Porucha posilovače řízení, kudy vyndat motor, traktory atd..

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Janeš Petr
Moderátor

Re: Posilovač řízení FR B

Příspěvek od Janeš Petr »

farmář píše:jak kdy, ale dostat ho tam ve dvou zpátky jde docela dobře, jen mít woko aby to šlo přímo a je to. Když sundáš nápravu, rozhodíš ji pokud ji rozebereš, je to vážně zralý ji pak celou přejít a udělat geo. Na což při horem ani šáhnout nemusíš.Plus ta maličkost, že bez motoru auto kamkoliv postavíš,kdežto v druhém případě ho máš pořád na zvedáku. Plus šrouby do rámu....u staršího auta je to tak GO nápravy, rozebrat a co jde a je třeba udělat. Plus vyvařit rám v motorové části...nic neříkám rámy se přeci mění a ne vaří....no jak které a jak kdy. Ale když to spočteš na čas a co je pak nutné...můžeš to dělat leda na svém.Ale mě stačí koza nad autem, hupcuk na motor a pár klíčů...uděláš to kdekoliv,relativně rychle a dobře. Vyndáš ho sám, zandat radši ve dvou.Ale neříkám, proti gustu a haldě práce není žádná! Jenže divit se že pak divně zatáčí auto...je zbytečné. U soutěžáku rozebíráš a seřizuješ pořád, ale tohle je asi něco jiného. Jinak je taky dobrý nechat opískovat kastli a pokovovat ji, tak se dělají veteráni :lol: :lol: :lol:půlil jsem i traktor a nedá se to srovnávat! :mrgreen:
co máš za ty traktory ? (asi teď schytam puntík :oops: )
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

farmář píše:kdepak. Já ti držím palce. :mrgreen:
jj já ti věřím :twisted: vemu kladivo a podívám se tomu na zoubek :-D
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
farmář
Moderátor

Re: Posilovač

Příspěvek od farmář »

Leda by sis ho Petře namaloval :mrgreen: hledal jsem smajl :puntík: ale nic jsem nenašel :evil: jen Zetora 6748, na těch18ha trávy mi to stačí. Nehodlám držet nějakou drahou mrchu kde bych na to měl brát. :roll:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

taky bych chtěl s předkem.... nojo nemůžu mít všechno :( muj miláček je pětadvacítka kulťák, a do 15ha lesa 7211 :grin:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

už bychnic jiného než s velkým předkem nebral. Je to rozdíl, velkej. Dnes už se přechází na rozložení hmotnosti spíše na předek,bez hnaného velkého těžko něco najdeš, i komunální mají aspoň pohon, když ne i velká přední kola. 25tku jsem měl,kdysi, áčkovou :mrgreen: ale žhavení a zapalování mne iritovalo.Dával jsem do sání PB malej hořák, ale když jsemjel do lesa třeba v zimě, vozil jsem ho i s malou bombou z vařiče s sebou :evil:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

nažhavím a běží napoprvé,tak do -5stupňů.jinak přes den jde na kliku bez žhavení.na sedmdesátce se sere furt něco,přitom je skoro nejetej. čím je na základu napletenejch víc vylepšení,tím se ke všemu hůř může a je víc potenciálních závad.asi to znáš .momentálně mi letí vzduch pod pedálem spojky ( vypínání při násobiči ) .... a ten přístup :?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

násobič je něco, čemu se radši vyvaruj, jestli znáš konstrukci....jde to přes náhonovou a ta trpí jako svině. Ji, 72jka má např. hydrauliku pedálů tam,kde já mám nádrž....a sere se.Už nevím zda spojky či brzdy...asi spojky. Já to mám ještě mechanické. Ona i ta nádrž nahoře má své kouzlo.Ale neříkám,že by mne nelákal novější, silnější.Nemám vstup na topení do bloku a nemám 1000ot ZVH...což mě vadí na lisu.Lisuji,ale musím ho sakra točit. Jsme masters of OT :mrgreen: puntíky nás neminou :wink: jinak jak převalímtak chytá kdykoliv....semotamo seřídím, vyměnám vysraná těsnění pod hlavami... :wink:
Janeš Petr
Moderátor

jak ty puntíky odčinit ? :( v květnu mi do rodinky týdle techniky snad přibyde sběrák potinger, muj první, tak jsem zvědavej... nejde to třeba nějak z těch příspěvků vymáznout ? jako milda mazal ty hafany
Naposledy upravil(a) Janeš Petr dne 27 dub 2008 08:07, celkem upraveno 1 x.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Se uvidí.Sláávo,pls šoupni nám to do pokecu jiná technika :wink: díky!
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Se uvidí.Sláávo,pls šoupni nám to do pokecu jiná technika :wink: díky!
Nasrat :twisted:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Janeš Petr
Moderátor

Re: Porucha posilovače řízení, kudy vyndat motor, traktory atd..

děkujeme :grin: a můžem sedlačit oficielně :lol:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Janeš Petr píše:děkujeme :grin: a můžem sedlačit oficielně :lol:
Směle do toho, pánové :mrgreen:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Janeš Petr píše:děkujeme :grin: a můžem sedlačit oficielně :lol:
ták to se můžu taky přidat :lol: zlobí mně otáčky motoru u Z 4011 but jsou výsoký nebo to hned chcípne kvůli tomu mi stojí rok na zahradě :?:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

a nic mezi tím? regulátor. a kvuli takový kravině už rok stojíš? mám dobrýho čerpadláře na tuhle techniku,pokud tam nemáš někoho v okolí
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Janeš Petr píše:a nic mezi tím? regulátor. a kvuli takový kravině už rok stojíš? mám dobrýho čerpadláře na tuhle techniku,pokud tam nemáš někoho v okolí
čerpadláře mám taky ja myslel jestli to není nějaká kravina :lol: rok stojí protože na něj nezbejval čas moc práce na tatře no a hlavně se mi nechtělo vyndavat čerpadlo pár let jsem to nedělal :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“