Kurva týden
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kurva týden
No, mě kdysi v Brně rozstřelila nějaká bláznivá ženská s autem bez papírů a pojistky, a to tak, že na totálku - vypadl z toho motor. Byla to sice škodná (100L), ale fakt v perfektním stavu po prvním majiteli jako dědictví - prostě vymazlené auto. Ale jak píše vojta - hlavní kritéria jsou rok výroby a počet km, tak mi asi za tři roky pojišťovna poslala 3,500,- Kč. Už jsem s tím ani nepočítal, tak mě to celkem potěšilo .... 
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Janeš Petr
- Moderátor
ja tu práci řešil po bouračce tak,že jsem si to dělal sám,a známej kluk opravář,napsal tak vysokou fakturu,aby pokryla opravdovou škodu a ještě jeho odvod na daních,protože si to dal normálně do účetnictví,jako by to opravdu dělal. je to tak 12 let a prošlo nám to,ale nevím,jak je to nastaveno dnes
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Žanek
- Super diskutér
Jirko tak jak to nakonec s tou tvojí Fronterou dopadlo ? Opravuješ nebo co ?
- Hofik
- Začínající diskutér
Dlouho mlčí tak asi opravuje.Hoď sem info, jak s pojišťovnou a tak.
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
- Slaava
- Moderátor
Dlouho mlčí, tak asi zabil likvidátora a sedí.HOFICI3 píše:Dlouho mlčí tak asi opravuje.Hoď sem info, jak s pojišťovnou a tak.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
nee, dává to dohromady podle fotek ... http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2bDU5r první pokus.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdar hosani!!!V prvni rade se omlouvam ze jsem se dlouho neozval.
Mel jsem pocitac v oprave!!!!Jinak stale cekam!!!!Poslal jsem doklady a vse co po me pojistovna Generali chtela + pruvodni dopis ze nesouhlasim s castkou,kteroumi navrhl jejich likvidator
a spoustu dalsich podkladu abych je presvedcil,ze 60.000kc ktere mi chteji dat je fakt dost MALO!!!!!!!!!
Bohuzel je to 14dni a jeste se neozvali!!!!!!!!!S autem prozatim nic nedelam!!!!!Cekam az jak to dopadne!!!!Potom se rozhodnu co dal, zda prodat ci neprodat a opravit!!!!!!Kazdopadne chci byt pojizdny do SRPNA!!!!!!!!!
Bohuzel je to 14dni a jeste se neozvali!!!!!!!!!S autem prozatim nic nedelam!!!!!Cekam az jak to dopadne!!!!Potom se rozhodnu co dal, zda prodat ci neprodat a opravit!!!!!!Kazdopadne chci byt pojizdny do SRPNA!!!!!!!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- myslivec
- Super diskutér
Nedej se, je to banda parchantůJirka z Petrovic píše:Nazdar hosani!!!V prvni rade se omlouvam ze jsem se dlouho neozval.Mel jsem pocitac v oprave!!!!Jinak stale cekam!!!!Poslal jsem doklady a vse co po me pojistovna Generali chtela + pruvodni dopis ze nesouhlasim s castkou,kteroumi navrhl jejich likvidator
a spoustu dalsich podkladu abych je presvedcil,ze 60.000kc ktere mi chteji dat je fakt dost MALO!!!!!!!!!
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
presne tak kdyz jim mas zaplatit ty a zpozdis se o tejden tak mas doma vyhruznou upominku.Ale jak maji plnit oni tak se nic nedeje.Je potreba tam asi vletet a vysvetlit jim to ze takhle se nejedna.

Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
- myslivec
- Super diskutér
Pažbou mezi oči, to je vyzkoušenýpatas píše:presne tak kdyz jim mas zaplatit ty a zpozdis se o tejden tak mas doma vyhruznou upominku.Ale jak maji plnit oni tak se nic nedeje.Je potreba tam asi vletet a vysvetlit jim to ze takhle se nejedna.![]()
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Jirko ahoj, sleduji tvoji anabázi od počátku a věř mi, že s tebou cítím, jakoby se to stalo mě. Víš, kdybychom se neviděli v Horažďovkách v lednu, tak bych byl asi trochu asi nad věcí, ale že jsem tvoji Froňu měl možnost vidět zblízka, tak mě to bere hlouběji. Zvlášť, pomyslím-li na to, kdyby se to stalo mě. Asi bych pojišťovně ještě doplácel výlohy likvidátora. Stát se to mě, tak asi nedostanu nic a zbyla by mi Froňa jen jako surovina pro kovošrot.
Ale vzpomněl jsem si na reklamu nejmenované pojišťovny, kde se hrdě vytahují tím, že dostaneš
"PENÍZE DO PĚTI DNŮ".
No když jsem tu reklamu viděl poprvé někdy před rokem, tak jsem si málem stříknul. Ta reklama běží v TV ještě dodnes. Ale nikde neříkají od kterého dne se těch 5dní počítá.
Na tu tvoji námitku o vypočtené výši plnění mají tuším 30dní, aby se vyjádřili. Tak vydrž do té doby, pak tam vlítni a dělej jim hezky dusno a chtěj mluvit s vedoucím pojišťovny, že ti utíkají peníze za práci, kterou nemůžeš bez auta dělat, ať s tím počítají. V každém případě ti držím palce, ať se ti povede získat tolik fin.prostředků, abys měl auto zase na kolech a byl s náma na srazu, ať už bude kdekoliv. Čauky Milda
Ale vzpomněl jsem si na reklamu nejmenované pojišťovny, kde se hrdě vytahují tím, že dostaneš
"PENÍZE DO PĚTI DNŮ".
No když jsem tu reklamu viděl poprvé někdy před rokem, tak jsem si málem stříknul. Ta reklama běží v TV ještě dodnes. Ale nikde neříkají od kterého dne se těch 5dní počítá.
Na tu tvoji námitku o vypočtené výši plnění mají tuším 30dní, aby se vyjádřili. Tak vydrž do té doby, pak tam vlítni a dělej jim hezky dusno a chtěj mluvit s vedoucím pojišťovny, že ti utíkají peníze za práci, kterou nemůžeš bez auta dělat, ať s tím počítají. V každém případě ti držím palce, ať se ti povede získat tolik fin.prostředků, abys měl auto zase na kolech a byl s náma na srazu, ať už bude kdekoliv. Čauky Milda
Naposledy upravil(a) Milda dne 23 dub 2008 08:08, celkem upraveno 3 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- myslivec
- Super diskutér
To je krásný, mluvíš o fronteře jako o ženské. Máš červený puntíkMilda píše:Jirko ahoj, sleduji tvoji anabázi od počátku a věř mi, že s tebou cítím, jakoby se to stalo mě. Víš, kdybychom se neviděli v Horažďovkách v lednu, tak bych byl asi trochu asi nad věcí, ale že jsem tvoji Froňu měl možnost vidět zblízka, tak mě to bere hlouběji. Zvlášť, pomyslím-li na to, kdyby se to stalo mě. Asi bych pojišťovně ještě doplácel výlohy likvidátora. Stát se to mě, tak asi nedostanu nic a zbyla by mi Froňa jen jako surovina pro kovošrot.
Ale vzpomněl jsem si na reklamu nejmenované pojišťovny, kde se hrdě vytahují tím, že dostaneš "PENÍZE DO PĚTI DNŮ".
No když jsem tu reklamu viděl poprvé někdy před rokem, tak jsem si málem stříknul. Ta reklama běží v TV ještě dodnes. Ale nikde neříkají od kterého dne se těch 5dní počítá. V každém případě ti držím palce, ať se ti povede získat tolik fin.prostředků, abys měl auto zase na kolech a byl s náma na srazu, ať už bude kdekoliv. Čauky Milda
- Slaava
- Moderátor
PENISOVÉ
...klasika...Jirka z Petrovic píše:...bohuzel je to 14dni a jeste se neozvali...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
.....asi má důvod, ona ho asi Froňa sveze, i když před tím jezdil s jinou....myslivec píše: To je krásný, mluvíš o fronteře jako o ženské. Máš červený puntík![]()
![]()
no nic, už toho nechám....stějně taky delší dobu asi nebudu
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- farmář
- Moderátor
Modrásku, japato?
Jiří nedej se. Zkurvěj ti kola, gumy, rám, kastli, nápravu, čepy, geometrii, kde co a pak dělají, jako by sis to měl přetřít štětkou od vápna a dělat, že je to v cajku. Asi jedinný argument na který budou trochu slyšetje nezávislý posudek soudního znalce, který bude hodn renomovaný v oboru. Pažbamezi oči je lepší,ale unás vcelku neproveditelný.Pošli jim fotku drobečka MMS, že je to tvůj právník a jestli nehodlají jednat s tebou, budou jednat s ním !
Jiří nedej se. Zkurvěj ti kola, gumy, rám, kastli, nápravu, čepy, geometrii, kde co a pak dělají, jako by sis to měl přetřít štětkou od vápna a dělat, že je to v cajku. Asi jedinný argument na který budou trochu slyšetje nezávislý posudek soudního znalce, který bude hodn renomovaný v oboru. Pažbamezi oči je lepší,ale unás vcelku neproveditelný.Pošli jim fotku drobečka MMS, že je to tvůj právník a jestli nehodlají jednat s tebou, budou jednat s ním !
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra