elektrika přístrojové desky
-
Návštěvník
elektrika přístrojové desky
Zdravím! Mám Fronteru 2.2 dti, r.v 99/6 a zhruba před dvěma měsíci mi nastal stejný problém s ukazatele teploty, paliva, otáčkoměrem, tachometrem. Při zapnutí světlometů vše naskočí tak jak má. Při vypnutí ende.. Můžu se zeptat, zda-li někdo zjistil přesnou příčinu potíží? Je vidět, že se stejný problém opakuje, tak to musí mít stejnou "příčinu". Díky za odpověď i na mail, nebo tel.: 608775005, mail: novelo@seznam.cz
-
alias75
Omlouvám se ,neporadím,ale sakra proč odpovědi na email nebo na mobil ?? Mám Opel dva dny i s cestou a vyřešení problému by bylo i pro mne přínosem.Odpovědi do topicu zamezí i nepřehlednosti fóra a zbytečnému množení dubl témat.
Omlouvám se se že to vypadá jako poučování od kuřete,které chce učit kohouta,ale pár for hlevně tedy s tématikou počítačů znám a je znavující a velice nepřéjemné když se rozroste do mega rozměrů.
Jinak bych chtěl poděkovat všem ,kteří se tady stím moří.Budu tyto stránky od včerejška
hojně využívat též.
Omlouvám se se že to vypadá jako poučování od kuřete,které chce učit kohouta,ale pár for hlevně tedy s tématikou počítačů znám a je znavující a velice nepřéjemné když se rozroste do mega rozměrů.
Jinak bych chtěl poděkovat všem ,kteří se tady stím moří.Budu tyto stránky od včerejška
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Nechci kecat a nechce se mi to teď tady hledat, ale podobný problém už tu byl u Bček řešen. Šlo o to, že někdo následně zjistil zlomený tišťák palubní desky na kterém je vše osazené. Byl tam lom, který vodil - nevodil. Po jeho výměně to prej běželo na 100%.
Zkus to tady pročíst....
Zkus to tady pročíst....
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
- Nimrod