RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008

Příspěvek od kout.jk »

taky to vidím na expedice dvě a ten kdo bude mít v první expedici smůlu a zdechne mu tam auto, tak se možná v horách pozdraví s účastníky druhé expedice :mrgreen:
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

kout.jk píše:taky to vidím na expedice dvě a ten kdo bude mít v první expedici smůlu a zdechne mu tam auto, tak se možná v horách pozdraví s účastníky druhé expedice :mrgreen:
No tak to ať si ten kdo počítá tam čekat na druhou expedici, a´t si veme karty, ať se tam s medvědy nenudí :lol:

Hoši, mám ligový video kladeńáků z Rumuna 2006, měli štěstí, potkaly medvědici s mladejma, maj to vše na videu, video je téměř 2 hodiny dlouhý a nemá chybu, pustíme si ho na akci na Svatu :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak jak si tu tak pročítám ty příspěvky o plánovanejch akcích, tak asi fakt jedou dvě expedice, v té první dvě Frontery a v té druhé dva Patroly, jak už je tu někde trefně poznamenáno :lol: :lol: :lol: , noooo, tak to je fakt supr účast ať jede kdokoliv v jakémkoliv termínu :lol: , tak doufám, že se akce domluví obě dvě ať pak můžem na srazu v Petrovicích obě expedice porovnat se zážitkama :lol:
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo »

mno my odchadzame uz 28.6, nakolko je v meste deva 29.6. start transylvania trophy, na ktory by sme sa radi pozreli (okrem toho tam doviezli 2 zavodne specialy na voziku :) )

kuk na http://www.transilvania-trophy.com

ked ich vylozime tak ideme do pohoria retezat a o tyzden sa pre nase dva specialiky vratime...

a jak tak citam ako ste zohrany, tak to bude urcite pecka ;)

len sa nepohadajte, nepobite a nevyserte sa jeden na druheho
Toyota land cruiser 90, 3.0 D-4D, 33"x12.5 SuperSwamper Booger, Superwinch EP9, Safari Snorkel, ... atd atd...
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Nu,koukám, že je tady obrovskej zájem o Rumuna na začátku srpna :roll: , nu nic, tak kdyby se náhodou chtěl ještě někdo přidat, tak dejte vědět, jinak už to tu nebudu asi řešit, všichni tu na to pečou a co já bych si trhal játro :lol:
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

vojtech.kloud píše:Nu,koukám, že je tady obrovskej zájem o Rumuna na začátku srpna :roll: , nu nic, tak kdyby se náhodou chtěl ještě někdo přidat, tak dejte vědět, jinak už to tu nebudu asi řešit, všichni tu na to pečou a co já bych si trhal játro :lol:
Zřejmě vypukla expediční recese :roll: :roll:
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

No trošku vážně, mě třeba Rumunsko láká hodně. Jenom mám obavy, že tam s prominutím domrdám auto :oops: . Potřebuji ho každý den a představa, že bude po expedici týden v servisu je sci-fi :roll: :roll:. Asi nejsem skalní offrouďák :(, pouze skromný uživatel :roll:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

myslivec píše:No trošku vážně, mě třeba Rumunsko láká hodně. Jenom mám obavy, že tam s prominutím domrdám auto :oops: . Potřebuji ho každý den a představa, že bude po expedici týden v servisu je sci-fi :roll: :roll:. Asi nejsem skalní offrouďák :(, pouze skromný uživatel :roll:
Tak to jsme na tom asi stejně.
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Jan Sekanina píše:
myslivec píše:No trošku vážně, mě třeba Rumunsko láká hodně. Jenom mám obavy, že tam s prominutím domrdám auto :oops: . Potřebuji ho každý den a představa, že bude po expedici týden v servisu je sci-fi :roll: :roll:. Asi nejsem skalní offrouďák :(, pouze skromný uživatel :roll:
Tak to jsme na tom asi stejně.
Řekl bych, že naše kratochvíle jsou trošku někde jinde, je tak :?: :?: :?: Dnes je magic datum 8) . Ale přírodu máme rádi všichni... :lol: :lol:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Přesně jak hovoříš. :P
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No,tak si tu pokecáme o myslivosti,trošku si zastřílíme, Milda rozdá nějaký body a Rumunsko se stejně nevyřeší :lol: :lol: :lol: ........ jooooo, kdo se bojí, nesmí do lesa ( Rumunska :lol: :lol: :lol: )
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Rumun přesunutej zpět na datum 18. - 27. 7. s definitivní platností!!!!!!!!! Ikdyž je to asi putna, protože tu žádnej zájem o off expedici nejni :oops:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

vojtech.kloud píše:ZDAREC STŘELCÍ 8) GDO JEDE?????

), a letos bych zvolil trasu jak už zde nadhodil B53 do Rumunských-Českých vesnic :lol: a jejich okolí, s tím, že začátek po Rumunsku 2008, by byl na vrcholu Bihor (1848 m.n.m.), mrknout se, zda nám tam ta "naše cedule" přežila rok (loňští účastníci ví, o čem mluvím, ostatní si musí počkat až dorazíme na Bihor-pokud tam ještě bude :lol: )
A odtud pokračovat dál do vnitrozemí...... cestou........necestou :lol:
Tak zas máte o čem přemejšlet :arrow: :idea:
Ahoj Vojto, tady toto jsem měl na mysli když jsme byli u Jakuba .Tvrdils, žes nikdy nic takového nenapsal tak tady to je
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“