Jak udělat z Vauxhall 2,3TD (UK) Opel Frontera 2,3TD (EU)?
-
vojtek
Jak udělat z Vauxhall 2,3TD (UK) Opel Frontera 2,3TD (EU)?
zdravim ve spolek,mel bych dotaz? uvazuji o 2.3td ale ty ceny toje hruza
cim jeto danozeto je tak vysoko? tady v uk,[jooo pardon nejsou tu hacky a nevim kde patri carky]
tadi ji koupim v skoro plne palbe za 30000kc a sportku 94 za 800liber a za 70000 sporta B 16v rs neda se to neak prekopat z vauxhalla na opla tedi asi jenom ten volant
.koukal jsem na tip cars a v porovnani cen vybavy a tak,nebe a dudy dik moc za pomoc
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: UK
.... to by mohlo byt to prave "smetisko" na zhananie ND
kto vie, co tam stoji take vstrekovacie cerpadlo na 2.2 DTi
a k tym cenam - tam su celkovo ceny aut nizsie ak na pevnine ..podla mna je to tym, ze zas platia nehorazne vacsie poistky a poplatky
kto vie, co tam stoji take vstrekovacie cerpadlo na 2.2 DTi
a k tym cenam - tam su celkovo ceny aut nizsie ak na pevnine ..podla mna je to tym, ze zas platia nehorazne vacsie poistky a poplatky
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak udelat vauxhalla opla
Ano máš pravdu, ale je to dáno také anglickou povahou kdy angličani zásadně moc neuznavají cizí auta a navíc je to dáno i řízením na druhé straně. Aby se to od nich vyvezlo do evropy tak musí jít s cenou velmi dolů.
-
Rosta
...jestli ses zrucnej mechanik, tak to s obrovskym nasazenim dokazes prekopat. Ale stejne ti to tady podle vinu nikdo neprihlasi. Takze podle me jedinou rozumnou cestou je tam ty auta kupovat na nahradni dily a tady bud rozprodat, nebo koupit nejakou herku a zachovat z ni vlastne jen skelet a ram.
Osobne bych se do toho ale nepoustel....... ale vozit to sem na dily by mohlo byt relativne zajimavy .... i kdyz to usili a cesta a tak ....mno ....
Osobne bych se do toho ale nepoustel....... ale vozit to sem na dily by mohlo byt relativne zajimavy .... i kdyz to usili a cesta a tak ....mno ....
- sowwwa
- Začínající diskutér
Zajimavy je ze tu obcas potkavam auta s volantem vpravo a ceskou SPZ
Videl jsem uz takovych nekolik, nechapu jak to udelali .. nebo ze by tu SPZ meli jen pujcenou z jinyho auta? 
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Peugeot 406 Break 3.0 24V, r. 98, automat
Mitsubishi L200 2.5TD
Mitsubishi L200 2.5TD
-
vojtek
noooo panove vec se ma takhle mi je 22let a ted mam polo v litru a pojistka mi vichazi na cca 30000kc rocne
oni maji silene kalkulatory a nepojistujete auto ale osobu takze kdyz vas chiti policie tak 6bodu 900liber pokuta ,5dni vezeni ,a mozna i vyhosteni
takze uvazuji ze udelam to co litevci na pisu auto na tatika jemu 55let a 10let bonus a pojistku taki a jase k te pojistce pripojistim cca 350liber rocne a toje rozdil sam bych zaplatil 1700,ti auta jsou ve smes ok tj serviski atdco se dilu tice jsou tu brutalne velke vrakace kdesi pridete s naradim aberete co se vleze pod tricko je zadarmo
zbitek za hubicku, oni zijou zivotem koupit na splatky splatit a prodat.a hodne tu frci nemecka auta hlavne bmw a audiny.skuste skouknout ceny na http://www.motors.co.uk
-
vojtek
noooo a jeste bich se chtel zeptat,jsem na vazkach mezi 2,3td a 2,5tds co by jste mi poradili uvazuji zesi to dotahnu sem a tadi vysperkuji,bf goddich za par liber,dili za darmo[skoro] a o nafte ani nemluve dik moc
- sowwwa
- Začínající diskutér
K te pojistce - sice se v tom vubec nevyznam, ale napadlo me - co takhle koupit auto v CR, tady ho prihlasit a pojistit, a pak s nim jezdit v UK ? Je v tom nejaky hacek, teda krome toho ze bys mel volant na opacny strane?
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Mitsubishi L200 2.5TD
Mitsubishi L200 2.5TD
-
kout.jk
- Super diskutér
angličaní, co tady mají přechodný pobyt,tak si sem vozej svoje auta a normálně s nima tady jezděj, takže opačně by problém být asi nemusel. Jen nastávají úsměvné okamžiky, když jsem jako policajt stavěl auta a jak je zvykem jsem přistoupil k okýnku řidiče a spustil "dobrý den pane řidiči,silniční kontrola..." no a vlepšim případě jsem mluvil ke spolujezdci, kterej před sebou neměl volant a nebo mi tam dokonce chyběl řidič úplně

VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
- farmář
- Moderátor
jo, takhle v noci vystoupil stařík emigrant pod parou z auta v Praze, zastavili ho v jednosměrce v protisměru, přiznal že byl na srazu a pil, policati se radovali, než jim oznámil že neví,proč by nepil,když řídí jeho žena abstinentka...
2,3TD je věčné auto ale taky spalovač mrtvol, vem 2,5TD když jsou díly za pár....měl by mít emise solidnější.A výkon.Ale trvanlivější je myslím 2,3TD....good luck!
2,3TD je věčné auto ale taky spalovač mrtvol, vem 2,5TD když jsou díly za pár....měl by mít emise solidnější.A výkon.Ale trvanlivější je myslím 2,3TD....good luck!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
vojtek
noooo tadi u belfastu vim cca o 10ceskich autech cca 20litevskich a cca 100polskich
jetu i stare rezle facko ze sokolova
spalovac mrtvol?? jooo a jeste jeden dotaz verze sport hardtop je otipovana pro 5 nabo 4 lidi??? a ta pevna strecha se da dat cela dolu??bise sem hodila rubrika kupujem fronteru
my cisnici nejsme mechanici
dik noc
- Slaava
- Moderátor
Tyto informace jsou zde na fóru a daj se vcelku bez problémů najít.vojtek píše:...nevite neake zakladni info spotreba,vaha,maximalka dik moc dost bise sem hodila rubrika kupujem fronteru...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
vojtek
noooo a jeste jeden dotaz,hodi se ta 2.3na cestovani se svima 100konikama a sloni vahou??
- Janeš Petr
- Moderátor
- myslivec
- Super diskutér
Můžeš zjistit cenu čerpadla (vstřikovacího) na motor 2,2 DTI, typ X22DTH? Thank youvojtek píše:noooo a jeste jeden dotaz,hodi se ta 2.3na cestovani se svima 100konikama a sloni vahou??