Ráfky-repas

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Odpovědět
čelda
Začínající diskutér

Ráfky-repas

Příspěvek od čelda »

Pánové,řeším dilema,sehnal jsem ráfky s ET-20 od Mengels,ale jsou chromové.Původní majitel je pravděpodobně v první fázi ošetřil bezbarvým lakem a jak šli léta,tak to začal plácat stříbřenkou.Chrom je v trapu,ale co dál s novou úpravou-buď komaxit,ale nevím co to udělá na chromu,protože ten dolů běžnou metodou pískovaním nedostanu,nebo nástřik.A teď babo raď.
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

Re: Ráfky-repas

Příspěvek od lasky »

zkus se informovat na pozinkovani videl jsem zlaty,modry,i chromovy zinek nevim to jiste ale myslim ze se to jmenuje dekorativni zinkovani jinak mel jsem pistoli CZ-75 a nechal jsem si ji poniklovat a byla jako chromovana ale na disky by to asi nebylo
tel- +420 608701329 NON STOP
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

navštiv nějakou galvanovnu.mám pocit,že i chrom se dá stáhnout v lázni na čistý železo. jinak u nás dělá dekorativní chrom Mikrona v Týně nad Vltavou....
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...sundaval jsem chrom z americkejch disku. Musi se to prdnout do kyseliny a ta to vsechno sunda. Pak jemne opiskovat a komaxit. Vypadaly ty kola dost dobre, ale jen ta kyselinova lazen stala skoro 2000 (za vsechny kola). Dneska bych to asi nechal jen poradne opiskovat. Kdyz se chrom neoloupe, tak drzi dobre a zaroven se dost zdrsni, aby na nem komaxit drzel. Znam dost lidi, co to tak udelali a nestezuji si. Nicmene oravdu sprevna cesta je pres tu kyselinu :wink:
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“