Zámek krytu rezervy
-
Náčelník
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zamek rezervy
poptaval jsem zamek na kryt rezervy u Becka, puvodni je totiz tak zasekanej ze do nej nejde ani klic. Kryt se vsak s opatrnosti da vypacit.
Pochtivaj zan skoro 2 000Kc, nemate neco levnejsiho.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: zamek rezervy
Ani mne tam nesiel ani kluc zastrcit...som si najprv myslel ze mam spatny klucik!?Stanislav Mudra píše:poptaval jsem zamek na kryt rezervy u Becka, puvodni je totiz tak zasekanej ze do nej nejde ani klic. Kryt se vsak s opatrnosti da vypacit.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Měl jsem ten samý problém.Zámek byl zarezlý a nešel do něj klíč.
Přemýšlel jsem také o náhradní variantě a tak jsem si řekl, že nejdříve musím zjistit na jakém způsobu to pracuje a pak to budu řešit. Použil jsem všemocný WD sprej a prostříkal to. Nechal jsem to asi dva dny. Pak jsem klíček opatrně do zámku naklepal a za stálého mazání kleštěma pomalinku otáčel tam a zpět. A podařilo se. Nakonec jsem celý zámek rozebral,vyčistil a naplnil vazelínou. Když jsem se díval na princip zamykání, jen těžko by se schánělo něco podobného.
Přemýšlel jsem také o náhradní variantě a tak jsem si řekl, že nejdříve musím zjistit na jakém způsobu to pracuje a pak to budu řešit. Použil jsem všemocný WD sprej a prostříkal to. Nechal jsem to asi dva dny. Pak jsem klíček opatrně do zámku naklepal a za stálého mazání kleštěma pomalinku otáčel tam a zpět. A podařilo se. Nakonec jsem celý zámek rozebral,vyčistil a naplnil vazelínou. Když jsem se díval na princip zamykání, jen těžko by se schánělo něco podobného.
-
Náčelník
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zamek rezervy
budu do toho muset jit s vetcim nasilim. Neni to obyc fabka ale misto valecku tam jsou nejake lamely ci co.
Zatim do toho peru uvolnovac sroubu a WD
Zatim do toho peru uvolnovac sroubu a WD
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
mam to :o)
dva dni som to preplachoval silikonovym olejom ale podarilo sa - zamok som otvoril. Najprv tam nesiel ani zasunut kluc, ale postupnym cukanim som to nakoniec urobil ..takze zase len hruba sila, Slaaavov recept, aj na B-cko 
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Slaava
- Moderátor
HRUBÁ SÍLA
Přesně tak, když to nejde silou, tak to jde ještě větší silou!!! 
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ODPOVIEM SI SAM :MTZracing píše:Ha - ha - ha![]()
Take tu este nebolo![]()
Kluc mi dnu vlezie, aj otacat sa da, ale neodomyka.
Dokonca ani pri otacani kluca nie je citit, zeby uvolnoval nejaku zapadku - skratka da sa nim volne pootacat - a nic.
Ale ked sa nazlostim, tak....![]()
![]()
Znovu sa potvrdilo to stare zname :
KED ZARIADENIE AJ NA PIATY POKUS ODMIETA FUNGOVAT, JE NAJVYSSI CAS PRECITAT SI NAVOD NA POUZITIE.
Bolo potrebne pootocit plastovy kryt rezervy o kusok dolava a zisiel dolu.
Cely zivot sa clovek uci...
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
:D
vies ze som ti chcel odpisat nieco v tom duchu , ako ze ci si tym plastom otocil, ale povedal som si ze to nemoze byt tym?:D
a ked si ho teda otvoril, tiez si tam nasiel nadherne nove 16" koleso s uplne nejazdenym dezenom? ja ano , a to som si myslel ze tam nebudem mat nic
a ked si ho teda otvoril, tiez si tam nasiel nadherne nove 16" koleso s uplne nejazdenym dezenom? ja ano , a to som si myslel ze tam nebudem mat nic
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Slaava
- Moderátor
Re: :D
To byla odměna za vyřešení hlavolamu - svým spůsobem je to taky takové "létající kolo" (v závislosti na použítí v terénu - ježek v kleci je ale proti deklu rezervy u Froncka brnkačka).*pt* píše:...a ked si ho teda otvoril, tiez si tam nasiel nadherne nove 16" koleso s uplne nejazdenym dezenom? ja ano , a to som si myslel...
Naposledy upravil(a) Slaava dne 26 dub 2006 22:39, celkem upraveno 1 x.
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Este srandickam nie je koniec.
Vsimli ste si niekto, akymi srobami je prichyteny drziak rezervy ?
Na prvy pokus to vyzera ako bezna 13-ka, ale ma to nejake ryhy, je to zagulatene - no neviem, neviem (potrebujem ho zhodit kvoli lakovaniu mierneho "lišaja", ktory pri cuvani ... )
Lakyrnik je chlap sikovny - dam vediet, ako to vyriesil (robim mrtveho chrobaka).
Vsimli ste si niekto, akymi srobami je prichyteny drziak rezervy ?
Na prvy pokus to vyzera ako bezna 13-ka, ale ma to nejake ryhy, je to zagulatene - no neviem, neviem (potrebujem ho zhodit kvoli lakovaniu mierneho "lišaja", ktory pri cuvani ... )
Lakyrnik je chlap sikovny - dam vediet, ako to vyriesil (robim mrtveho chrobaka).
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele: