Kurva týden
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kurva týden
Noo to víš,potřebuju zdravotní dovolenou. Jsou tu jarní práce, Nepotřebuješ pomocníka? Něco jako "bllbej a silnej": podoj psa, vykydej slepicím, otrhej trávu, zasej ořechy? Co je potřeba to udělám, to jsem přesně já: blbá a silná . Hlavně potřebuju zahodit mobil a písíčko nechci ani vidět. Nějak mám elektroniky, netu a chatu plný zuby!farmář píše:Modrásku, japato?
a s MMS je to skvělej nápad
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- myslivec
- Super diskutér
Srovnávat auto s ženskoumodrasek píše:.....asi má důvod, ona ho asi Froňa sveze, i když před tím jezdil s jinou....myslivec píše: To je krásný, mluvíš o fronteře jako o ženské. Máš červený puntík![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na rozdíl od ženské
![]()
no nic, už toho nechám....stějně taky delší dobu asi nebudu
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Ahoj Peto!
Makam jak saleny
Auto mam rozebrane ve stredu si jedu pro nove na zakazku vyrobene listove pera
+ nove lanka rucni brzdy!!!Dnes jsem byl v Polsku obednat kulaky manzety na poloosy a spoustu dalsich veci co potrebuji vymenit!!!!!!!
V sobotu jedu do Vsetina!Zkouknout AUTOMATICKOU UZAVERKU!!!!!
Jak uz mam napravu rozbitou tak si ji necham zpravit a pri jednom namontit uzaverku!!!!! 
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- farmář
- Moderátor
přesně tak, když už se v tom hrabeš,je škoda to neudělat. Ale moc to prosím nevykřikuj, nebo budeme závidět
jj nemít auto pojízné a v celku na 98 procent bych do ní šel.
jj nemít auto pojízné a v celku na 98 procent bych do ní šel.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
A to už je jako hotová nebo se bude dělat? To by se mi zamlouvalo, ty lamely jsou na prd. Jestli budeš v Polsku, zeptej se prosím na vstřikovací čerpadlo na X22DTH motor. Myslím, že potěšíš širokou řadu béčkařů s dehtemJirka z Petrovic píše:Ahoj Peto!Makam jak saleny
![]()
![]()
![]()
+ nove lanka rucni brzdy!!!Dnes jsem byl v Polsku obednat kulaky manzety na poloosy a spoustu dalsich veci co potrebuji vymenit!!!!!!!
![]()
Jak uz mam napravu rozbitou tak si ji necham zpravit a pri jednom namontit uzaverku!!!!!
- farmář
- Moderátor
lamely jsou skvělé, když ti chodí,jak mají.Ale je to tak na silnici a louku,ne do vysloveného terénu.Ta kopie Aussie je zkrátka věc.Chová se jako tvrdá,ale tvrdá není. Je to krok do terénu....takový větší krok
spíš přískok....a kdyby šla do předního, to by byla síla.Jen nevím, tam by to chtělo asi něco,co by šlo vyblokovat.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Žanek
- Super diskutér
Podle toho co mě ten výrobce říkal jde i do předního difu jen ho musí mít po ruce.
- Žanek
- Super diskutér
Jirka z Petrovic píše:Ahoj Peto!Makam jak saleny
![]()
![]()
![]()
![]()
A kolikpak přijdou ty listovky na obě strany ?
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Hosani omlouvam se ,ze pisi az ted,ale opet se nam dari!!!!
Z uterka na stredu moji pritelkyni pred barakem ukradli Golfa !!!!!
Takze jsme ted uplne v prd.....
ale otocme list!!!!!Co se tyce listovek tak me staly 2900kc/ks.Udelali vzdy dva nove listy jeden hlavni s oky a list pod nim!!!Jsou zesilene o tlousce 8mm oproti puvodnim 6mm ostatni zbyvajici dva list.pera pouzily moje!!!!Vse dali dohromady a vypodlozily dorazy mezi listy.Zaslu fotku jak to vypada!!!
Dale co se tyce automaticke uzaverky dif. od pana Konaří���v 09 ze Vsetina) tak dnes jsem byl u nej!!!!!Dovezl jsem mu napravy a chci aby mi namontil uzaverku!!!!!Mam par fotek ktere tu dam na servr
Princip je stejny jako u assie locker!!!Je to vlastne aussie locker,kterou si pan konarik necha poslat z USA a pak ji trosku upravi,aby to slo namontit do Frontery ci jinych aut, na ktere ausie locket zapomnela!!!!!Da se namontovat jak do predniho tak i zadniho diferencialu!!!!Rozdil je pouze ve velikosti 
Dale co se tyce automaticke uzaverky dif. od pana Konaří���v 09 ze Vsetina) tak dnes jsem byl u nej!!!!!Dovezl jsem mu napravy a chci aby mi namontil uzaverku!!!!!Mam par fotek ktere tu dam na servr
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Jirka z Petrovic dne 17 kvě 2008 22:21, celkem upraveno 1 x.
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Posledni fotka!!!!Pokud budu mit dalsi informace urcite se ozvu!!!Pan Końařík mi bude jeste volat kdy si muzu pro to dojet a tak pak nafotim ci natocim video jak to funguje primo v naprave!!!!! 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Žanek
- Super diskutér
Tak to už je dost hustý. Jedno auto zlikvidovaný a druhý ukradený.
To má Lucka asi radost.
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
No nadseni zrovna nejsme!!!!!!
Nejhorsi na tom je, ze ted nemame zadne priblizovadlo!!!!!Musel jsem si pujcit od sestry 
- Slaava
- Moderátor
Re: Kurva den
Prevence je jednoduchá: http://www.novinky.cz/clanek/146053-nem ... orter.htmlJirka z Petrovic píše:...z nenadani se v proti smeru vyritil Ford Mondeo a rovnou do protismeru na me!!!!!!!!Stacil jsem jen strhnout volant do prava,ale bohuzel byl rychlejsi a trefil mou Fronterku na zadni leve kolo...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra