Kurva týden
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kurva týden
pěsti, aby to dopadlo, co nejlíp.....
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
-
netvor
- Diskuzní Nováček
Jirko,je to velka smula a doufam že ji stihneš opravit na sraz a jestli ji nebudeš opravovat tak se spoj se Šindlerem co ma vrakoviště v Orlové na statku,lasky řikal že s nim mluvil a dozvěděl se že jede přišti tyden do Italie mohlo by tam neco zajimavého byt.
Citroen C2 - firemní nákladní nákupní vozík
Opel Frontera-A long 2,4i+lpg,zvednutá+vzduchové měchy - prodáno
tel: 605 35 81 05
Opel Frontera-A long 2,4i+lpg,zvednutá+vzduchové měchy - prodáno
tel: 605 35 81 05
- Slaava
- Moderátor
Jak říkám, nech si to protplatit rozpočtem a jak dostaneš prachy, tak to rozprodej na díly, pokud by se ti teda nechtělo to opravovat... po dílech lačnejch majitelů 2,3TD je tu dost!netvor píše:Jirko,je to velka smula a doufam že ji stihneš opravit na sraz a jestli ji nebudeš opravovat tak se spoj se Šindlerem co ma vrakoviště v Orlové na statku,lasky řikal že s nim mluvil a dozvěděl se že jede přišti tyden do Italie mohlo by tam neco zajimavého byt.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
..a kuwa
... nemam slovJirka z Petrovic píše:Ahoj kluci a holky!!Chci vam sdelit smutnou zpravu!!!!!Vcera v 16:30 jsem projizdel Petrovicema u Karvine mirne esicko!!!!!Z nenadani se v proti smeru vyritil Ford Mondeo a rovnou do protismeru na me!!!!!!!!
Stacil jsem jen strhnout volant do prava,ale bohuzel byl rychlejsi a trefil mou Fronterku na zadni leve kolo!!!!!!!!
Vysledek otocil me o 90stupnu a odrazil se ode me a s utrzenym kolem jel jeste cca 15m
Vysledek nehody UTRZENA ZADNI NAPRAVA,URVANE UCHYTY LIST PERA,URVANE TLUMICE,URVANY VYFUK,ULOMENE LISTOVE PERA,ULOMENY ZATEZOVY VENTIL BRZD,OHLE DRZAKY TRMENU ZADNI NAPRAVY,OHLE DRZAKY NA RAMU PRO TLUMICE,PROMACKLA NADRZ,HLAVNI KARDAN OHLY,PEVNA HARDYHO SPOJKA URVANA,VYTRHLY DRUHY DIL KARDANU S PREVODOVKY,ROZBITA PREVODOVKA(NELZE RADIT+NELZE ZARADIT REDUKCI,ROZMLACENY LEVY ZADNI LEM BLATNIKU,ROZMLACENE LEMY DVERI,ZDEFORMOVANY LEVY ZADNI BLATNIK,ZDEFORMOVANY LEVY DISK,PRORAZENA PNEU.BF.GOODRICH,PROMACKLE ZADNI LEVE DVERE,OHLA KAROSERIE(NELZE DOVRIT ZADNI DVERE,PRASKLE CELNI SKLO A TO HLAVNI UTRZENE A OHLE SROUBY KTERE DRZI KAROSERII K RAMU!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
A SPOUTA DROBNOSTI!!!!!JO NAPALIL TO DO ME OPET KLUCINA ROCNIK 1987
![]()
![]()
![]()
![]()
Mysli si ze ma sluzebni auto Ford a je MISTR SVETA!!!!!!!Takze mam auto na odpis,ale jeste pockam,jsem zvedav jakou mi rekne cenu skody LIKVIDATOR !!!!!!!!!!Nektere fotky poslu pozdeji a zbytek Nimrodovi!!!!!!Mejte se moc krasne a preji stastne kilometry a at nepotkate takove suprove ridice jako ja
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Žanek
- Super diskutér
Ahoj Jirko ! Přeju ti aby to dopadlo co nejlíp ale podle toho co píšeš hrubě převýší cena opravy zůstatkovou hodnotu auta a to je průser. Vím jak to naštve mít auto na sračky ale důležitější je , ža se tobě nic nestalo.
- václav
- Pokročilý diskutér
Soucítím s tebou, budíž ti útěchou že se ti nic nestalo. Auto si uděláš nový a lepší. Držím ti palce, aby ti zaplatili co možná nejvíc.

Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Janeš Petr
- Moderátor
tak snad neni klučina u Triglavu a něco z nich dostaneš
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Hofik
- Začínající diskutér
Rozbil bych mu hubu hajzlovi
Jak říká Sláva,trvej na tom ať ti to pojišťovna zaplatí rozpočtem.Jinak je mi to líto a cítím s tebou
Jak říká Sláva,trvej na tom ať ti to pojišťovna zaplatí rozpočtem.Jinak je mi to líto a cítím s tebou
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Vsem moc dekuji za dusevni podporu!!!!!
Opravdu me to dost vzalo clovek se pipla vymysli nove vychytavky a nakonec je cela prace totalne v PRD....Prominte za ty slova ale nic jineho me nenapada!!!!Dnes jsem byl na pojistovne GENERALI
Je to sepsane a ted mam pockat 2-5 pracovnich dnu az se mi ozve jejich LIKVIDATOR a vypocita mi skodu!!!!!Jak jsem psal vyse jeste nemam vubec paru co budu delat dal!!!Vse zalezi kolik mi vycisli skodu!!!!Bud to zkusim opravit a nebo koupim starsi Fronterku a ze dvou udelam jednu!!!!!
Nebo pokud to nepujde tak mam spoustu nahradnich dilu!!!!Poslu par fotecek!!!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
První z foteček
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Hofik
- Začínající diskutér
To musela bejt docela šlupka
Buď rád že to nebylo čelně nebo do řidičovo dveří 
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Moje otočka o 90 stupňů
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Raději bych čelně
Je mnoho co kdyby...ale možná bych dopadl lépe, kdybych ho nabral předkem: rám, naviják a roura pod nárazníkem, tak by on možná dopadl hůř než já
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Zaměřte se na zadní dveře, které po nárazu nesedí, dole je mezera 1,5 cm a nahoře přečnívají kastly. Myslíte, že jsou šiblé dveře nebo kastle
. Já myslím, že se pohla kastla, prože mezi předními a zadními dveřmi je mezera stejná
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...no já bych toho kreténa asi zabil.Takové mladé frajírky co mají měsíc řidičák a myslí si že je pánem silnic.Já bych mu to nechal všechno zaplatit.Na tom posl. obrázku bych to viděl na hýbnutou kastli.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima