Kurva týden
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kurva týden
To by Jirkovi asi Fronteru nenahradilo ani neopravilo
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
netvor
- Diskuzní Nováček
člověk nikdy neví
Citroen C2 - firemní nákladní nákupní vozík
Opel Frontera-A long 2,4i+lpg,zvednutá+vzduchové měchy - prodáno
tel: 605 35 81 05
Opel Frontera-A long 2,4i+lpg,zvednutá+vzduchové měchy - prodáno
tel: 605 35 81 05
- farmář
- Moderátor
větší firmy mají auta pojištěný extra, hošan dle zákona pokud neporušil vyhlášku o silničním provozu a pak je to na posouzení míry zavinění jestli ano, v tom jede vůči zaměstnavateli max třema nebo pěti průměrnýmy platy,o čemž rozhoduje jejich firemní škodní komise,kolik mu strhnou, takže tam by ti taky mohli přispět. Asi bych ji použil jen na přenos dílů, naházel bych to na mladší zakoupenou z peněz od pojišťovny.Určo bych to dělal podle Slaavovo systému, rozpočtem. O rozdíl ceny opravy a toho co dá pojišťovna by ses musel soudit, dělá se to ale tak, že si najdeš střední solidní servis, napíše se tam tři prdele práce, koupí se použité díly a o nadpočet se šábnete.Samo že pojišťovna to bude tlačit dolů, proto je nutné, aby onen servis měl nadstandatní vztahy s likvidátorem dané pojišťovny.Jsme v čechách, tyto vztahy nejsou vzácností.... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Jirka z Petrovic píše:Zaměřte se na zadní dveře, které po nárazu nesedí, dole je mezera 1,5 cm a nahoře přečnívají kastly. Myslíte, že jsou šiblé dveře nebo kastle. Já myslím, že se pohla kastla, prože mezi předními a zadními dveřmi je mezera stejná
No tak to musel bejt obr čurák, buď rád, žes z toho vylezl celej, k tý kastli, jestli je hnutá kastle, musela by být zlomená, takže nejspíš někde ve střeše by byl lavor nebo nějaká deformace co tam předtím nebyla, tak se na to mrkni, a ať ti to pořádně zacvaká, co nedá pojišťovna bych vymlátil z něj !!!!!
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdarek hosani!
Tak jsem se informoval jak to je stim sluzebnim autem!!!!Bohuzel pro me nevalna vyhlidka!!!!Auto ktere ridil ten mladej je sice sluzebni,ale neni nikde tak evidovano!!!Je to proste auto od jeho sefky a ta ho pouziva na vsechno mozne!!!!!A navic mel ho pucene po pracovni dobe,takze klidne muze ric ze jej pouzil pro vlastni potrebu a ja budu opet nahrany a soudit se neminim!!!!!Pri nasem soudnictvi by to trvalo nekolik let!!!
Ale otocme list
Dnes jsem volal opet do OPLA at mi reknou ceny k dilum,ktere jsem jim nahlasil!!!!
1.Zadni naprava komplet(bez bubnu) 140 000kc
2.Listove pera komplet 8400kc/ks
3.Zatezovy ventil brzd 16300kc
Na dalsi veci jsem se radeji neptal!!!!!!!!Tyto informace chci pouzit na LIKVIDATORA!!!!!Zitra dorazi v 14:30!!!!!!Tak drzte palce!!!!
Jo a jeste jedna vec.Ptal jsem se na pojistovne na zustatkovou hodnotu FRONTERKY rok 1993 2.3tdi!!!!Radeji se neceho chytnete
90 000kc-100 000kc Tak jsem zvedav kolik mi daji

1.Zadni naprava komplet(bez bubnu) 140 000kc
2.Listove pera komplet 8400kc/ks
3.Zatezovy ventil brzd 16300kc
Na dalsi veci jsem se radeji neptal!!!!!!!!Tyto informace chci pouzit na LIKVIDATORA!!!!!Zitra dorazi v 14:30!!!!!!Tak drzte palce!!!!
Jo a jeste jedna vec.Ptal jsem se na pojistovne na zustatkovou hodnotu FRONTERKY rok 1993 2.3tdi!!!!Radeji se neceho chytnete
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- václav
- Pokročilý diskutér
Jsem s tebou a budu ti držet palce ať ti to vyjde. A jeden postřeh , když tátovi nabourali samaru, malé všimné a tužka byla hned ostřejší a kouzelnější, z barumek byly rázem michelinky jako nové tachometr měl rázem míň kylometrů ATD ...
Tak se drž !!!
Tak se drž !!!
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
TADY JE ÚPLNĚ JEDNO ZDA JE AUTO SOUKROMÉ,SLUŽEBNÍ JESTLI JE TO PO PRACOVNÍ DOBĚ,NEBO JAKKOLIV JINAK, ŠKODA BUDE HRAZENA Z POVINNÉHO RUČENÍ A TAM JE JEDNO NA KOHO JE AUTO PSANÉ, NEBO PŘI JAKÉ TO BYLO JÍZDĚ!!! TO SE NA VÝPOČET POJISTNÉHO NEVZTAHUJE A PŘÍPADNÝ ROZDÍL NEBO DOPLATEK POKUD BUDEŠ NĚJAKÝ POŽADOVAT, TAK PO MAJITELI A TEN AŤ SI TO VYŘÍDÍ S TÍM, KDO TO ŘÍDIL A K TÉ ZŮSTATKOVÉ HODNOTĚ, NA TO POZOR!!! ZŮSTATKOVÁ HODNOTA JE HODNOTA PŘI TOTÁLNÍM ZNIČENÍ VOZU!!! COŽ ZNAMENÁ PŘI ŠKODĚ ( NAPŘ POŽÁR ), KDY TI Z AUTA NEZŮSTANE VŮBEC NIC!!! ALE VE TVÉM PŘÍPADĚ BY POJIŠŤOVNA ODEČETLA POUŽITELNÉ ZBYTKY ( MOTOR, INTERIÉR ATD... ) TAK NA TO POZOR, LIKVIDACE ŠKODY FORMOU VYPLACENÍ ZŮSTATKOVÉ HODNOTY BY PRO TEBE NEBYLA VÝHODNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jirka z Petrovic píše:Nazdarek hosani!Tak jsem se informoval jak to je stim sluzebnim autem!!!!Bohuzel pro me nevalna vyhlidka!!!!Auto ktere ridil ten mladej je sice sluzebni,ale neni nikde tak evidovano!!!Je to proste auto od jeho sefky a ta ho pouziva na vsechno mozne!!!!!A navic mel ho pucene po pracovni dobe,takze klidne muze ric ze jej pouzil pro vlastni potrebu a ja budu opet nahrany a soudit se neminim!!!!!Pri nasem soudnictvi by to trvalo nekolik let!!!
Ale otocme list
Dnes jsem volal opet do OPLA at mi reknou ceny k dilum,ktere jsem jim nahlasil!!!!
1.Zadni naprava komplet(bez bubnu) 140 000kc![]()
2.Listove pera komplet 8400kc/ks![]()
3.Zatezovy ventil brzd 16300kc![]()
Na dalsi veci jsem se radeji neptal!!!!!!!!Tyto informace chci pouzit na LIKVIDATORA!!!!!Zitra dorazi v 14:30!!!!!!Tak drzte palce!!!!![]()
Jo a jeste jedna vec.Ptal jsem se na pojistovne na zustatkovou hodnotu FRONTERKY rok 1993 2.3tdi!!!!Radeji se neceho chytnete![]()
90 000kc-100 000kc Tak jsem zvedav kolik mi daji
![]()
![]()
![]()
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Jirko soucítím stebou,
jen chci říct jak ten kretén co ho manželka sestřelila změnil již 4 krát výpoveď, teď to jde na soudního znalce a zřejmě i na soud. A to podotýkám se stalo 7.12.2007 a jsem rád že jsem s autem nic nedělal neboť mám důkaz co to bylo za ránu a na jakou stranu.
Tak pokud je viník jasný máš vyhráno ale pokud se bude cukat tak si ty kurvy policejní dělaj pak co chtěj.
jen chci říct jak ten kretén co ho manželka sestřelila změnil již 4 krát výpoveď, teď to jde na soudního znalce a zřejmě i na soud. A to podotýkám se stalo 7.12.2007 a jsem rád že jsem s autem nic nedělal neboť mám důkaz co to bylo za ránu a na jakou stranu.
Tak pokud je viník jasný máš vyhráno ale pokud se bude cukat tak si ty kurvy policejní dělaj pak co chtěj.
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
- farmář
- Moderátor
Pokud není znalec vygumovaná pí.a tak by ses divil, jak je průběh havárie průkazný, bohužel vím, že se najdou všelijací.Dělal jsem pro jednoho, co dělá pro soudy i revize znaleckých posudků...dost machr, dokonce to i učí v Brně a policajty.Jo a policajti rádi dělají tlačenku, trvat na tomjak to bylo, sepiš si někam přesně do detailu jak to bylo, onoza rok budeš prd vědět.Pak se tě budou třeba zase snažit utáhnout na niancích...pokud se nakonec bude ten parchant soudit s tebou, žes do něj najel zadním kolem... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
Jirko jestli se nebude s tebou chtít domluvit tak si s debilem při srazu můžeme zajet popovídat aspon hajzl uvidí že v jednotě je síla!
tel- +420 608701329 NON STOP
- Janeš Petr
- Moderátor
u nás ve fabrice se výrábí ,,hevertyčky,, , kdyby třeba nechtěl pochopit...lasky píše:Jirko jestli se nebude s tebou chtít domluvit tak si s debilem při srazu můžeme zajet popovídat aspon hajzl uvidí že v jednotě je síla!
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Takze hosani a damy!
Dnes u me byl likvidator
Tak mam rozpolcene pocity
Zacali jsme sepisovat co vse je znicene,a dosli k nazoru ze oprava se nerentuje dnesni cene auta!!!!!
Tak mi napsal TOTALKA!!!!!!!!!
Nevim zda to je dobre ci spatne
Zitra mi ma volat kolik priblizne dostanu!!!!Rikal ze koukne do tabulek,take na internet aby zjistil za kolik se Frontera 1993 2.3tdi prodava a podle toho udajne vyhodnoti cenu!!!!!!!!!Dnes asi nedockavosti nebudu SPAT!!!!!
Jde o to ze mam myslenky, co kdyz si najde na internetu nejakou srotovou Fronteru za 50.000kc a z te bude vychazet
A moje vyhlidky na opravu me Fronterky jsou v HAJI!!!!!!!!

Jde o to ze mam myslenky, co kdyz si najde na internetu nejakou srotovou Fronteru za 50.000kc a z te bude vychazet
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
Jirko kdyby ti pomohlo že más kupce ktery ti dosvěčí ze chtel od tebe upravené auto koupit třeba za 150 nebo 180litrů tak ti to klidně odsvěčím
tel- +420 608701329 NON STOP
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Lasky dik moc,ale nevim zda to pomuze
Po pripade s tou cenou nebudu souhlasit a budu se chtit odvolavat dal!!!!Nekdo mi radil,ze si muzu zavolat nezavysleho odhadce ci soudniho znalce!!!!!Pral bych si cca 100.000kc abych si mohl koupit nejakou dobrou Fronterku
Samozrejme v tdi 
- Janeš Petr
- Moderátor
sto je dost,za mojí mi v Budějcích v AAA nabídli 40,- .není sice nijak našlechtěná, jako byla tvoje,ale jede. jsem zvědavej,z jakých cen bude ten pojišťovák vycházet
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/