nový přírůstek...

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
MMS
Začínající diskutér

nový přírůstek...

Příspěvek od MMS »

Tak jsem si pořídil další čtyřkolu na hraní... :mrgreen:
mmm.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
čelda
Začínající diskutér

Re: nový přírůstek...

Příspěvek od čelda »

Hezkýýýýýý :wink:
P.S.Hlavně si na tom nerozbij kokos
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Krása. To v tom areálu kovošrotu trénuješ nebo co? :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

takovouhle ,,ptákovinu" by chtěla přítelkyně - tak až nebudeš vědět kde zaparkovat - dám ti adresu :lol: :lol:
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

takovouhle ,,ptákovinu" nechtěla přítelkyně,tak mam fronteru :grin: Moc pěkná-ty ty cikány asi trošku za to kradený železo šidíš co :mrgreen: (já to tvrdim furt, že nejlíp vydělaný peníze jsou, když vyvezu šrot a ještě líp vydělaný peníze jsou vykoupit a prodat šrot..)
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

:shock: :shock: :shock: Čo dodať.Paťo-Divoch
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shandor »

Slaava píše:Krása. To v tom areálu kovošrotu trénuješ nebo co? :lol:
Ne to tam rovnou zavezl aby si ušetřil praci....... Podle nazvu to bude funkční tak týden:-)
Frontera: na pole a vození brambor ujde.

Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

doufám, že jsme MMS nenaštvali- nějak se k nejapnostem dál nevyjádřil...
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

kout.jk píše:doufám, že jsme MMS nenaštvali- nějak se k nejapnostem dál nevyjádřil...
Takový naše klasický reakce, co od nás můžeš čekat :roll:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shandor »

Slaava píše:
kout.jk píše:doufám, že jsme MMS nenaštvali- nějak se k nejapnostem dál nevyjádřil...
Takový naše klasický reakce, co od nás můžeš čekat :roll:
Stejně z nás mluví holá závist........................
Frontera: na pole a vození brambor ujde.

Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
MMS
Začínající diskutér

Příspěvek od MMS »

:grin: urazit ? To těžko! Jen mám plnou hlavu jak spravit přepínač směrovek na mé frontce. V sobotu sem jel do Liberce a na dálnici se mi zakouřilo docela hodně spod volantu jak je přepínač směrovek. Okamžitě následoval hasičák do rúk.. naštěstí to jen zakouřilo. Zkusil jsem nastartovat a ono v poho, ale: nesvítí přístrojovka, nejdou budíky krom tachometru. Tak jsem to rozebral a: PAKO! minulý majitel asi neměl po ruce jinou pojistku a tak místo 10A nacpal na směrovky 30-tku. Byla uplně roztavená. Bohužel se to u toho přepínače zahřálo tak že to roztavilo umělou hmotu kolem těch spojů. Zjistil jsem že je tam taky pár různých kolíků z umělé hmoty které jsou součástí při přepínání směrovek a jsou roztavené. Jde z těžka zjistit jak to tam má správně vypadat.

PS: proto jsem nereagoval. :grin:

PS2: občas zabloudím i na jiné fóra (ne jako člen) a musím říct že tady je opravdu tá správná parta lidí.
Tak že jÁ NEJSEM NA VÁS VůBEC NASRANEJ :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS3: možná ten název 4kolky zní nedůvěrihodně, ale mezi 4kolkářema není LINHAI tak neznámej. Tenhle model je opravdu jen pro začátečníky nebo pro moji drahou. Náhon je jen na zadek. Ale i s míma 125kg to jede hezky. Drahá má kilo 48, tak že jěště ji přidám nějaké to závaží :grin:
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
MMS
Začínající diskutér

Příspěvek od MMS »

PS4: :grin: K tý sběrně... Mi tady nešidíme... :grin: :grin: :grin: My vyděláváme :grin: :grin: :grin:
Ale musím říct že jsem hodně slušný... ono šidit na váze se u nás nevyplácí (hlavně proto že tady na praze 10 sídlí kontrolní ůřad jak ČOI-ka, tak životní prostředí tak...) a oni když potřebujou vykázovat nejakou činnost tak zavýtají nejblíž... K NÁM :cry: :grin:
Spíš vydělávame na neznalosti lidí. Nevěřili by jste kolik je klempířských firem který přivezou zinkovej plech ze sřechy jako železo-plech. Rozdíl v ceně za kilo je 21kč. Zinek plech je docela těžký tak že když mi tady vyklopěj 230 kg zinku (vyplaceného 782,-Kč) a já si ho vytahám tak mám během hodky vyděláno 4968,-
...takovej malej příklad... :grin:
Musím ale taky říct že když občas obcházím jiné sběrny (jak to tam chodí a jaké mají ceny - apodobné konkureční důvody) tak mě zaráží že spousta sběren má váhy na vážení upravené tak že vůbecnevidíte kolik má to vaše zboží váhu...

Co se týče bezďáčů a cikánů- nevemu cikána který mi nepředloží občanku. Ono riskovat že mi kvůli nepředložené občance zavřou kšeft který vynáší hezky, by byla pitomost. A bezďáču k nám chodí hodně a to taky proto že kousek od nás je taky velká sběrna. Bezďáči ale mají většinou vypálenou měď malé klubičko které nic neváží , nebo nejaké hliníkové nádobí které vytahal u popelnice. No a pokud by šel na tu jinou sběrnu tak Já mu u nás navážím třeba 1,5 kg Mědi ale u sběrny nad náma mu tam nenaváží nic :grin: :grin: mají malou váhu upravenou nějak tak aby jim to vážilo míň. A aby se neprozradili tak ty bezďáče raděj s barevnýma kovama neberou.

měli sme tady minulí týden pána s roxorama. Měl toho naloženej plnej tranzit. Přišel k nám na autováhu, ale nelíbila se mu cena výkupu za Těžký železo 4,2
Rozhodl se že pojede na tú sběrnu nad náma... tak sem se pousmál a on si toho ten pán všiml... tak se mě zeptal co je mi k smíchu... Já mu řekl ať se podíva nad sebe (máme tam displej digitální váhy) a ať si zapamatuje uvedenou váhu a až bude na té druhé sběrně tak ať se zeptá jakou váhu má u nich (jelikož u nich si zákazník nemůže zkontrolovat kolik opravdu váží...) Do 20 min byl zpátky u nás s ůsměvem... Řekli mu váhu o 350 kg míň než měl u nás...

Jéééééé to jsem se rozepsal a asi odbočil od témi. Tak mi to promiňte.
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Aspom je čo čítať.Paťo-Divoch :P :P :P
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

MMS - v pohodě, kámo. Poučných článků nejní nikdá dosti.... :lol:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“