vzduchovy filter
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Re: vzduchovy filter
Dal jsem do Frontery tohle http://opel.autodoplnky.cz/opel-fronter ... dt-s283592
Mám to tam asi 3týdny. Nárůst výkonu jsem nepocítil, ale motor jde podle mně líp za plynem. A i kdyby to byl jen pocit, je to navždy a za 3-4 výměny je zaplacenej.
Mám to tam asi 3týdny. Nárůst výkonu jsem nepocítil, ale motor jde podle mně líp za plynem. A i kdyby to byl jen pocit, je to navždy a za 3-4 výměny je zaplacenej.
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: vzduchovy filter
no v kazdom pripade ja som problem z drahym filtrom vyriesil tak, ze som predal auto takze pohodka...
k tym sportovym... ako pisal slaava tak tie ozaj niesu vymyslene pre offroad...
oni by aj celkom dobre filtrovali necistoty, ale papier je schopny absorbovat vodu a "uskladnit" ju kym sa prirodzene neodpari, kdezto tie sportove sracky tuto skvelu vlastnost nemaju...
aj napriek tomu ze mam na aute snorchel, sem tam sa mi stane ze trocha vody do vnutra vnikne a vtedy je papier na nezaplatenie
k tym sportovym... ako pisal slaava tak tie ozaj niesu vymyslene pre offroad...
oni by aj celkom dobre filtrovali necistoty, ale papier je schopny absorbovat vodu a "uskladnit" ju kym sa prirodzene neodpari, kdezto tie sportove sracky tuto skvelu vlastnost nemaju...
aj napriek tomu ze mam na aute snorchel, sem tam sa mi stane ze trocha vody do vnutra vnikne a vtedy je papier na nezaplatenie
Toyota land cruiser 90, 3.0 D-4D, 33"x12.5 SuperSwamper Booger, Superwinch EP9, Safari Snorkel, ... atd atd...