elektrika přístrojové desky

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
Návštěvník

elektrika přístrojové desky

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím! Mám Fronteru 2.2 dti, r.v 99/6 a zhruba před dvěma měsíci mi nastal stejný problém s ukazatele teploty, paliva, otáčkoměrem, tachometrem. Při zapnutí světlometů vše naskočí tak jak má. Při vypnutí ende.. Můžu se zeptat, zda-li někdo zjistil přesnou příčinu potíží? Je vidět, že se stejný problém opakuje, tak to musí mít stejnou "příčinu". Díky za odpověď i na mail, nebo tel.: 608775005, mail: novelo@seznam.cz
alias75

Příspěvek od alias75 »

Omlouvám se ,neporadím,ale sakra proč odpovědi na email nebo na mobil ?? Mám Opel dva dny i s cestou a vyřešení problému by bylo i pro mne přínosem.Odpovědi do topicu zamezí i nepřehlednosti fóra a zbytečnému množení dubl témat.
Omlouvám se se že to vypadá jako poučování od kuřete,které chce učit kohouta,ale pár for hlevně tedy s tématikou počítačů znám a je znavující a velice nepřéjemné když se rozroste do mega rozměrů.
Jinak bych chtěl poděkovat všem ,kteří se tady stím moří.Budu tyto stránky od včerejška :) hojně využívat též.
Kondor
Site Admin
Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kondor »

Nechci kecat a nechce se mi to teď tady hledat, ale podobný problém už tu byl u Bček řešen. Šlo o to, že někdo následně zjistil zlomený tišťák palubní desky na kterém je vše osazené. Byl tam lom, který vodil - nevodil. Po jeho výměně to prej běželo na 100%.

Zkus to tady pročíst....
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Tady je popis řešení problému.

Příspěvek od Nimrod »

Odpovědět