Frontera B - Sport

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Pavel M

Frontera B - Sport

Příspěvek od Pavel M »

........Zdravím všechny zde............
Po nějaké době bych chtěl změnit auto (již několikátý OFF).
Zalíbila se mi Frontera Sport 2.2 DTI16V (nechci tady urazit, ale toho OFFa plánuju teprv vytvořit) a protože jsem zvyklý již na určitý standart, podmínkou je klima a automat.
Auto jakž takž znám od kámoše, ale dlouhou Limited.
Proto bych chtěl poprosit o několik zkušených odpovědí:

1) jaké jsou vnější rozměry Sportu + cca délka kufru ?
2) dá se u každého Sportu nějak sundat ta plast. střecha ?
3) to auto je otypováno na 4 nebo 5 lidí ?
4) má to taky zadní okno otvíratelné zvlášť ?
5) jakej je origo rozměr pneu ?

Zatím díky moc za odpovědi :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...tak se ukazte Bckari, jak jste ochotny radit :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Čau, to tady nikdo nemá tuhle verzi, nebo není, kdo by poradil ?? :lol:
Slaava
Moderátor

Nezájem

Příspěvek od Slaava »

Zdar, tohle auto maj ale evidentně na to serou. Já jako "dlouhej áčkař" matně tuším jenom:

- zadní okno je samostatně otevíratelné
- auto je podle mě vedený jako čtyřmístný
- u áčkovejch "hardtopů" střecha jde sundat (je to trochu boj), tak by to mělo jít i i béčkovejch Sportek
- origo rozměr bude asi individuální (musíš zkrátka kouknout to techničáku u konkrétního vozu, případně si na Opelu nechat odsouhlasit rozměr jiný), stejně jako je různej u áčkovejch vozů
- rozměry sem někde měl (našel sem je na webu, tak hledej), leč už sem to smazal jako nepotřebnost
DJ.Tom

Sportka

Příspěvek od DJ.Tom »

Kuk já tě asi trošku zklamu:
- Sklo je ke dveřím napeno zvlášt nějde otevřít
- Vozidlo je vedeno jako 4 místné
-Sundání střechy noo.. to je hodně násilný musí se sundat i hagbusy a podobně není to na to prostě dělaný Takže odpověd je asi ne
Rozměry: délka4,268 šíře 2,036 výška 1,692
úhly přední 32 zadní 29 nápravovej 20 brodění 0,5 m náklon 45,7

verze sport - standard
verze Sport RS - dif s omezenou svorností 16" kola místo 15" ABS, man. klima, zrcátka v barvě, radio CAR 300 (né 200) v základu (u standardu z doplatkem)

To vče z nabídkového tatalogu z roku 2000 :o)
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Děkuju za info.
Jedna věc mi ale neleze do hlavy. Když říkáš, že zadní sklo je napevno, jak to teda funguje ???
Když je hardtop nasazenej, tak se zadní dveře otevíraj do boku i s oknem ???
Když se hardtop sundá, tak co s tím oknem ?? To jako tam zůstane i s tím spodkem dveří, nebo co ??? To je trochu blbost, ne :?: :?: :?:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Hardtop

Příspěvek od Nimrod »

I u B jde sundat střecha dolů, ale je drobný problém pokud tam jsou hagusy. Okno tam samozřejmě nezustane. Jde také odšroubovat.
mohikan

strecha

Příspěvek od mohikan »

Nemate nekdo navod na sundani strechy u Sportu, V manualu o tom nic nemam
Slaava
Moderátor

Střecha

Příspěvek od Slaava »

Kurva, já to tady už někomu slíbil a zapomněl na to - něco málo mám v manuálu, tak to zejtra oscannuju. Nevím ale, jestli to bude něco platný.
Pavel M

ÚÚÚž jí mááááááááááám !!!

Příspěvek od Pavel M »

Tak jsem včera přivezl z D krásnou Sportku. Možná jste ji viděli na mobile.de, - 2,2 DTi, 99-tka, 51t najeto, novej automat, nový gumy, no prostě jako z fabriky ! V D 2majitelé, jednomu bylo 68 a druhýmu 59 :D , co víc si přát... :wink:

Jenom jeden malinkatej problém (možná to jen neumím nastavit): je tam origo rádio Opel s CD. Na pal. počítači mi nesvítí frekvence, ani název stanice rádia. Když jsem to vez z Německa, tak to fungovalo a teď ať mačkám, co mačkám, jakmile zapnu rádio, vymaže se na počítači datum a místo něj už nenaskočí ta frekvence. Nevíte někdo jak se to nastavuje ?? (nebo je to závada ? :( )

Děkuji za rady :wink:
*pt*
Pokročilý diskutér

radio

Příspěvek od *pt* »

mal som presne rovnaky problem asi pred 2 tyzdnami - na displeji mi prestalo ukazovat frekvenciu, ale radio hralo.
Myslel som ze to bude nieco vazne, nakoniec sa ukazalo ze radio biolo iba mierne povysunute zo suflika. Odmontuj predny panel s radiom a displejom (je na troch sroboch, zapac v lavom a pravom hornom rohu a odklop cele von ), dotlac radio aby zacvaklo presne na miesto a malo by ist. Mne teda presne toto pomohlo...a to som uz myslel ze budem musiet do origos servisu, lebo ani dvaja elektrikari na nic nemohli prist :)
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Možná by to pomohlo, protože jsem ho měl venku a chvilkama to fungovalo. Bohužel tímhle zkoušením se mi ho podařilo zablokovat. :evil: :roll:
Takže zítra stejně musím do Opla na odkódování :evil:
*pt*
Pokročilý diskutér

:)

Příspěvek od *pt* »

no ides presne v mojich stopach - tiez som bol mudry a mykal vzadu s konektormi az sa mi ho podarilo vytuhnut uplne :D
ale nastastie som mal Car-pass :P
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Takže dneska jsem byl u Opla, a rádio zase funguje jako z výroby. Stálo mě to 700,- :roll: :lol:
Nějakej problém v zadním konektoru a odblokování...
Takže už zase hraju.
Jediná závada na tom autě je teď ta, že to má německý značky :lol: , ale jsou platný ještě tři neděle. STK to prošlo bez broblémů, takže teď už jen čekám, až mi zavolaj, že si mám přijít pro CZ SPZ resp. CZ RZ :wink: :lol:
mohikan

Blahopreji

Příspěvek od mohikan »

Blahopreji ke koupi kratkeho Becka, mam to cca 2 mesice najel jsem skoro 8tis a pohoda, ono na lepsi se dobre zvyka. Uzasna vyhoda je v terenu - je to kratke. A take je to dobrej babolep - uz jsem na to zbalil i sousedku - tedy malem.
Jenom proc automat? Dyt je to v terenu k nicemu - alespon dle meho - nikdy jsem s automatem nejel.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“