Jak, čím a za co zvedat Fronteru heverem?
- Slaava
- Moderátor
Spotřební zboží
Šlo mi jen o to, že auta sou dělaný (častokrát záměrně) jako spotřební zboží, tj. pět let a pryč s tím (na východ cestou ČR-SR-UKRAJINA-KAZACHSTÁN-ČÍNA - v Číně z toho potom udělaj Landwind) ale tady na tohle nejsou prachy.
Sakra, už zase někdo zvoní. Že já nedržím hubu...
Sakra, už zase někdo zvoní. Že já nedržím hubu...
- farmář
- Moderátor
To jsem zvonil já, chtěl jsem si u tebe umejt ruce,venku nějakej debil neuměl z Fronti vytočit z kola ventilek tak jsem mu to 4x ukázal,debilovi levýmu,ale měl to nějaký od sraček tak jsem potřeboval umejt:-)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- fronterman
- Začínající diskutér
Kam sa hrabe?
Ha, kam sa hrabe defender. Ja mám vlastnoručne urobené terénne približovadlo z gazu-rumuňáku. Má to 2liter dízel mercedes, prevodovka UAZ, druhá prevodovka tiež nejaká ruská s redukciou (redukcie sú teda dve), naviják poháňaný od prvej prevodovky, hydraulika, servoriadenie, brzdy s posiľovačom, šípové pneu, na francúzkych značkách
Dal som do toho hodne peňazí ale neľutujem. Vyjde to aj do neba...
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
- MMS
- Začínající diskutér
hever
Minulí týden jsem na silnici potkal u okraji silnice kluka s Toyotou Land Cruiser zvedlou uplne brutálně. U Auta stál asi 20-ti letej klučina a odhadoval jsem mu váhu tak 45 kg. jelikož stál u zadního píchlího kola a čučěl na to auto tak divně, tak jsem zastavil, jestli nepotřebuje pomoc... Když jsem vystoupil a zeptal se ho jestli nepotřebuje nejakou pomoc- podíval se na mě a řekl: Koukaám na vás že by jste mi mohl pomoc zvednout auto holejma rukama
Problém nastal že naměl hever
druhej problém nastal když jsem chtěl vytáhnout svůj hever ( kterej v mém autě nebyl)
A asi by mi byl na nic, jelikož se ukázalo že ta toyota byla tak brutálně zvednutá ža obyč hever by nepomohl. Tak mě napadlo, kluci když máte zvednutý autá, a já bych časem taky rád zvedal, čím zvednout auto když píchnu...
Tú toyoto jsme řešily velkým heverem z autodílny a podložením pár klacků mezi hever a auto. Jen by nerad vozil v autě velkou těžkou rárohu a půl lesa k tomu abych si v případě mohl zvednout auto.
Problém nastal že naměl hever
Tú toyoto jsme řešily velkým heverem z autodílny a podložením pár klacků mezi hever a auto. Jen by nerad vozil v autě velkou těžkou rárohu a půl lesa k tomu abych si v případě mohl zvednout auto.
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- Slaava
- Moderátor
Re: hever
Dá se i vobič panenkou - už jsem vidě i lidi, co zvedali offroad za kastli. Koukni sem: viewtopic.php?f=22&t=519MMS píše:Minulí týden jsem na silnici potkal u okraji silnice kluka s Toyotou Land Cruiser zvedlou uplne brutálně. U Auta stál asi 20-ti letej klučina a odhadoval jsem mu váhu tak 45 kg. jelikož stál u zadního píchlího kola a čučěl na to auto tak divně, tak jsem zastavil, jestli nepotřebuje pomoc... Když jsem vystoupil a zeptal se ho jestli nepotřebuje nejakou pomoc- podíval se na mě a řekl: Koukaám na vás že by jste mi mohl pomoc zvednout auto holejma rukama![]()
Problém nastal že naměl heverdruhej problém nastal když jsem chtěl vytáhnout svůj hever ( kterej v mém autě nebyl)
A asi by mi byl na nic, jelikož se ukázalo že ta toyota byla tak brutálně zvednutá ža obyč hever by nepomohl. Tak mě napadlo, kluci když máte zvednutý autá, a já bych časem taky rád zvedal, čím zvednout auto když píchnu...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
no jo, cvoků je hafo. stačí ti malá panenka, ocelová destička na zem proti boření se heveru do půdy a mít to akorát pod rameno a vzadu také nebo pod list, doporučuji bukový hranolek mezi hever a auto, aby sis to nedeformoval, náhodou.Panenku se šroubovacím středem, bay sis to zkorigoval tip ťop, tak zvedneš leccos.Díky tomu že to zvedáš pod ramenem ti stačí fakt málo, a kolo je ve vzduchu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Blbost
Panenku tak leda do kočárku holčičkám nebo na svíčkovou nebo tatarák. Ještě to tak.
Vozit v autě dalšího hladovýho krka. Na zvedání Offa potřebuješ takýto iný bazmeck
[attachment=1]OffroadHever01.jpg[/attachment][attachment=0]OffroadHever02.jpg[/attachment](Foto je z akce BIG SRAZ Velké Hydčice 26.1.08 - hlavní protagonista
Petr&Jitka)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
To víš. Jenže na highlift nesmíš mít shnilý nášlapy a nárazníky z jedničky plechu s plastovejma okrasama. Taky při výměně kola není zrovna praktický, když musíš auto zvedat do vejšky půl metru než se ti vyvěsí tlumiče. Ale do terénu paráda, to jo.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
jednou mi ukážeš,jak zvedáš tim vakem. už jezdíš ?
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Slaava
- Moderátor
Vy jste mi to s tím vakem sežrali? Ach jo. Na auto nemám bohužel čas, snad koncem dubna. Ten zadní nárazník byl na dlouho poslední moje akce.Janeš Petr píše:jednou mi ukážeš,jak zvedáš tim vakem. už jezdíš ?
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ten Hilift od Unimaxu mam a rovnou sem ho serval.Neco tam preskocilo a kdyz ho poustim dolu tak od urcityho mista spadne .Musim se na to podivat ale neni cas.Podle meho idealni reseni zvedaci vaky.Unimax ma taky kolem 1300 ale nevim co to vydrzi.Jinak kamos do Afriky zakoupil myslim ze u Dajbycha pac v tom saharskym pisku by si s tim HiLiftem asi ani neskrtnul 
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
- Janeš Petr
- Moderátor
tos mně teda moc nepotěšil
je mi jasný,že to není na každodnní zvedání ale když to zařve hned na poprvý
aby ty vaky nebylo to samé,nejdřív roztrženej vejfuk a pak vybuchlej vak. já jsem do toho vaku nechtěl jít,dokud mi to někdo neukáže v akci.fakt jsem myslel,že bude v Budějkách předváděčka 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/