Čepy ramen a čepy řízení pro Frotneru B z Frontery A
-
dj.tom
Čepy ramen a čepy řízení pro Frotneru B z Frontery A
Kuk, nevíte někdo kde sehnat levný čepy na fronteru B 2000 2,2i Na A stojí kolem 500 a na bé kolem 3000 Což je docela rozdíl nevíte někdo jestli nejsou sněčím stejné či kde je sehnat ? (myslím samo čepy řízení)
Tom
Tom
-
dj,tom
trošku lépe k dotazu
Ahoj kluci, v diskuzi jsem dával téma čepy čepy čepy a už dřív jsem se ptal na podobnou věc a to rozdíl čepů řízení, a horního čepu nápravy frontery A a B, Dneska jsem to nafotil jak to mám já a to vám posílám. Jestli se mi můžete kouknout a nějak to srovnat jestli tam půjdou ty z Ačka Spodní čep nápravy je stejnej a stojí kolem 500 Kč Horní má stejné uchycení ale příjde mi u Ačka nějaqkej menší a mám pocit že má menší výstupní tyč k uchycení kola. V auto kelly http://www.autokelly.cz je to skladová položka DF TC 945 (cesta E-shop - Opel -Frontera A 95-98 - díly náprav - čepy řízení DFTC945) tak jestli to můžete prosím nějak porovnat s mojema fotečkama. Co se týče čepů řízení taky posílám fotku v E shopech je to rozdělený na levý pravý ? přitom od pohledu mi příjdou stejné jak u mě na autě tak unich -není to ve směru závitu ?) No ale závěr půjdou na moje autíčko či né ? Fňuk
váš věčný přívrzenec DJ.Tom
)
váš věčný přívrzenec DJ.Tom
- Slaava
- Moderátor
Čepy řízení
Pokud vím, tak čepy jsou levé a pravé kvůli chodu závitu na dist. tyčkách. Kde máš ty fotky tvejch čepů? Kdyžtak mám vyřazený čepy z áčka (řízení i oba nápravový), můžu ti ho poslat na vyzkoušení (poštovný tam a zpátky by tě stálo tak kilo).
- Slaava
- Moderátor
Vobrázky
Fotky dorazily. Spodní čep je stejnej (to si ale už zjistil sám), horní připomíná typ pro novější Áčka (ale já mám starší áčko se čtyřdírovejma čepama) a čep řízení taky vypadá podobě jako u Áčka (ten ti teda v případě zájmu můžu zapůjčit).
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ.Tom
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Čepy řízení
Klid, Hugo: na první pohled vypadaj stejně, DJ Tom to odzkouší a poreferuje. Defakto se tak všechny čepy na Béčko daj použít z Áčka (v případě horního svislého čepu ramene z novějšího Áčka).
-
DJ.Tom
Tradáááááááá čpy čepy čepíky
Velký boj u malého konce. Takže radostná zpráva pro všechny Béčka.
)
Čepy na přední nápravě jsou všechny zaměnitelné s Ačkem druhé generace to jest 95-98 to platí pro čepy zavěšení kol. Co se týče čepů řízení (kuláků) jsou naprosto stejné až na to že jsou oba levééé. což znamená že jako pár nekupovat levý a pravý ale dva levéé. Což mi udělalo strašnou radost protože cenový rozdíl byl značný. Mám vyměněno a je to teď tak pevný až cítím každý kamínek ve volantu..
Tímto děkuji všem za spolupráci a testovaný čep včetně poštovného s velkým díkem posílám nazpět
)
Čepy na přední nápravě jsou všechny zaměnitelné s Ačkem druhé generace to jest 95-98 to platí pro čepy zavěšení kol. Co se týče čepů řízení (kuláků) jsou naprosto stejné až na to že jsou oba levééé. což znamená že jako pár nekupovat levý a pravý ale dva levéé. Což mi udělalo strašnou radost protože cenový rozdíl byl značný. Mám vyměněno a je to teď tak pevný až cítím každý kamínek ve volantu..
Tímto děkuji všem za spolupráci a testovaný čep včetně poštovného s velkým díkem posílám nazpět