Kurva týden

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Kurva týden

Příspěvek od *pt* »

no viem ze ti to na nalade neprida, ale este ze si ju mal tak vysoko nadvihanu :mrgreen: ... takto to slo skoro cele pod auto .... to sa bude dat urcite spravit , hlavu hore :wink:

ja si vas budem vzdy pamatat takto:
jirka.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Re: Kurva den

Příspěvek od Slaava »

Jirka z Petrovic píše:...OHLE SROUBY KTERE DRZI KAROSERII K RAMU...
Jaký šrouby si použil na ten bodylift?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Ty co prochazi karoserii tak jsem koupil normalne v krame!!!!Vysoka pevnost uz nevin cislo :( A pozinkovane!!!!!!! ty ostatni co jsou nasroubovane v karoserii jsem si nechal udelat!!!!Pouzity mat.byl imbusove srouby stahnute na soustruhu a nove narezany jemny zavit!!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jirka z Petrovic píše:Ty co prochazi karoserii tak jsem koupil normalne v krame!!!!Vysoka pevnost uz nevin cislo :( A pozinkovane!!!!!!! ty ostatni co jsou nasroubovane v karoserii jsem si nechal udelat!!!!Pouzity mat.byl imbusove srouby stahnute na soustruhu a nove narezany jemny zavit!!!!
Hmm, tak to jsme na tom podobně. To se mám při bouračce na co těšit... shit.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

ja mám pocit,že je lepší,když nějakou tu energii nárazu pohltí ty šrouby,než aby to šlo dál do kastle.... stejně mám z tý Jirkovo frontery divnej pocit, to čelní sklo mohlo prasknout jen nárazem,ale taky nemuselo. to se ti kříží jen ty dveře u nárazu,nebo se ti pohly spáry na všech?
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Jirkova Fronterka z Petrovic

Příspěvek od Milda »

Také mám pár jejích snímků. Fakt byla krásná, až ukázková. :( Tak aspoň tento. :arrow:
Jirka z Petrovic.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Mildo jsi fakt kabrnak!!!! :grin: Jinak vsechny ostatni mezery dveri jsou stejne :) pouze jen ty leve zadni nesedi :( Jeste jednou vam vsem moc dekuji a pokud by se neco zmenilo urcite vas budu ovsem informovat!!!!Mimochodem volal jsem jen tak ze srandy do OPLA :grin: Zadni naprava(HOLA) 125000kc :grin: :grin: :grin: Neni to k smichu!!!!!!
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

A nešlo by u Hopla zjistit cenu všech poškozených dílů a tento seznam předložit k plnění pojišťovně. :?: Možná je to krávovina, ale jen mě napadlo, proč by to pojišťovna neměla uhradit jako vzniklou škodu ze zákoného pojištění "pachatele", protože to budou výdaje, které budeš teoreticky muset vynaložit na uvedení poškozené věci do původního stavu. :idea:
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

No tak to je moje FINANCNI SMRT!!!!Pokud to dam do OPLA at to spravi tak postup je nasledujici!!!!::::Pojistovna ktera by mi mela zaplatit skodu zpusobonou na mem vozidle MUSI zaplatit v plne vysi veskerou PRACI provadenou na me Fronterce autorizovanym servisem!!!!!!! :grin:tzn.pokud si Opel nauctuje cca100.000kc tak je dostane!!!!!!Na praci se totiz AMORTIZACE nevstahuje!!!!!!HORSI TO JE Z DILAMA!!!!!! :evil: Opel mi doda NOVE DILY :grin: napr:za 200.000kc ale pojistovna mi uhradi jen CAST!!!!! :evil: Podle roku vyroby a tabulek !!!!! :evil:Treba jen 100.000 a zbytek pekne zaplatim ze SVEHO!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Takze tuto variantu jsem ZAVRHL!!!!!!!Pekne budu delat SAMO DOMA!!!!Jak se zminil Slaava pekne ROZPOCTEM!!!!!! :grin: :grin: :grin:
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

jestli by nebylo opravdu lepší začít znovu na jiným autě a z tohodle čerpat díly,nebo dovézt auto třeba s padlým motorem a vzít z něj aspoň dobrej rám s nápravama... mám pocit,že takový auto vyjde na 30tisíc a to do toho narveš ty taky+ spoustu času+riziko,že to bude ohnutý ještě jinde
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Plneni jde samozrejme vzdy z pojistky toho, kdo skodu zpusobil a o zbytek penez se asi budes muset soudit.
Otazkou je co si vezmes na nejakem 20-ti letem idiotovi s holou prdeli .... :evil: Rozhodne bych toho blba v klidu nenechal....
Frontera B 2,2i - X22SE
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Škoda způsobená služebákem

Příspěvek od Milda »

Jirka z Petrovic píše: .....klučina ročník 1987 .... myslí si, že má služební auto ..... !!!!!!!!
No tak Jirko, bacha-bacha :!: To že tě sestřelil mlaďas SLUŽEBNÍM vozem, je docela závažná informace. Toto je právě jeden důvod, proč při řízení služebního (referenčního) vozu, musí mít řidič - již jinde zmiňované - Potvrzení o přezkoušení. :!: Jestlipak ho hošánek měl :?: (Téma jinde.)
Mám za to, že by to měla uhradit jeho firma pro kterou jezdí, a která je pro tyto případy zvlášt pojištěná. Ona si to pak bude na hošíkovi vymáhat svými prostředky. Pokud bys chtěl, zjistím ti to u přítele právníka. Jestli jsi používal svou Froňu i pro podnikání, tak si dělej další nároky na úhradu finančních ztrát. :idea: :idea: :idea: 8)
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Jirka z Petrovic píše:No tak to je moje FINANCNI SMRT!!!!Pokud to dam do OPLA at to spravi tak postup je nasledujici!!!!::::Pojistovna ktera by mi mela zaplatit skodu zpusobonou na mem vozidle MUSI zaplatit v plne vysi veskerou PRACI provadenou na me Fronterce autorizovanym servisem!!!!!!! :grin:tzn.pokud si Opel nauctuje cca100.000kc tak je dostane!!!!!!Na praci se totiz AMORTIZACE nevstahuje!!!!!!HORSI TO JE Z DILAMA!!!!!! :evil: Opel mi doda NOVE DILY :grin: napr:za 200.000kc ale pojistovna mi uhradi jen CAST!!!!! :evil: Podle roku vyroby a tabulek !!!!! :evil:Treba jen 100.000 a zbytek pekne zaplatim ze SVEHO!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Takze tuto variantu jsem ZAVRHL!!!!!!!Pekne budu delat SAMO DOMA!!!!Jak se zminil Slaava pekne ROZPOCTEM!!!!!! :grin: :grin: :grin:
Celková cena opravy nesmí přesáhnout zůstatkovou hodnotu vozu. Alespoň tak to bylo před pár lety a asi se to nezměnilo. Nejspíš to tak bude i u toho rozpočtovýho plnění. Pokud bys to opravoval dílama z vrakáče tak by to možná ještě ty náklady pokrylo. Horší s tou hnutou kastlí to asi doma nesrovnáš. Co střecha není zvlněná ? U pohlé kastle většinou udělá vnky a dost blbě se to opravuje.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Mildo si šikulka,zdá sa mi to docela dobrý postreh.Paťo-Divoch
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

DAN píše:Plneni jde samozrejme vzdy z pojistky toho, kdo skodu zpusobil a o zbytek penez se asi budes muset soudit.
Otazkou je co si vezmes na nejakem 20-ti letem idiotovi s holou prdeli .... :evil: Rozhodne bych toho blba v klidu nenechal....
co si vezmu???začal bych tu jeho holou prdel prodávat!BUzikům-bez urážky
tel- +420 608701329 NON STOP
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“