zamek zpatecky
-
mohikan
zamek zpatecky
po pruzkumu trhu jsem zjistil:
ze krom zde doporucene ATC Lock
se pry da montovat Push Lock 2929
Medvěd Block
Zjisteno nezavisle v nekolika servisech. Kazdy tvrdi neco jineho a vyvraci nazor konkurence.
Co tam tedy mam dat???????????
ze krom zde doporucene ATC Lock
se pry da montovat Push Lock 2929
Medvěd Block
Zjisteno nezavisle v nekolika servisech. Kazdy tvrdi neco jineho a vyvraci nazor konkurence.
Co tam tedy mam dat???????????
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ja tam mam od puvodniho majitele myslim ze medved block takova tycka co se strci z boku od ridice pri zarazene zpatecce vedle je hned zamek.Kurna jak sem to nikdy nepouzival tak to tim zamykam a porat mam rano problemy ze si pekne nastartuju a ejhle nejde vyradit.Uz me na to dokonce upozornuje i moje dcerka ktere je 6 let.Vzdycky rika tatko a co ta tycka co si zapomel vyndat :-) Veskere tyhle mechanizmy sou proti odjeti dobre.Ale kdyz to bude chtit nekdo slohnout tak to nalozi na odtah a kde byl zamek zpatecky :-)
-
mohikan
zamek zpatecky
Jo v jedne ostravske firme rikali ze Push Lock 2929 se da premoci nasilim, ze tak dobre nezavira zpatecku, Ten Medved Block je ten typ jak pises - vyndavaci trn - pry je to jistota 
- Slaava
- Moderátor
Článeček, zámeček
...jeden článeček: http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... tecka.html
-
mohikan
zamek zpatecky
tak tam mam toho medveda co popisujes, je to spis alibismus kuli pojistovne
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Jsou tři typy zamykání řad. páky. Je tzv. medvěd blok a to je taková podkova,kterou se aretuje z venku řad. páka. Pak je defend-lock a to je tyčka zasunující se do systému řazení v tunelu.A pak je construct a ten je podle typu buď s vyjíždějícím čepem nebo také blokuje řad. páku a je instalován také v tunelu. Já pracuji s constructy a vím, že jsou spolehlivé a bezporuchové. Auto jsem však koupil s defendem a zatím nemám žádné problémy.Používám ho stále. Kdybych si měl vybírat mech. zabepečení, bral bych takové, které je pro zloděje nejméně přístupné.
Je několik typů zlodějů:1-jde pouze po věcech ve voze, 2- jde po autě, ale raději si vybere to, které mu bude vytvářet co néjméně překážek k jeho odcizení a 3- kterému to je jedno, potože auto naloží a jede. Těch posledních je asi nejméně, tak si myslím že je nutné se nejvíce bránit těm ostatním, kterých je víc než dost.
Je několik typů zlodějů:1-jde pouze po věcech ve voze, 2- jde po autě, ale raději si vybere to, které mu bude vytvářet co néjméně překážek k jeho odcizení a 3- kterému to je jedno, potože auto naloží a jede. Těch posledních je asi nejméně, tak si myslím že je nutné se nejvíce bránit těm ostatním, kterých je víc než dost.