Výše pokut
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Výše pokut
a to by ses možná divil,co v těch osobácích kolikrát sedífarmář píše:Honzo, co by měli chápat, když jede bagr, taky počkajíurčo nebude osobák vytlačovat kamion aby se mu pomstil
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- václav
- Pokročilý diskutér
Taky jezdím s návěsem , tahám podvalník . bez nákladu mám 22 tun a běžně vozím válec 10 tun a ktomu ještě finišer 22 tun , nosnost mám až 48 tun a můžu vám říct že zastavit na oranžovou tak abych někoho neohrozil a něco neodsypal je někdy fuška, osobně bych byl pro ten systém s tím blikáním oranžové, ale je mi jasné že by to k ničemu nebylo, i když mě by to pomohlo. Co mě ale nejvíc se..r..e jsou kokoti s osobákama který se automaticky serou těsně předemě ,( např. ve městě kde je víc pruhů) a nechápou že ten odestup od auta předemnou je kvůli brždění ale hlavně kvůli jejich bezpečnosti !!! Za druhé s náklaďákem se vyhnu líp než s většinou osobáků, pak potkám krávu , která nerespektuje doprovodné vozidlo , které ji zastavuje a v plné rychlosti si o radlici buldozéru urazí zrcátko a já pak jak trubka čekám na nejbližší zastávce jestli se aspoň otočí a vrátí se (zbytečně). Holt je to v lidech a dokud se ty hovada navzájem nevytlučou nebude to lepší. Je mi velice líto těch nevinných lidí co za to nemůžou. Když ale s někým jedu , řeknu mu klidně ať jede pomalu že to nemám rád a že si klidně vystoupím !!!
Jsem u JPO 2 (jednotka požárni ochrany 2 , 1 jsou profíci ,2 jsou placení a vyškolení dobrovolníci a 3 jsou ostatní dobráci. ) Jezdíme mimo jiné k dopravním nehodám a měly by všichni vidět jak taková bouračka vipadá z blýzka , v televizi to není ono , dokud to nevidíte na vlastní oči nevíte o co jde. V autoškolách by měly pouštět video od hasičů , kteří zásah musí točit a bez zakrývání postižených, třeba by si to aspoˇ%n každý desátý vzal k srdci. Ono když přikrýváte 6 leté dítě dekou které mohlo žít kdyby ten debyl s X5 kou jel po vesnici pomalu, pohne s každým normálním člověkem !!! Loni jsme takhle přikrývali čtyři lidi letos jen v únoru dva v četně toho hošíčka.
Proto jsem si koupil Fronteru abych alespoň trochu ochránil rodinu a sebe. Nevadí mi že nejezdí 200 já jezdím do 100 a ve městě i vesnici jezdím 50. Bojím se abych někomu neublížil.
A a vůbec ...
Jezděte pomalu nmá cenu spěchat tak kolečkama dolů a anténkou nahoru, přeji všem hodně zdraví a šťasných kylometrů !!!
A teď do mě.
Jsem u JPO 2 (jednotka požárni ochrany 2 , 1 jsou profíci ,2 jsou placení a vyškolení dobrovolníci a 3 jsou ostatní dobráci. ) Jezdíme mimo jiné k dopravním nehodám a měly by všichni vidět jak taková bouračka vipadá z blýzka , v televizi to není ono , dokud to nevidíte na vlastní oči nevíte o co jde. V autoškolách by měly pouštět video od hasičů , kteří zásah musí točit a bez zakrývání postižených, třeba by si to aspoˇ%n každý desátý vzal k srdci. Ono když přikrýváte 6 leté dítě dekou které mohlo žít kdyby ten debyl s X5 kou jel po vesnici pomalu, pohne s každým normálním člověkem !!! Loni jsme takhle přikrývali čtyři lidi letos jen v únoru dva v četně toho hošíčka.
Proto jsem si koupil Fronteru abych alespoň trochu ochránil rodinu a sebe. Nevadí mi že nejezdí 200 já jezdím do 100 a ve městě i vesnici jezdím 50. Bojím se abych někomu neublížil.
A a vůbec ...
Jezděte pomalu nmá cenu spěchat tak kolečkama dolů a anténkou nahoru, přeji všem hodně zdraví a šťasných kylometrů !!!
A teď do mě.
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Janeš Petr
- Moderátor
přesně tak to vidím...a je jasný,že pitomcu je na obou stranách dost,ale jelikož jezdí osobáků v průměru víc,řekl bych,že je o to větší i to procento debilů. s tím bezpečným odstupem máš taky pravdu
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Žanek
- Super diskutér
Takže jsme se v podstatě shodli - represe od policajtů v Česku je nutnost. 
- Slaava
- Moderátor
Jo to chápu, jenže o tom nepíšu, tohle totiž nebyl ten případ. To byl extrém! Tyhle byly případy záměrného vlítnutí do křižovatky v kombinaci s překročením rychlosti. Je pochopitelný, že když v místech, kde je sedm pětek max. povolená rychlost jedeš sto dvacet, tak tu cisternu fakt nezabrzdíš, zvláště pak v momentě, kdy dupneš na plyn, když se rozsvítí oranžová. Jak píše Honza, nikdo je nenutí jet plnej kotel do křižovatky, když si nejsou jistý, že to ubrzdí. Jo a tem mamlas co vjel do tý křižovatky u OBI měl ten návěs prázdnej, jak zatáčel, tak jel pomalu i kvůli tomu, že před ním jeli další tři kamiony - jenže prostě nečuměl na semafor a jenom koukal na plachtu toho před sebou. Jenže ten tam vjel na oranž, takže ten poslední tam vjel v momentě, kdy se protijedoucímu pruhu už rozsvěcela zelená. To nebyla otázka setrvačnosti auta, tohle byla prostě nepozornost.Janeš Petr píše:Slávo,on totiž zastavit 30 tun za čtyři vteřiný oranžové totiž nejde...
Světelný křižovatky jsou v ČB totálně na hovno a stále se množí. Viz. to co se v posledních měsících objevilo u Koh-I-Nooru nebo u kasáren na začátku ul. O. Nedbala. Doprava v ČB je úplně bez koncepce a prakticky se jenom zhoršuje díky novinkám magistrátu.
Nejsou potřeba ani tak represe, jako to aby fízlové na dodržování zákona prostě jenom dohlíželi. Automatickou slušnost od řidičů nemůžeme čekat.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Pokud nejsem "bezmozek" a přijíždím ke křižovatce, kde už svítí zelená, tak snad automaticky jedu tak, že očekávám, že tam skočí oranž a budu muset brzdit a zastavit, a je jedno jestli na kamionu, autem,nebo moto, kdzž by před skočením oranžové, zelená 10 krát zablikala, myslím, že by to bulo jedině dobře, alespoň si myslím, by to ulehčilo dojíždění k semaforu, a pak kdo by tam vlít už na oranž nebo rudou, tak zabít!!! A také v současnosti nejvíc způsobenejch nehod řidičema od 18 do 28 let, joooo, když si 18ti letej fracek koupí za 10 tisíc třílitrový Bago,který má 200 kobyl, a on si měsíc po autoškole myslí, že je Šumachr, tak na 100 % do měsíce udělá průser, takže ať začnou makat a vychovávat řidiče autoškoly a udělal bych výkonové omezení jako je u motorek, od 18 do 21 let si kup střep do 1,3 ( Felicie nebo podobnej krám ) a až se s tím po třech, čtyřech letech naučíš jezdit, tak si kup něco většího, v autoškole si odjede 20hodin s dejchavičnou Feldou, která s metrákovým instruktorem jede 120, a instruktor s nim párkrát objede město 70 kou, s pomalým krámem s předním pohonem co má 60 koní, on příde domu s čerstvým řidičákem, tam skočí do toho dvacetiletýho Baga se šestiválem a 200 kobylama a zadním pohonem, veme partu lidí a hurá na silnice, je jasný, že pak s tímhle autem, který se na sněhu chová jako kurva nevyzpytatelně, vletí do první zatáčky kde je na podzim 2cm poprašku a je v lese, auto přeražený napůl a 5 mrtvejch mladejch lidí, a co udělají zákonodárci pro zmírnění nehodovosti??? Natřou všem nesmyslně vysoký pokuty, a pokud pojede debil v X5 jako hovado,tak mu v tom stejně nikdo nezabrání, když jsou to takový machři, co vymejšlej bodový systémy, ať vymyslí něco, jak skutečně sejmout tyhle debily co o X km překračujou rychlost denně, a vyserou se na někoho kdo jede na rovným úseku mimo obec kde je sám 95km/h, jooo, na tom si smlsnou, na toho budou dělat machra, a když jede Tupohlávek na tenis do Brna 230kou po dálnici, to se nic neděje, co??? Tak ať jdou s celejma bodama a jejich metodama do pí..... !!!!!!!!! 
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kloudaku nerozciluj se praskne ti cevka v mozku a budes uchcavat akorat na koleckaci do textilu
Ja uz sem to vzdal ty lidi by opravdu clovek musel zabijet ale vona vetsina se jich pozabiji sama.Akorat je problem ze vemou sebou i nekoho kdo za to nemuze.Plne souhlasim s Vaclavem na tvrdo ukazovat videa z bouracek.A kdyz si clovek uvedomi ze to 6ti lety dite mohl bejt jeho syn tak je ti z toho pak na bliti.
jinak vladni cinitele bych strilel na pockani vsechny je to banda hjzlu kteri akorat ojebavaj lidi.Do ted sem volil stale stejnou stranu ale po tom co tam predvadi uz na vsechny seru je mi z nich blbe kazdej den.Kdyz tam byl Klaus tak ten sice byl arogantni ale tak nejak slusne.Tyhle hovada to uz se snad neda ani mluvit.A dost politika me uz prestala zajimat ale je divny ze me to vzdycky vytoci 
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
- MMS
- Začínající diskutér
Já takové mladé kretény ale i staré kretény (staré přiměřeně
) tahám z auta ven. A jestli se neuzamkne v autě nebo neujede nebo se neomluví tak ji většinou schytá. Ale jen facku
. přišel jsem na to že je to lepší dát mu facku jak pěstí, jelikož se ti může stát že: vezl jsem kamarádovho synovce (má 1,5 roka), seděl mi vzádu na dětské sedačce, řádně zaplej, na křižovatce vysočanský s kolbenkou blikala oranžová a z protisměru z vysočanský stál autobusák kterého nikdo nechtěl pustit, bylo docela aut. Já sem jel na 3l omege tak sem pomalu vjel do křižovatky a bliknul autobusákovi.Zablokoval jsem směr z prava ale z leva od kolbenky jel takovej ten tranzit bezpečnostný agentůry co převážejí prachy. Ten jak mě viděl v křižovatce tak přidal (předpokladám že s vědomím že mě vyleká - že těsně předemnou to zabrzdí...) on by to i ubrzdil čurák, ale ve chvíli kdy šláp na brzdu tak projížděl tramvajové koleje... nemusím říkAT jak to na kolejích brzdí. Ubrzdil to tak že do mě lehce ťuknul... neříkajic o tom autobusák musel prudce šlápnout na brzdu a lidi v autobuse... a neříkajíc o tom že ohrozil to dítě v autě... no jelikož jsem horkokrevnej a nemám zábrany (jednou na to doplatím
) vylít sem z auta a ten řidič z tý agentury také. A už ji měl a pěstí... ale špatně jsem to odhadl a dostal ránu do prsou... síce ho to vrazilo zpátky do auta ( hned se zamknul - couvnul a odjel) ale já pochopil že tá rána šla do neprůstřelný vesty....
měl sem z toho zlomené dva prsty a dva články dlani. Tak že zásadně facky....
A přidám ještě jednu... na baranďáku jsem sjížděl z plzeňský, jel sem v levím ale vím že pravej pruh který se připojuje na jižní spojku je plynulej, kouknul jsem do zrcátka a tak 80m jela (ne rychle ) NOVÁ oktávka kombi. Jak sem se zařadil tak se řidič do toho klaksónu tak opřel... tak jsem hned dupnul na brzdy a vylít jsem ven (jěště jsem měl na praví ruce sádru a tak sem věděl že dát mu pěstí byb bylo pro mě bolestivé) šel sem k autu a řval sem na nej jestli jsem ho nějak zbrzdil a omezil nebo ohrozil...? Chlapík asi pochopil že troubit neměl a tak jen ztáhl okenko a mlčel (bral jsem to jako SORRY) otočil jsem se a na to z auta zaznělo... NEZDRŽUJ ČURÁKU!!! Já se otočil a ono to zařvala jeho přítelkyně... ten chlap na ni kouknul a přál si asi v tú chvíli aby to nevyřekla... no co ženskou neuhodíš a chlap mlčel... tak jsem to tou sádrou risknul a napřáhl se ... udeřil... a pak se naklonil do okénka a řekl... policajty volat nemusíš, jelikož sem ti škodu nezpůsobil autem a poděkuj se přítelkyni... Tá promáčklá kapota vyklepat nepůjde.
A ono to vydržela i sádra ( teda téměř vydržela
)
A taky nesnáším když je venku hezky, je den a 18 ti letej mladík jede v bavoráčku a svíti mlhovkama ( je pravdou že od kdy jezdím fróňou tak mě mlhovky z osobáku neoslňujou) ale jel sem tehdy na omege... tak jsem mu bliknul 4 směrovky... a nic, tak jsem mu probliknul svoji zadní mlhovkou ... a nic... vystrčil jsem ruku z okna a ukázal mu že svítí... a nic... Tak jsem najel víc do středu vozovky (dva pruhy jedním směrem) zkřížil auto , zastavil, vytáhl duralovou bejzbolku a prásk jedna mlhovka a prásk druhá mlhovka... nic jsem neříkla, uklidil bejzbolku nasedl do auta a odjel. Klučina tam stál jak obařenej, vystupoval z auta a nevěřícně stál před autem.
Ale jinak to zvládám v klidu

A přidám ještě jednu... na baranďáku jsem sjížděl z plzeňský, jel sem v levím ale vím že pravej pruh který se připojuje na jižní spojku je plynulej, kouknul jsem do zrcátka a tak 80m jela (ne rychle ) NOVÁ oktávka kombi. Jak sem se zařadil tak se řidič do toho klaksónu tak opřel... tak jsem hned dupnul na brzdy a vylít jsem ven (jěště jsem měl na praví ruce sádru a tak sem věděl že dát mu pěstí byb bylo pro mě bolestivé) šel sem k autu a řval sem na nej jestli jsem ho nějak zbrzdil a omezil nebo ohrozil...? Chlapík asi pochopil že troubit neměl a tak jen ztáhl okenko a mlčel (bral jsem to jako SORRY) otočil jsem se a na to z auta zaznělo... NEZDRŽUJ ČURÁKU!!! Já se otočil a ono to zařvala jeho přítelkyně... ten chlap na ni kouknul a přál si asi v tú chvíli aby to nevyřekla... no co ženskou neuhodíš a chlap mlčel... tak jsem to tou sádrou risknul a napřáhl se ... udeřil... a pak se naklonil do okénka a řekl... policajty volat nemusíš, jelikož sem ti škodu nezpůsobil autem a poděkuj se přítelkyni... Tá promáčklá kapota vyklepat nepůjde.
A taky nesnáším když je venku hezky, je den a 18 ti letej mladík jede v bavoráčku a svíti mlhovkama ( je pravdou že od kdy jezdím fróňou tak mě mlhovky z osobáku neoslňujou) ale jel sem tehdy na omege... tak jsem mu bliknul 4 směrovky... a nic, tak jsem mu probliknul svoji zadní mlhovkou ... a nic... vystrčil jsem ruku z okna a ukázal mu že svítí... a nic... Tak jsem najel víc do středu vozovky (dva pruhy jedním směrem) zkřížil auto , zastavil, vytáhl duralovou bejzbolku a prásk jedna mlhovka a prásk druhá mlhovka... nic jsem neříkla, uklidil bejzbolku nasedl do auta a odjel. Klučina tam stál jak obařenej, vystupoval z auta a nevěřícně stál před autem.
Ale jinak to zvládám v klidu
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- farmář
- Moderátor
ještě miluji frajery, co se mi přilepí metr za auto a mají z toho prdel. Já taky, pravou nohou držím plyn a levou, nej v zatáčce lehce šlápnu na brzdu,aby se rozsvítila. Některým je to jedno, někteří smykují.Jednou mě jeden takovej dojel na pumpě, vylezl první ze své rakety a začal na mě řvát polez ven ty čuráku. Vyskočil jsem velmi čile, 198cm, 123kilo, zařval na něj kdo je u tebe čurák ty zmrde pocem! no a on ujel!!! proč, když si chtěl tak mile povídat?? jo nutno dodat, jezdil jsem dlooouho P205tkou, sice někteří tvrdili, že jsem si jí oblíkal, ale vcelku jsem v ní zas tak dlouze nevypadal.
S těma Petriskama...jj to je debilní vesta, G4S má myslím 3A, což má vydržet luger 9mm a snad částečně i 45 auto, ale ta stejně láme kosti, ale že je to i na ráži 15cm jsem nevěděl
podívej, kdysi dávno jsme na převoz peněz dělali policejní psychotesty, několikadenní.Dnes ti stačí mám dojem, že ti ještě nesebrali občanku.Dáno platovou politikou.
Jeli jsme ve Varech na kruháči u KB, před námi podnikatel v novém voze, telefonoval,stál na nájezdu a sral na všechny za ním.Chtěl jsem na něj houknout,kolega kulturista povídá nehoukej,pust mne ven...přišel vedle něj, zamlátil mu surově do střechy a zařval jako tur....vypadni!!! chlapík si snad znečistil potahy a ihned vymajznul.
Ten býv. kolega bude asi tvůj příbuznej,MMS!
...jo houby, my jsme vlastně houkali a on na nás sral, proto se Vláďa tak vytočil...ježíš to už je dáávno.
S těma Petriskama...jj to je debilní vesta, G4S má myslím 3A, což má vydržet luger 9mm a snad částečně i 45 auto, ale ta stejně láme kosti, ale že je to i na ráži 15cm jsem nevěděl
Jeli jsme ve Varech na kruháči u KB, před námi podnikatel v novém voze, telefonoval,stál na nájezdu a sral na všechny za ním.Chtěl jsem na něj houknout,kolega kulturista povídá nehoukej,pust mne ven...přišel vedle něj, zamlátil mu surově do střechy a zařval jako tur....vypadni!!! chlapík si snad znečistil potahy a ihned vymajznul.
Ten býv. kolega bude asi tvůj příbuznej,MMS!
...jo houby, my jsme vlastně houkali a on na nás sral, proto se Vláďa tak vytočil...ježíš to už je dáávno.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: vyprask na ceste
kuwa MMS , tak dobre som sa uz davno nepobavil
teraz som rad ze mam na aute nelepky Fora - to aby by si ma vcas identifikoval
ale mas recht, ..ja na to ale nemam povahu, tobôž� nie postavu
teraz som rad ze mam na aute nelepky Fora - to aby by si ma vcas identifikoval
ale mas recht, ..ja na to ale nemam povahu, tobôž� nie postavu
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- MMS
- Začínající diskutér
Re: Výš�pokut
Je pravdou že č�to mě �jvíc �zčílí��ž�ě ně�o �ro� na silni�, pak má odvahu uk�ovat různé prstokl�y �když mu ukážu ať �jede k��ajn�i že to proberem... �k ujíždí. Ale věkem byc�� �l zklid�t.... tvrdí můj známej... Psycholó�..�mrgr�n:�
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Re: Výš�pokut
ale když se vrá�m k tém�u, pokuty tak se mi to tady v ČR �cela zamlouvá bo�vý sys�m... �mrgreen:
Stojím před�ázk�ou k�celáří částeč���c��íku�b�kám 4 smě�vky a měšťák se �leným pol���šou lísteček� čekaj až ��zu v� z �páče.�ezky mě oslověj PANE ŘIĎIČI�. bla bla � to za� body a�o�t�1000... Požádam vás o doklady... Ja vytahuju řid�ák a OP� měšťák na to: to nemyslíte�ážně �ne... a us����.. tomu zelenému t�jěště �d�lo... tak se v�í�vě obrací pohlede�na měšťák�a�en mu�dpovída: je to ��ák,�a toho�aše body nepla����m to příjde ve sp�vnem řízení k �mu někam domů�o prdelákova �e má �ejně něj�ého strejd�na po��i t� to �ejně�máznou,�emám prav� pane řidiči? A směje �. A�ebo jste ochoten �platit pokutu na�ístě?
�k se mu odpově�l..�my se z�me p.policisto že to vše i o mém strejdovi tak �bř�znáte? Vrátil mi papíri a�kázal přes silni� kde se dá park�at bez�orušení�opravních předpisů.�Šiko�ý kluc�..
Bohužel�a rychl�t raděj zaplatím, jelikož �m si vědom že jsem�el�ychle...�grin� :gri� :�in:�������
Stojím před�ázk�ou k�celáří částeč���c��íku�b�kám 4 smě�vky a měšťák se �leným pol���šou lísteček� čekaj až ��zu v� z �páče.�ezky mě oslověj PANE ŘIĎIČI�. bla bla � to za� body a�o�t�1000... Požádam vás o doklady... Ja vytahuju řid�ák a OP� měšťák na to: to nemyslíte�ážně �ne... a us����.. tomu zelenému t�jěště �d�lo... tak se v�í�vě obrací pohlede�na měšťák�a�en mu�dpovída: je to ��ák,�a toho�aše body nepla����m to příjde ve sp�vnem řízení k �mu někam domů�o prdelákova �e má �ejně něj�ého strejd�na po��i t� to �ejně�máznou,�emám prav� pane řidiči? A směje �. A�ebo jste ochoten �platit pokutu na�ístě?
Bohužel�a rychl�t raděj zaplatím, jelikož �m si vědom že jsem�el�ychle...�grin� :gri� :�in:�������
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
tak a mám to... to je za to že píšu tak dlouhé příspěvky 
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
ale když se vrátim k tématu, pokuty tak se mi to tady v ČR docela zamlouvá bodový systém
Parkuju před sázkovou kanceláří částečně na chodníku 4 směrovky a měšťák se zeleným poldou píšoušou lísteček a čekaj až vijdu ven z tipáče. Hezky mě oslověj PANE ŘIĎIČI... bla bla máte to za 2 body a 1000Kč... Požádam vás o doklady... Ja vytahuju řidičák a OP a měšťák na to: to nemyslíte vážně pane... a usmívá se.. tomu zelenému to jěště nedošlo... tak se vyčítavě obrací pohledem na měšťáka a ten mu odpovída: je to Slovák,na toho naše body neplaplatěj a když to příjde ve správnem řízení k němu někam domů do prdelákova kde má stejně nějakého strejdu na policii kde to stejně smáznou,tak to nemá cenu nemám pravdu pane řidiči? A směje se. Anebo jste ochoten zaplatit pokutu namístě? takk se mu odpověděl.. my se známe p.policisto že to vše i o mém strejdovi tak dobře znáte? Vrátil mi papíri a ukázal přes silnici kde se dá parkovat bez porušení dopravních předpisů. Šikovný kluci..
Bohužel za rychlost platím
Parkuju před sázkovou kanceláří částečně na chodníku 4 směrovky a měšťák se zeleným poldou píšoušou lísteček a čekaj až vijdu ven z tipáče. Hezky mě oslověj PANE ŘIĎIČI... bla bla máte to za 2 body a 1000Kč... Požádam vás o doklady... Ja vytahuju řidičák a OP a měšťák na to: to nemyslíte vážně pane... a usmívá se.. tomu zelenému to jěště nedošlo... tak se vyčítavě obrací pohledem na měšťáka a ten mu odpovída: je to Slovák,na toho naše body neplaplatěj a když to příjde ve správnem řízení k němu někam domů do prdelákova kde má stejně nějakého strejdu na policii kde to stejně smáznou,tak to nemá cenu nemám pravdu pane řidiči? A směje se. Anebo jste ochoten zaplatit pokutu namístě? takk se mu odpověděl.. my se známe p.policisto že to vše i o mém strejdovi tak dobře znáte? Vrátil mi papíri a ukázal přes silnici kde se dá parkovat bez porušení dopravních předpisů. Šikovný kluci..
Bohužel za rychlost platím
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- farmář
- Moderátor
no vidíš to. Soused je čechošvýcar, dvě občanství, řidičák má jejich. z Hospody kam jedeme na dvě Plzně(už ne, přestal, léčí ho léčitel na lupenku) řídí on, protože....jemu ho vzít nemohou, pokutu si nechá poslat.Tady nemá ani příjem, navíc dá doklady švýcarské. Ptal jsem se ho, co se stane,pokud mu to tampřijde, znáte to, demokracie s dlouhou historií..povídal nic, zavolaj si mne, řeknou mi že na nějaké postkomunisty serou a vyhodí to. A to tam strejčka nemá! Jo a jako cizinceho mohou řešit snad jen tou pokutou, ne správním řízením. To už by se s ním museli soudit. To jsou věci na silnicích. Proto se trošku movitější cizinci zde všude tlemí policajtům do xichtu a pořádají závody....
za tu prdel jim to stojí.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra