offroadovy podvozok

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: offroadovy podvozok

Příspěvek od Hugo »

Slaava píše:
Rosta píše:...kdyz uz bych neco takovyho bastlil, tak vyhazu celej oplackej podvozek a dam obe tuhy z jeepa. Jednoduche, levne a pro budouci upravy dostupne. Daj se sehnat prevody za slusny penize a milion dalsich vychytavek. Ale kdyby to bylo jen na me, tak koupim rovnou jeepa a nebudu bastlit nejakej oplackej nesmysl :lol:
No hele, amigo. Včera jsem viděl fakt brutálně nazvedanej 4Runner, kterej měl vepředu spuštěnou nápravu a ramena byly řešený tak, že horní bylo na svým místě, jeho svislej čep byl vypodloženej spešl mezikusem aby byl níž a osy dolních ramen byly uříznutý a posazený o nějakejch patnáct čísel níž. Maximální mazec!!! Foto jsem nedělal, protože majitel byl nablízku a jestli byl nazvedanej jako jeho auto, tak jsem nechtěl riskovat střet názorů. :|

yo... procomp dokonca vyraba taketo sady pre rozne auta a v tisovci som to teraz videl nazivo a som to aj pofotil...
ta sada sputila aj predny diferak a bolo to husteeeee !!!
procom fj.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Toyota land cruiser 90, 3.0 D-4D, 33"x12.5 SuperSwamper Booger, Superwinch EP9, Safari Snorkel, ... atd atd...
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jo, to je vono co jsem psal o tom 4Runnerovi. Akorát to moje byla těžká home-made výroba. Nebo spíš garage-made výroba. Mimochodem co to bylo pro kristapána za auto na tý tvý fotce? Dyť to má místo kol pásy!!! To jsou tyhle divočny vidět i v centrální Evropě (resp. západní Asii jak by se ex-Československo mělo lokalizovat)? To si někdo z offa udělal pro Tatranský provoz dvoutunovej sněžnej skůtr?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Slaava píše:Jo, to je vono co jsem psal o tom 4Runnerovi. Akorát to moje byla těžká home-made výroba. Nebo spíš garage-made výroba. Mimochodem co to bylo pro kristapána za auto na tý tvý fotce? Dyť to má místo kol pásy!!! To jsou tyhle divočny vidět i v centrální Evropě (resp. západní Asii jak by se ex-Československo mělo lokalizovat)? To si někdo z offa udělal pro Tatranský provoz dvoutunovej sněžnej skůtr?
To se dá v poho koupit a bez nějakých úprav nasadit místo kol, viděl jsem to myslím v Jizerkách.
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

a odzvonilo rolbám 8)
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

myslivec píše:To se dá v poho koupit a bez nějakých úprav nasadit místo kol, viděl jsem to myslím v Jizerkách.
Vím, znám, jenom jsem to v ČR ještě neviděl.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo »

takto to vyzeralo ;)
a isiel s tym jak jebnuty.. 100 - 120 km/h
fj.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Toyota land cruiser 90, 3.0 D-4D, 33"x12.5 SuperSwamper Booger, Superwinch EP9, Safari Snorkel, ... atd atd...
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Slaava píše:
myslivec píše:To se dá v poho koupit a bez nějakých úprav nasadit místo kol, viděl jsem to myslím v Jizerkách.
Vím, znám, jenom jsem to v ČR ještě neviděl.
Jestli v tom nejela Kačka a navigovala bagry na Jizerce :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“