Jak jezdí nováčci

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Bc. Daniel Pýcha

Jak jezdí nováčci

Příspěvek od Bc. Daniel Pýcha »

Pánové, tak jsem nevydržel offroadabsťák a vyčera vyrazil na hodinovou projížďku, která se trochu protáhla, okolo Heřmanova Městce. Bylo to super a mám nekolik"zasvědcených rad" pro Vás. Tak tedy: na projížďku patří LOPATA (rukama auto nevyhrabeš), naviják je super, ale když máš pod motorem zbyrek pařezu tak strom o který jsi se uvázal spadne (olše cca 25cm průměr i s kořeny - byla asi nemocná), nejde-li to ani do předu ani do zadu s i bez navjáku tak tě vytáhne Lakatoš (lesníckej traktor). No a když ti lesák řekne, že tam loni utopili koně a že se tam kde jsi bojí zajet tak seš pěkněj VÚL jako já.
Bylo mi divný, že je tam trochu vlhko, ale jet se tam dalo to jo ?!!! Samovyprošťování mi zabralo 2 hodky a pak jsem to vzdal a šel s dětmi přek pole a luka na chalupu. Mám i nejaký video z foťáku co točila starší dcera tak až budu z chalupy doma ozvu se Nimrodovi.
Zatím Zarec!!!!!!!! Dan
Petr

Příspěvek od Petr »

Zaseklej o přez,to znám. Naštěstí mám hilifta,zved sem celej pšedek a pod kola sme nacpali kmeny co se našli poblíž zapadnutí a teprve pak to šlo navijákem ven.
Slaava
Moderátor

Kácení olší

Příspěvek od Slaava »

Zní to moc hezky, ta tvoje vyjížďka s dětma - nejlepší je to s tou olší!
Bc. Daniel Pýcha

Pánové mám to i zdokumentovaný. Dvě videa z foťáku + foto ( pro Saavu mam Minoltu Dimage Z3 s 512 kartou). Musím to zpracovat a pošlu. Nebo vemu na sraz do Písku. Petře tam se nabylo o co opřít když jsi chvilku stál tak se ti boty zabořily do bláta o heveru nebyla ani myšlenka.
Martin Dudík
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Dudík »

My tě máme taky zdokumentovanýho. Mám takovej pocit že jsi byl v minulém životě hrochem, nebo nějakým jiným bahnomilem.
:lol: :lol: :lol:
Nic ve zlým.

Obrázek
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.

... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
Bc. Daniel Pýcha

V polobotkách a s kravatou umí jezdit každej a může skončit stejně jako já. Rozdíl je v tom že jsem to chtěl. :D :D :D
Slaava
Moderátor

Hroch

Příspěvek od Slaava »

...hroch masochista.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“